Mama purtatoare

Mama purtatoare | Autor: LORI

Link direct la acest mesaj

Ma chinuie acest gand. Sa am inca un copil sau doi. Si noi nu putem. Ce sa fac? Dupa nenumarate inseminari si fiv-uri, am aflat despre varianta Mama Purtatoare.

Cum as putea gasi asa ceva? Ce legislatie este in Romania pentru asta si ce presupune acest lucru?

Va rog, astept sfaturile voastre constructive. Nu vreau sa ma acuzati, este o decizie disperata. Nu as putea sa adopt. Sotul exclude acesata varianta.

Deci - unde se cauta si cum se gaseste o mama purtatoare?

va multumesc frumos.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Lori, tocmai am auzit o stire la stiri, acum cateva zile, in legatura cu subiectul...se pare ca nu7 este tocmai legal in Ro si ca nu ar fi o legislatie in acest sens, dar ca exista niste cazuri...mult succes iti doresc, indiferent in ce mod alegeti voi!
am gasit, uite aici
http://stirileprotv.ro/stiri/social/ai-fi-de-acord-ca-o-alta-femeie-sa-iti-poarte-copilul-in-pantec.html

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dov spune:

eu, macar o data in viata si tot as ajuta un cuplu. si fara bani. doar pentru ca stiu ce inseamna sa-ti doresti un copil cu disperare, si sa nu poti. 6 ani m-am chinuit pana am avut baiatul...cu tratamente, operatie, analize, dezamagiri, sarcina pierduta, etc. si depresia aia crunta dinspre final...eu am reusit pana la urma...in fine, ideea e ca as ajuta cu mare placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dov spune:

auuu, acum am citit articolul, nu e legal aici. imi pare rau, in treburi de-astea in care apare si politia nu ma bag. si nu pentru ca nu cred ca trebuie luptat, ci pentru faptul ca-mi cresc singura copilul, sa mai dau si cu subsemnatul pe la politie...si sa-l implic si pe baiatul meu intr-un scandal...deja e prea mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Din pacate in Ro. este ilegal. Desi ar ajuta f. multe familii. In strainatate se poate. Nu ai pe nimeni in afara, unde sa te interesezi?
Lori, ati incercat adoptia?

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Eu am gasit f usor site-ul asta: http://www.mama-purtatoare.com/ Se intelege ca ar fi legal, dar nu am gasit si detalii de natura juridica. E drept ca am citit in fuga.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Lori - au mai fost deschise multe subiecte cu aceasta tema. Si eu ma lupt cu infertilitatea, am avut doua sarcini obtinute prin FIV (am facut 2 fivuri amandoua castigatoare....din pacate nu pana la capat), amandoua pierdute, prima la aproape 5 luni, a doua la 2 luni. Durerea si disperarea sun cumplite....fapt pt care m-am gandit si la aceasta alternativa. Deocamdata in Romania nu exista legislatie, dar exista un proiect de lege. Singura solutie in acest moment este ca sotul tau sa recunoasca copilul , mama purtatoare sa renunte la drepturi asupra copilului urmand ca ulterior tu sa adopti copilul. Daca decizi ca mama purtatoare sa nasca in alta tara , in Grecia de exemplu , in baza actelor intocmite la notar , certificatul de nastere se elibereaza direct cu numele tau. In Ukraina exista legislatie si sunt multe agentii care fac aceste intermedieri .

Si eu am intalnit oameni binevoitori care de dragul si de mila mea au sarit sa ma ajute....contra sumei de 100 mii eur.

dov - din pacate tu nu poti ajuta nici daca ar exista legislatie.
Conditiile pentru mama purtatoare sunt destul de stricte. Una dintre conditii este ca mama purtatoare sa nu aiba in istoric sarcini pierdute.

Este o decizie grea ...nu stiu nimic despre tine, cauzele infertilitatii, unde ai facut FIV-urile, cate ai facut, cauzele nereusitei, varsta....dar poate reusesti sa gasesti un medic bun, o clinica buna si sa fie cu noroc. Cu mare drag iti pot face cateva sugestii pe PM.
Toate cele bune iti doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Salve..daca esti decisa si nu vrei multe complicatii.. legal e in Rusia(in Ukraina nu mai fac pt straini!) si costa 40.000 euro pachetul all inclus,

www.jurconsult.ru ...numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Lori,

As zice sa fii EXTREM de multumita ca ai un copil si sa te bucuri de el! Decat sa te "chinuie" ganduri despre ceea ce Nu ai mai bine te-ar "bucura" ganduri despre ceea ce AI!

Legal-nelegal, cu mamele purtatoare, cand am facut vitro eram cu o mama purtatoare in ziua punctiei si in zilele de monitorizari am mai vazut inca 2! Ele ziceau ca nu iau bani, eu sunt convinsa ca era contra cost!!!

N-am copii, anul asta fac 40 de ani, si nenumarati ani de inseminari, tratamente, sarcini pierdute.
Ma gandesc uneori la asta, ma gandesc ca as apela la o vara cu multi copii si situatie materiala modesta care m-ar ajuta pt bani....poate ca nu vreau cu "orice pret" sa am un copil; poate ma gandesc ca o sa-l am pe al meu?

pentru Catalina care a fost atat de draguta si m-a sustinut o ora la tel, intr-un moment greu. Din pacate a fost hiperstimulare severa si nu am putut sa folosesc embrionii atunci. Acum am embrioni congelati si un organism care nu e pregatit sa-i primeasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Cristiama, de ce spui ca organismul tau nu e pregatit sa primeasca omuletii de zapada (Catalina, platesc drepturi de autor)?Ce investigatii ai facut ca sa descoperi asta?

Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Eu am vazut la TV saptamanile trecute o stire privind legalizarea problemei cu mama purtatoare,care nu va avea nici un drept asupra copilului,totul se va face notarial,iar in contract vor fi scrise drepturile si obligatiile ambelor parti ( cuplul si mama purtatoare).Urmeaza sa fie votata aceasta lege si eu sper si cred ca se va vota.Ce preturi se vor practica nu se stie....

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput