Aspirante optimiste >20 ani(403)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona_bm spune:

Andreea nu te stresa ca toate facem la fel luna de luna iar la tine inca nu e sigur ca apare invazia. Mai asteapta putin pana sa dai verdictul

oare cand vine meu?
www.youtube.com/watch?v=goHYC6sfS2Q&feature=related" target="_blank"> Dust in the wind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Doula si temperatura cum e?

http://tt.lilypie.com/Nv6lp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Tanamera la ce te referi cand intrebi cum este temperatura mea??? aaaaa - se mentine inca ridicata - dar la mine scade doar in ziua in care incepe menstruatia

Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception

www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie

www.adolescenta.org/" target="_blank">Adolescenta

grafice TB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Andreea, merci mult de raspuns. Am incercat sa-mi iau TB la aceeasi ora, dar luna asta nu prea am reusit. M-am trezit de multe ori noaptea sa merg la baie. cred ca luna viitoare voi merge din nou la medic si voi face analize hormonale. Sunt convinsa ca e ceva in neregula.

www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">INIMA COPIILOR
May be Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Anidaz ce s-a intamplat cu ciclul tau,a venit sau a luat vacanta 9 luni?
Uta-ciun tu urma sa iti faci mamografie?

http://tt.lilypie.com/Nv6lp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Nu a venit ,dar nici 9 luni nu va lipsi .Am 69 de zile de cand nu am mai fost vizitata de rusi,

Lumea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Mi-am "cumparat" si eu efectul glow la nume dar doar dupa ce l-am cumparat mi s-a spus ca se vede doar la internet explorer si eu folosesc firefox . Nu e drept!

Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception

www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie

www.adolescenta.org/" target="_blank">Adolescenta

grafice TB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona_bm spune:

Chiar daca nu-l vezi iti spun eu ca arata bine Poate o sa intri de pe un alt calculator pe forum si o sa reusesti si tu sa vezi.

Fetelor de ce sunteti atat de linistite sau deja sunteti la "lucru" Abia acuma vad si eu cat e ceasul...ma duc sa fac un dus si dupa aia inhalatii cu ceai de musetel si somn de voie.

-ici la toate

oare cand vine meu?
www.youtube.com/watch?v=goHYC6sfS2Q&feature=related" target="_blank"> Dust in the wind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

am facut mamografia tanamera,a iesit bine, adica nu cancer cum ma speriasem eu, ci "fibrocystic disease", nu sunt sigura cum se spune in romana

asa ca de luna asta am luat-o de la capat cu bebe, de data asta cu ajutor de pastilute clomid (clomiphene)

www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">" Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

utaaaaaaaaa

my somebody....

Mergi la inceput