cafea cu aroma de femei si bebelusi

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

traiesc si am venit la doza de drog
Azi am fost prin Ct sa mai adun hartii,mai am putin si scap de dosarele acestea.

toate cafengitzele vechi sau noi.
Aida
Monica felicitari pt cele 4100g

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

buna dimineata, fete cafengioaice!

Ayla, daca socata nu e f fermentata, e buna daca alaptezi, pentru ca ceaiul de soc e un ceai recomandat pentru imbunatatirea lactatiei!

ralcat, incearca sa alternezi cu ceai verde, o sa fii surprinsa ce tare este si te tine in priza mai ceva ca o cafea!

Lara, felicitari verisoarei tale! iar tie succes in toate cele faci!
cami, bine ai venit!

Dodo, pupam printesa!

aida, te asteptam cu vesti bune!

ioana ori mexxa, anyway, dati-i baietului un aspirator de ala mic de masina, nu face nici cine stie ce zgomot si chiar prinde scame :)

azi e o zi splendida aici, 24 de grade. Nu-i bai, ca si ieri au fost peste 20. Asa ca m-am oprot la costco (un fel de metro) si mi-am luat printre altele rasaduri de rosii de ala mici, cireasa. Am zis ca nu o sa am energie sa le transplantez aseara, da nu stiu ce am avut, ca le-am gasit un loc, le-am transplantat, mai mult, le-am si udat! Azi ma opresc la walmart sa iau bete pentru gradina si ata pentru gradina, ca am o groaza de cataratoare care plang pe jos

in alta ordine de idei, castigul la loto e azi 49 mil, am jucat si ieri niste bilete, am ales numerele, ma duc sa joc si azi, dar las computerul sa aleaga numerele. Am jucat si in gasca, poate iese ceva! daca castig potul cel mare, ale mele la Niagara sunteti intr-o dezdrabalare asa, o data in viata!

ps: azi ma duc la spinning, again. Am sa fiu lata diseara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Moamaaa....Ma duc sa reinoiesc stocul de cafea...Daca pana acum era "greva" in cafenea ,uite cum avem in fiecare zi noi cafengioaice...Mai fetelor,pe voi v-a atras mirosul bebelusilor si nu al cafelei,hai recunoasteti!

Sa-i multumim luiDodo,ca parca de cand a dat "startul"la bebelusi s-a reinoit cafeneaua!

Asa ca bun venit la toate!

Hm,cine zicea ca nu mai este ca pe vremuri...Eu is mai noua,nu stiu cum era "pe vremuri" dar nici acum nu-i rau,nu-i asa???

Cine ma ajuta sa reinoiesc stocul de cafea?Haideti,repede,repede!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

incerc sa mai ajung si pe-aici; timpul zboara..acum e dimineata, acum e noapte...in defavoarea noastra cumva....ca se apropie botezul si cumatria si n-am pregatit cam nic ...dar in favoarea noastra fiindca crestem maricica....
azi am fost sa fac inviotatiile...am pierdut cateva ore c-un grafician cacait...pana la urma m-am bagat peste el, asta ca pana la urma tot el sa-mi ia prelucrarea grafica 30 de ron
.anaway...incercam sa ne calma...ca nu face bine la laptic si la fata...aici suntem pe muchie, cantitativ nu stam bine, asa ca bag bere, ceai de lactatie, lapte si alte cele, gen bors proaspat...si uite-asa, trece timpul...

mai revin cu detalii din viata agitata a unei proaspete mamici...
va pup pe toate!

ALICe
eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Poftiti la si

Azi e si la noi

La multi ani tuturor Elenelor si Constantinilor!
si Elenei mele

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

La multi ani tuturor celor care isi sarbatoresc astazi ziua onomastica si celor care au in familie sarbatoriti!
La multi ani Isabella Elena!

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

La multi ani sarbatoritilor!!!

in special piticutei Elena Isabella!!!

A fost o data o printesa ... Emma!
Ioana mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI!!!

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

PARTY 1 AN
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii

Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

'neata si io
La multi ani cu sanatate Elena noastra scumpa si printesa si draga

... eu am dormit ca lemnul ca am ajuns tarziu acasa , ca in vremurile bune cand plecam la pranz cu Emma si ajungeam la 22:00 obosite dar multumite ...

... deci la medic a fost ok , am asteptat dr o ora ca eram a doua programata si m-a tinut o ora pe masa la control , dr zice ca am 23 de saptamani si ca ecograful a confirmat ca am pierdut o saptamana pe drum ... bebe are 18,9cm si am vazut si a masurat toooooooot si e foarte activ ca ma tufleste toata ziua , a aratat pentru a doua oara ce are intre picioare si s-a confirmat ca e ...

va pe toate ... felicitari pt sarcina si sa ajunga cu bine la termen

... revin

Aida ... 22+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maristef spune:

Aida ......ce are bebe intre picioare????????????????

MUUUULTI ANI TRAIAAASCAAAAAAAAAAAAAAA, MUUUULTIIIII ANIIII TRAIAAAAAAAAAAAAAAASCAAAAAAAAA, LAAAAAAAAAAA MUUUUUUULTI AAAAAAAAAAANI!!!!! LA MAMICI SI LA PITICI, LA ELENE SI COSTICI!!!

SA VA DEA DUMNEZEU SANATATE, BUCURII MULTE, MULTE, MULTE...., MULTE, SI TOT BINERLE DIN LUME VA DORESC DIN TOATA INIMA LA SARBATORITII DIN FORMUL SI CELOR DE ACASA DE LA EI!!!

PUPACEALA LA TOATA LUMEA!,

MAMA BIUTEI - ELENA

Mergi la inceput