Urgent, sfaturi : Bichon Maltese
Raspunsuri - Pagina 8
catalina2307 spune:
Ba eu ii tund pe ai mei si nu regret nici o clipa. I-am avut cu parul lung, este adevarat, sunt mai frumosi , dar lasa par peste tot, tb. periati cel putin o data pe zi si oricum fac calti.
coltul meu de rai
anyella spune:
" Potriviti " e cel mai indicat.Daca nu aveti ginduri de concursuri,tuns citiva cm din blanita ,la profesionisti e bine.Acum, eu tunsi cu masina nu ii sufar.Ma repet: farmecul lor e blanita.Profesionistii stiu sa tunda egal pe labute,pe spate,sa lase capul frumos : ).
Eu o sa o duc pe Tash la cosmetica,de doua zile nu o scot decit seara in curte.In rest nu sta decit la AC.Inclusiv noaptea la cca 22/23 grd.Si ii e bine.Cind stranutam,stranutam amindoua.Mai opresc pina se incalzeste iarasi.E in pozitia caracteristica,stiti voi...cracii in sus . Eu o perii si pieptan la baie,de cca doua ori pe saptamina si tot face nodulete.Nu ies decit cu foarfeca.Si o si "imbalsamez" cu produse de deschilcire...asta e!
Daria,e dulce? : )))
----------------------------------------------
Tashi
anyella spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Sela e o dulce Face pipi doar pe pampersul ei si kk doar pe prosopel Insa doarme mult ziua si e matinala rau ... dimineata la 5 vrea atentie Papa mancare uscata si ii place. Bea laptic si ii place si mai mult Vineri a facut primul vaccin, urmeaza urmatoarele. O spal doar pe labute si poponet, baita mai incolo cand mai creste. Giulia este in continuare in extaz Eu ... astept sa-i treaca ------- Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) ------- www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
Uite raspunsul la intrebarile tale SzaboX.Poti sa il inveti la pampers in baie sau in balcon.Cit sint mici dorm mult ziua si dimineata ii apuca cheful de joaca ,exact cind e somnul cel mai dulce : ).Nu va schinci toata noaptea daca il inveti ca dormitorul lui e in patutul lui,cu pernuta si jucariile lui.Daca faci greseala sa il culci o data cu tine in pat atunci va plinge...ca deh unde'i mai bine decit in capul tau,la propriu vorbesc : ).Mai pe scurt : cum il inveti asa o sa il ai.
----------------------------------------------
Tashi
szivarvany spune:
Anyella, asa e
A dormit cu taxu` o noapte, a doua zi nu-si mai gasea locul in patul ei. Am luat imediat masuri
Sela dupa ce face kk pe prosopel, incep sa "cante" presupun ca ne cheama sa curatam , e o curatica
Este mult mai usor decat credeam, aveam doar imagini horror cu kk peste tot, etc etc ...
Intrebare: ce SAMPON sa cumpar sa miroase frumos ???
Cu ce sa o spal zilnic pe poponet si labute si bot (in ordinea inversa, da?) ???
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
SzaboX spune:
aham anyella, ms mult in mare am inteles totusi am anumite nedumeriri .... eu m`am gandit initial sa ii fac un coltisor al lui (cosulet, jucari etc.) in camera cu mine... oare ar fi oky acest lucru ? sau cel mai bine ar fi sa o tin in baie/balcon sau stiu eu intr`un alt loc ar fi oare posibil sa nu se obisnuiasca sa "imparta" aceeasi camera cu cineva sau nu ar avea nici o importanta majora ? :-/ ce parere aveti ?
P.S. mamagiuliei avand in vedere ca esti/sunteti "cea mai noua" in domeniu bichon.. ai putea sa`mi spui in mare unde ti catelushul ? sau stiu eu alte sfaturi de ori ce fel ? :) (asa la prima vedere?)
catalina2307 spune:
Eu recomand produsele de la Henry. Sampon, balsam, solutie pt ochisori, parfum, tot ce doresti .
Cel putin eu asta folosesc.
La fundulet, botic, labute o poti sterge cu servetele umede.
Trebuie sa cureti si ochisorii.
coltul meu de rai
ingridnen spune:
La boxerita noastra folosim servetele umede pentru labute.
Pentru ochi, apa fiarta si racita.
Noroc ca nu avem problema cu tunsul, pieptanatul
Ieri a ros: o lingura de lemn, un pistol de plastic de la Cristi, o minge de burete :))
Tentative esuate la Lego.... a prins-o Cristi asupra faptului
Ingrid si Cristi 6 ani
szivarvany spune:
Catelul sta ori in camera fie`mi ori in suflagerie.
Si mutam tot arsenalul: patutul ei, un prosop mare pe care intindem si un scutecel de caini, apa, jucariile.
Deocamdata e micuta, doarme aproape tot timpul.
Simt insa ca sub blanita aia de plush se ascunde o fiara
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
SzaboX spune:
"Simt insa ca sub blanita aia de plush se ascunde o fiara "
taree
adevaru ii ca nu mai am rabdare pana sa ajunga "Charlie" acasa ... oare cum e treaba cu carnet de sanatate ?? ... trebuie duse si actele parintiilor catelului sau cum se procedeaza ? :-/ pt ca as vrea sa rezolv toate actele si tot cat mai repede cu putinta .. stie careva ?