Vrem un catel pentru curte!

Vrem un catel pentru curte! | Autor: rory76

Link direct la acest mesaj

Buna! Mama are nevoie de o catea, nu conteaza rasa, dar sa nu fie pui, o sa stea la tara, la curte, la vila alor mei, o sa aiba tot confortul si mancare din greu...Nu stiu daca exista adaposturi pentru caini in Constanta, daca stie cineva sa ma anunte si pe mine...m-as duce acolo sa caut ceva.Multam!

"Trust no one!"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramoneloo spune:

Buna.numai femela vrea mama ta?eu am un mascul de cca 4 luni de dat,ii asigur castrarea atunci cand este momentul(in jur de 1 an),este f frumos catelul...dc vreti sa-l vedeti,va asteptam cu placere;mentionez ca sunt si eu tot din cta.catelul are un topic in pagina,il poti vedea in cateva poze,dar dc tot esti din cta,de ce nu si o 'vizionare' live?
despre adaposturi in cta,in afara de cel de la cernavoda sau medgidia,altele nu sunt.din cate stiu,ambele au sistat adoptiile in tara,pt ca au gasit animalele moarte de foame in lant sau au murit sufocati din cauza unor lanturi scurte...mai poti merge direct la centrul de ecarisaj(hingheri) si poti adopta de acolo o catelusa,pe de o parte o salvezi de la moarte,pe de alta,ii acorzi o a doua sansa la viata.
indiferent de alegerea ta,numai bine si felicitari pt intentia de a-i oferi siguranta si adapost unui catel 'fara rasa':)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

De preferat ar fi sa luati un pui pana in 6 luni, altfel se va obisnui cu locul decat un catel mare.
Ai zis ca nu vreti pui, insa dc va razganditi, sunt disponibili pt adoptie 6 catelusi -trei albi si trei negri complet, zici ca sunt labradori-desi mamica lor e maidaneza. Inca sug, cam peste o luna ar fi gata de adoptat. Cateii se afla intr-un sat din jud Constanta.

Ramoneloo sper sa nu te superi pt concurenta:)

Iar daca vrea un catel mai mare si mai repede, vezi ca exista un adapost micut pt catei in Constanta pe strada Mangaliei, colt cu str Pandurilor - in cartier km 5, este prima statie de la Doraly catre Real, unde o ia autobuzul 5 la dreapta. Se vede de la strada adapostul.

Ioana
animalutele mele iubite Noua generatie de pisicuti

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Infertilitatea este o boala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Problema cea mare, si cand zic mare, chiar e...este ca mama mai are un caine pitbull, are vreo 6 ani, cred, si nu stiu cum ar accepta alt caine acolo. Ei au mai avut o catea, saraca de ea a murit, si pe ea o accepta pitbull-ul. Nu stiu daca accepta un pui si mai ales baiat...e cam rau cainele asta! Mi-e frica sa nu ii faca ceva celui nou. De asta vroiam o femela mai mare cu care sa nu se "stranga de gat" ca sa zic asa!
Unde este ecarisajul in Cta? Am vazut masini de-ale lor, dar nu scrie pe ele nu se afla sediul lor...
O sa merg pana una-alta la adapostul de care zici tu, Ioana_p76, poate gasesc ceva acolo...sper!
Multumesc de ajutor!

"Trust no one!"

Mergi la inceput

rory,cand unul din caini este pui,cel adult nu ii va face nimic,asta din proprie experienta.am dat spre adoptie femela pui,a ajuns la o familie care detinea deja o pitbullita in varsta si nu au fost probleme deloc,in afara de faptul ca cea mica avea un chef teribil de joaca,in timp ce 'amfitrioana' nu prea intra in joc:)
ce s-a intamplat cu femela pe care a tolerat-o cainele?in ce imprejurari a murit?
eu nu stiam de existenta adapostului mentionat de Ioana,cred ca mai este un mic adapost in cta,pe dna o cheama hanescu eugenia si fundatia se numeste noroc,parca.un search pe google dc nu gasesti nimic in km4-5,sigur gasesti prin metoda asta.mult succes si dc ai vreo cunostinta care vrea sa adopte un catel de 4-5 luni,anunta-ma si pe mine te rog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Da, sigur Ramoneloo, ca te anunt daca aflu ceva...
Cateaua care a murit era gravida ca sa zic asa, si era gata sa fete, dar nu stiu ce s-a intamplat acolo...au chemat ei un vet si le-a zis ca era prea grasa??? se poate asa ceva? Le-a parut tare rau, o aveau de vreo 6 ani, cred, era tare harnicuta!Am plans cand am auzit ca a murit Mimi...asa o chema!
Acuma chiar le trebuie un alt caine acolo, pentru ca fiecare pazeste cate o poarta, ca au doua...nu stiu cum vom face, inca nu am ajuns la adapostul ala, ma gandeam sa dau un anunt la ziar?

"Trust no one!"

Mergi la inceput

Rory,asta micu' de-i caut stapan este obisnuit cu alti catei,a crescut langa al meu,care este tot mascul.inca nu a iesit cu scantei,insa avand 2,nu mai pot ajuta si alte animalute care au nevoie de sprijin:( daca vrei sa facem o incercare,sa vezi cum s-ar intelege,e ok,oricum eu il iau inapoi dc ceva nu merge bine,dc sunt pr de orice fel.totusi,cand este vb de 2 masculi,dc ar fi castrati,nu ar mai avea motiv de ciufuleala,ei se incaiera de obicei incercand sa-si demonstreze superioritatea pe scara ierarhica.de asemenea,dc gasiti in cele din urma o catelusa,asa cum doreati,e de preferat sa fie sterilizata,pt ca nu ar mai aparea gestatie si riscul de a muri,aparitia unor puisori pe care sa-i plasezi ulterior,etc.eu n-am auzit pana acum ca o catelusa sa moara pe motiv ca ar fi fost prea grasa,intr-adevar,pot interveni niste complicatii in cazul in care are un gabarit depasit,care afecteaza diferite organe,sau varsta care influenteaza fatarea,uneori necesitand ajutor de specialitate,asistenta veterinara,adica.
mai zi-ne si noua ce se mai intampla si dc vrei sa facem o incercare,e ok din partea mea;mentionez ca ii voi asigura castrarea cainelui dat catre adoptie atunci cand va fi momentul(in general,in jurul varstei de 1 an,nu mai devreme,pt a nu-i stopa dezvoltarea) si asistenta veterinara gratuita pe tot parcursul vietii catelului,la unul din cabinetele la care merg eu cu animalutele pt tratament,vaccinari,etc.
numai bine si asteptam noutati.

Mergi la inceput