cafea cu aroma de femei si bebelusi
Raspunsuri - Pagina 5
Maadi spune:
Neata,
Ioana - Multam de cafea. Ma bucur ca ai scapat cu bine de restructurare. Cat despre inscriere si mii de acte......iti urez nervi de otel.
Dodo - Voi ce ati facut? Ati terminat cu alergatul? Puiutii sunt bine?
la toate fetele si un we minunat va doresc.
principe spune:
salut gagicile!
ce-i nou pe aici?noi suntem bine,sebastian a scapat de febra,azi il am acasa ca au consiliu pedagogic si deja am parul cret.
Dodica,duminica domnisoara ISABELA se increstineaza?sa fie cu sanatate si noroc
noi plecam maine in vacanta,asa ca.. ne luam la revedere si va uram distractie placuta la botez,wk-end placut,intalnire vesela la timisorence,nici o restructurare la fetele care stau p muchie,fara colici la bebici,fara greturi la bortosele,fara febra la c..r la sportive si fara dureri de cap la mama de adolescent zapacit va pupicim pe toate
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i
maristef spune:
"neatzaaaa la cafengiteee, haideti la cafea!!

Ce, numai eu ma trezesc in zilele libere de dimineatza??? cand in restul saptamanii la ora 7 cand ar trebui sa fiu in picioare doarme si patul sub mine!!!

Mai am o saptamana plina de evenimente (costici si elene) si apoi sper sa se linisteasca spiritele.
Sigur saptamana asta apar pe aici retete de prajituri si torturi!!![]()

Ioana, acum actele si banii pentru cresa sunt...doar asa...ca sa te obisnuiesti...

Stai sa vezi cand ajunge la gradinita ce si cat ai sa ai de cotizat 

.
Cu serviciul, bafta multa si iti tinem pumnii!!
Curaj![]()
Aida, tot in suspans ne lasi...samburel sau samburica...
Principe sanatate multa la pui!!! si vacanta super!!!
Fetele cucuietele care fac sport, VA INVIDIEZ!!!!
PUPACEALA LA TOATA GASHKAAA

mama Biutei
wonderful spune:
Mai fetelor,m-am saturat!Imi ajunge!Anul trecut a fost greu cu operatia aia a mea si am crezut ca anul asta o sa-mi trag putin sufletul.Ti-ai gasit.
Taca-meu e bolnav din ianuaria-metastaza-internari,suferinta,ei doi nu stiu diagnosticul,n-am vrut sa le zicem ca i-ar termina repede.Mi-e teama sa nu moara mama prima de istovire.
Luni iar il internam.M-i s-a acrit cu necazurile.De asta nici n-am mai intrat in cafenea,n-am nici timp si ce sa va spun?Despre boli si necazuri?
Iahim,sanatate micutului!
ioanaradu spune:
o cafea dau eu azi 
w. ce sa-ti zic? unde intorc capul, in jurul meu numai de pb si necazuri aud.nu ca noi am fi pe roze ... nu stiu ce sa-ti zic decat sa fii tare!
mai vin-o in cafenea, aici ne mai tinem curajul de una, de alta. 
A fost o data o printesa ... Emma!
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
iahim spune:
Neata!Poftiti la cafea!

Wonderful,imi pare rau pentru tatal tau...Spuneai ca are deja metastaze...Inseamna ca este demult bolnav...Daca se stia mai devreme unde este localizata tumora care a dat metastaze poate avea sanse mai multe....Este mai bine ca nu i-ati spus...Poate va banui...mai tarziu....Este mult mai greu pentru tine si mama ta!Multa putere va doresc!
Astazi va ofer

si...
...Deh,trece timpul...Se zice ca de la 40 numeri in jos
Asa ca azi am implinit 39
!!!!
ioanaradu spune:
La multi ani Iahim!! Multa sanatate!
deci sa aveti o zi buna!
A fost o data o printesa ... Emma!
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
Maadi spune:
Buna fetele,
Iahim - Cu intarziere "La multi ani!" Sanatate si multe bucurii tie si familiei.

Principe - Vacanta placuta! Ai plecat sa bronzezi obrajorii? Sa va intoarceti sanatosi.
W - Off, imi pare tare rau de taticul tau. Va doresc multa putere, tie si mamei tale, ca voi o sa duceti greul.
Dodo - Sa v traiasca micuta crestina? Asteptam pozici de la botez.
O saptamana frumoasa va doresc.

...Fii-miu e racit,a tusit toata noaptea....Sunt mahmura...Buna cafeaua!