Aspirante optimiste >20 ani(403)
Raspunsuri - Pagina 9
vanyy2009 spune:
buna dimineata gagici!!!!ce faceti????...
ramona multumesc de cafeluta....iar sunt zombi...
http://tt.lilypie.com/qXI4p3.png
ellenii spune:
Raluci, menics, bine ati revenit la noi! menics, ma bucur ca esti mai optimista! Asa te vreau! Nu de alta, dar si eu m-am saturat de supararile proprii si de nesansa mea. Vreau sa ma bucur pentru fiecare lucru, oricat de neinsemnat ar parea si pentru bucuriile oricat de mici ale celor de langa mine - inclusiv voi!
Asa ca Sorinake, bucura-te ca e ultima zi in care mai ai "alunitele" si ca vei face si pauza de UV, care si asa nu sunt prea sanatoase!
Raluci, nu uita de misiunea ta de a ne molipsi!
Ducem lipsa de molipseala!
Uta, iar ai disparut? ![]()
Danny, tot pe plaja esti?
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">INIMA COPIILOR
May be Baby
www.fertilityfriend.com/ticker/23c059/ttc.png" target="_blank">fertility ticker
tanamera spune:
Buna dimineata gagici
!
Ramona multumesc pentru ceai,e foarte bun
.
Menics,jos palaria,reusesti sa ne uimesti si esti cel mai bun exemplu pentru noi.
Sorinake sa fii tare,suntem alaturi de tine.
Elenii nu te ma necaji cu ovulatia,poate luna ce vine o monitorizezi ecografic.
Pe mine iarasi ma apuca disperarea,conform site-ului babyhopes.com daca mi-as face maine un test de sarcina,ar fi relevant,dar mi-e frica sa nu vad iarasi o singura liniuta.
Va
!
http://tt.lilypie.com/Nv6lp3.png
menics spune:
ellenii, multumesc,
da sunt foarte optimista deocamdata, sper sa nu ma dezumflu, deocamdata am revenit la aerobic, ma voi ocupa de mine, dieta, vopsit, masti, ma voi rasfata o vreme, poate si ceva shoping, pana vine CM... vreau sa ma simt eu foarte bine in pielea mea pt a-l putea influenta si pe "tati", il voi zapaci, si sunt sigura ca va uita de bazdacii de acum... doamne ajuta
Ramona_bm spune:
Tanamera mai ai putina rabdare dragutza
4 zile o sa treaca foarte repede mai ales ca sunt zile lucratoare. Pe sambata sau duminica o sa ai un raspuns cat de cat mai sigur. Sau fa un test de sange.
oare cand vine
meu?
www.youtube.com/watch?v=goHYC6sfS2Q&feature=related" target="_blank"> Dust in the wind
happymum spune:
raluci 

muuuuuulti de la mine si un buchetel de flori 

...
sa schimbi semnatura, auzi?
sorry ca nu te simti bine.... daca te inveseleste cu ceva sa stii ca se zice: cu cat ti-e mai rau in sarcina, cu atat o sa fie bebe mai inteligent...
s-a zvonit pe acia, pe forum...
asa ca de dragul lui
, ce nu facem... o sa treaca, ai sa vezi. abia astept poze... si abia astept sa zici ce comoara ascunzi in burtica.
numai bine.
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie 
Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea
happymum spune:
si eu as vrea sa aud numai de II...
haideti fetelor...
? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea
happymum spune:
menics
. esti minunata. felicitari... asa si trebuie sa fim.. optimiste... si o sa reusim candva...
? Repede sa vie...
Au nevoie de ajutor ACUM