gap mall baneasa

gap mall baneasa | Autor: kay

Link direct la acest mesaj

eee, s-a deschis GAP in Romania. Magazin de cartier in SUA, evident ca aici are pretentii de mare boutique si noi trebuie sa cadem in admiratie totala fata de cele 3 carpe extrem de scumpe... Recunosc ca am fost fff entuziasta, am intrat topaind. M-am enervat cand am vazut preturile(de ex o geaca pe care eu am dat 15 dolari, zici e 159 ron... Cam asta e pretul lor, mai totul e 159 ron... Un maieu, 70 ron, niste nadragi scurti de trening, 60 ron... Deci enervant de exagerat... Si m-am luat inima in dini si am achizitionat ceva... Ca amintire a prostiei mele de a intra in acel magazin... A durat 30 min pana ce am putut plati !!! N-am plecat pt ca eram deja nervoasa si acum chiar vroiam carpa aia, era intre mine si casa, problema personala... Dupa ce ba li se bloca ccc cardu, ba casa, ba nu mai stiu ce, am reusit sa plates si sa plec plina de nervi ! Nu mai spun ca i-au facut poze copilului meu si nici nu m-au intrebat daca sunt de acord. Am sa trimit un mail legat de asta managerului...

GAP romania inttr-un cuvant : fiasco !!!

Succes La facut nervi La cumparaturi !

************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Edit: m-am uitat doar La hainele se copii, La preturile pt copii ma refeream.

************************************************************************************

www.inimacopiilor.ro

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Cind a fost deschis? Care e gama de haine pe care o au? Au zona de reduceri cum au in orice magazin?
Banuiam ca la noi o sa bubuie preturile, dar nic in halul asta. Apropos de cacait la casa ca sa poti sa platesti sa stii ca mi s-a intamplat de curand intr-un magazin de al lor din Paris.

Mergi la inceput

azi a fost deschis. am nimerit printr-o intamplare...

gama de produse... la fetite, pana in 2 ani dar si peste aveau vreo 2 tipuri de hanorace, 3-4-5 tipuri de pantaloni, 2 tipuri de rochite,parca 1 tip de sandale, niste pijamale, 1 tip de pantaloni scurti in 3 culori diferite, cateva maieuri si niste bluze... nu m-am uitat extrem de atent, ca am fost socata de preturi... nu se poate nene sa fie 80 ron www.gap.com/browse/product.do?cid=35932&vid=1&pid=650900&scid=650900002" target="_blank"> acest maieu de 10.50 usd...

www.inimacopiilor.ro

S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Mie imi plac produsele de la GAP, pe fetele mele de acolo le-am imbracat de mici. Calitatea este foarte buna, preturile la fel, atentia la detaliu se vede clar in fiecare produs.

Imi plac in special gecile de iarna si pantalonii de ski. Sint durabile si se spala si se usuca foarte bine, la sfirsitul sezonului sint ca si noi. Si hanoracele lor sint foarte bune, se spala si se usuca foarte frumos si sint practice sa le ai in timpul verii in portbagaj cind se lasa racoarea pe la lac...

Dupa spalare si uscat fiecare lucru luat de acolo si-a pastrat forma initiala si culoarea. Da lucrurile sint mai scumpute decit in alta parte dar calitatea este foarte buna si merita.

Pentru mine GAP rulz cind e vorba de haine de copii.

De la femei imi plac camasile si pantalonii de munca.

Nu am avut niciodata probleme la casa, chiar roiesc in jurul tau sa te ajute, au vreo 4 case numai la copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

De scumpe sunt scumpe si pe aici chiar exagerat mi s-au parut pentru ce modele sunt.Vorbesc de hainele de femei ca doar alea m-au interesat.In primul rand nu mi se par prea moderne pentru pretul pe care il cer.Poate in SUA sunt mai ieftin edar in Europa prea scumpe.

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

La mine mai toate s-au scamosat dupa spalare... Dresurile le-a purtat 1 sg data si asta a fost... Cat despre preturi, sa din seriosi, 11 usd nu sunt 80 ron...

www.inimacopiilor.ro

S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

si eu zic ca Happy, Gap rulz cand e vorba de haine pentru copii, aici la noi! Andrei e slab, aschie, si inalt cat plopu. Nu ii gasesc blugi nici sa platesti in aur. Gap ma salveaza de fiecare data. Am lucruri luate acu 3 ani, cand am venit aici, si arata ca noi si acum, purtate si raspurtate, ca de, la inceput, bani putini...
Cum e asa mare diferenta intre America si Romania pentru acelasi produs?
Ar trebuit facut reclamatie la compania mama!

Mergi la inceput

carpa mea de la GAP, achizitionata cu sudoare si nervi intinsi la max, are atasata chestia aia de securitate, au uitat sa o scoata maine ma duc la ei si n-au auzit urechile lor morala ce-or sa auda de la mine !!!

maru, e adus in franciza, nu stiu exact, dar cred ca pot sa puna si 1mil de euro maieu... noi sa fim fraieri sa cumparam...

www.inimacopiilor.ro

S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Aici Gap nu e magazin de cartier ci e firma apreciata, in America nu stiu, n-am fost inca.

Mie imi plac mult produsele si le cumpar in special copiilor de acolo, imi place foarte mult gama lor de produse de copii chiar daca sunt mai scumputi. Iar cand e SALE eu sunt prima.

De la femei imi plac blugii lor, nu toti insa boot cut imi vin mie bine. Si camasile de servici.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

am zis in America, nu in UK. acolo chiar e GAP la fiecare colt... cel putin mie imi iesea unul in cale unde intorceam capul. e peste Old Navy, dar tot nu e fitzosenie cum se vrea la noi...

www.inimacopiilor.ro

S

Mergi la inceput