Top 5 femei frumoase/urate din Romania
Raspunsuri - Pagina 5
maraki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rory76 Nu, eu pe cele de la "urate" le-am ales doar dupa frumusetea fizica, "vitrina" cu care apar ele pe ici-pe colo...ca daca ar fi dupa antipatii, ar trebui sa facem un topic "cele mai antipatice vedete" si acolo ar fi si urate si splendori! "Trust no one!" |
Subscriu
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
XIO spune:
citat din mesajul lui rory76 Nu, eu pe cele de la "urate" le-am ales doar dupa frumusetea fizica, "vitrina" cu care apar ele pe ici-pe colo...ca daca ar fi dupa antipatii, ar trebui sa facem un topic "cele mai antipatice vedete" si acolo ar fi si urate si splendori! "Trust no one!" |
Rory . stiu ca gusturile nu se discuta dar cum naiba sa o pui pe Raduleasca la "urate" , cand e in topul femeilor frumoase in fiecare an, si in pozitii fruntase.
Si ca tot vorbim de "urate", eu nu am putut sa inteleg cum Sarah Jessica Parker a fost votata cea mai urata vedeta cand mie mi se pare suuuuupersexy si superorice.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
rory76 spune:
Mai, nu stiu, eu am un criteriu cam tampit asa, adica ma gandesc daca o vad tunsa scurt baietel si ea arata chiar ca un barbat, e urata. De ex, Sinead O'connor tunsa cheala e feminina, e frumoasa,Raduleasca...brrr! Adica, daca zic despre ea:"ma, e frumoasa asa ca barbat"...ce mai, nu e frumoasa!
A-nteles cineva ceva??
"Trust no one!"
maria_ene spune:
:)) super tare criteriul tau, rory...mi-o si imaginez pe magda ciumac tunsa baietel
kay spune:
io zic ca e frumoasa... si tunsa, si netunsa, si calare, si pe jos, si imbracata si dezbracata... oricum !!! chiar ieri am avut date cu ea, cu o prietena din SUA, care n-avea nici cea mai mica idee cine e... si cand am urcat in masina, prima chestie pe care mi-a zis-o a fost " damn she`s gorgeous" asa ca sa vedeti parere fara nici un fel de alte influente...
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
rory76 spune:
Eu cred ca Raduleasca are un corp beton, se vede ca e lucrat si intretinut ca lumea...dar mie una nu-mi place fata ei, osoasa, ingusta, "fata de cal", si daca nu-mi place fata...o fi ea animata de un suflet frumos, nu zic, dar parca mi-ar fi placut sa fie mai rotunda, mai feminina.
dar parca nu am vazut-o in nici un top pe rivala ei, Andreea Marin. Eu zic ca o pun la "frumoase"!
"Trust no one!"
Lorenza spune:
Chestie de gust,vorba ceea:faci ceva in gustul omului?Si mie mi se pare Mihaela Radulescu nefeminina,deci urata.Are stil,nimic de zis,corp bine lucrat,dar tot nu-mi place.N-as vrea sa zic ca e stramba,sau ce mi se mai pare mie,ca probabil o sa deranjez pe cei care o plac.Andreea Marin a fost o scumpa pana nu de mult,dar mie mi se pare putin trecuta,dar are trasaturi frumoase.Idem la Andreea Raicu,a inceput sa-si arate varsta.Oricum,inca sunt in topul frumoaselor.
maria_ene spune:
citat din mesajul lui kay io zic ca e frumoasa... si tunsa, si netunsa, si calare, si pe jos, si imbracata si dezbracata... oricum !!! chiar ieri am avut date cu ea, cu o prietena din SUA, care n-avea nici cea mai mica idee cine e... si cand am urcat in masina, prima chestie pe care mi-a zis-o a fost " damn she`s gorgeous" asa ca sa vedeti parere fara nici un fel de alte influente... ************************************************************************************ Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara : 858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone www.inimacopiilor.ro oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil ! "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
la cine te referi?