Aspirante optimiste >20 ani(403)
Raspunsuri - Pagina 2
Ramona_bm spune:
Andreea nu te stresa ca toate facem la fel luna de luna
iar la tine inca nu e sigur ca apare invazia. Mai asteapta putin pana sa dai verdictul 
oare cand vine
meu?
www.youtube.com/watch?v=goHYC6sfS2Q&feature=related" target="_blank"> Dust in the wind
doula spune:
Tanamera la ce te referi cand intrebi cum este temperatura mea??? aaaaa - se mentine inca ridicata - dar la mine scade doar in ziua in care incepe menstruatia 
Andreea
"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception
www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie
www.adolescenta.org/" target="_blank">Adolescenta
grafice TB
ellenii spune:
Andreea, merci mult de raspuns. Am incercat sa-mi iau TB la aceeasi ora, dar luna asta nu prea am reusit. M-am trezit de multe ori noaptea sa merg la baie. cred ca luna viitoare voi merge din nou la medic si voi face analize hormonale. Sunt convinsa ca e ceva in neregula.
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">INIMA COPIILOR
May be Baby
tanamera spune:
Anidaz ce s-a intamplat cu ciclul tau,a venit sau a luat vacanta 9 luni
?
Uta-ciun tu urma sa iti faci mamografie?
http://tt.lilypie.com/Nv6lp3.png
anidaz spune:
Nu a venit ,dar nici 9 luni nu va lipsi .Am 69 de zile de cand nu am mai fost vizitata de rusi,

Lumea mea
doula spune:
Mi-am "cumparat" si eu efectul glow la nume dar doar dupa ce l-am cumparat mi s-a spus ca se vede doar la internet explorer si eu folosesc firefox
. Nu e drept!
Andreea
"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception
www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie
www.adolescenta.org/" target="_blank">Adolescenta
grafice TB
Ramona_bm spune:
Chiar daca nu-l vezi iti spun eu ca arata bine
Poate o sa intri de pe un alt calculator pe forum si o sa reusesti si tu sa vezi.
Fetelor de ce sunteti atat de linistite
sau deja sunteti la "lucru"
Abia acuma vad si eu cat e ceasul...ma duc sa fac un dus si dupa aia inhalatii cu ceai de musetel si somn de voie.
-ici la toate
oare cand vine
meu?
www.youtube.com/watch?v=goHYC6sfS2Q&feature=related" target="_blank"> Dust in the wind
uta_ciun spune:
am facut mamografia tanamera,a iesit bine, adica nu cancer cum ma speriasem eu, ci "fibrocystic disease", nu sunt sigura cum se spune in romana
asa ca de luna asta am luat-o de la capat cu bebe, de data asta cu ajutor de pastilute clomid (clomiphene)
www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">" Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone