Circul Medrano din Dr. Taberei
![](images/user_woman.png)
Stie cineva sa-mi spuna daca circul din dr. taberei mai este si saptamana asta sau a plecat?
Pe afis scria ca e in Buc. pana pe 3 mai, dar pe net scrie ca mai este pana duminica ...
Multumesc!
mami de Ana (22 mai 2007)
Raspunsuri
floric_ea spune:
am vazut afise pe care scria ca s-a prelungit, pana cand...nu stiu. azi am trecut pe acolo si inca era :P, deci probabil ramane varianta pana duminica.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
An@ spune:
Multumesc mult, fetelor!
Ce veste buna mi-ati dat! Abea astept sa mergem in we, ca piticoata n-a fost pana acum niciodata la circ!
mami de Ana (22 mai 2007)
flo1980 spune:
Am auzit si eu de circ, cum e a fost cineva?
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
Alinutzaa spune:
Noi am fost. Nici piciul meu nu mai fusese la circ, ma gandeam ca dupa juma' de ora nu o sa stim cum sa iesim mai repede de acolo.
Si cand colo...a stat cuminte si a vazut tot spectacolul. Cel putin prima parte (care a durat o ora si a fost urmata de o pauza de un sfert de ora) cred ca nici nu a respirat, ca nu si-a luat ochii de acolo. In a doua parte a tipat, a aplaudat, etc. Si noua, adultilor, ne-a placut. Nu stiu cum a fost la alte spectacole ale aceluiasi circ, dar cand am fost noi, la final au fost aplaudati in picioare de catre toata lumea.
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paula2003/paula2003.jpg)
paula2003 spune:
Noi cand am fost, a anuntata ca sta pana pe 10 Mai.
Inca nu am vazut sa stranga.
Sa va luati bani ca mai aveti de cheltuit si dupa ce intrati in sala
cristina_ana spune:
Am fost si eu cu piticul meu. A fost suuuuper!!! Andrei a aplaudat si dansat tot timpul, efectiv a fost in extaz. Nici vorba sa se plictiseasca! Mergeti cu incredere, mai ales daca aveti copii!
Si e adevarat ca preturile inauntru la bauturi si altele de rontait sunt exagerat de mari, asa ca luati-va de acasa tot ce aveti nevoie pentru copil.
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 21+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
Maadi spune:
S-a prelungit pana pe 17 mai. Si noi am fost foarte incantati de spectacol. Calin ma tot bate la cap sa mai mergem si we acesta.
Intr-adevar preturile la sucuri/rontaieli sunt cam mari, plus ca sint destule tentatii inauntru (jucariute, poze cu leuti, clovni...), asa ca fiti pregatiti.
Maadi si Calin (19.07.2003)
Ubi spune:
Am fost si noi aseara la circ. E frumos, antrenant si nu ne-a plictisit deloc. Clovnii sunt chiar haiosi, au fetze normale, fara lacrimi desenate pe obraji si expresii triste. Chiar m-au facut sa rad! Animale multe, muult mai multe ca la circul nostru.
Preturi:
Loja - 60 lei (sunt 3 randuri de scaune in loja) dar sa stiti ca se vede foarte bine si de la scaunele de 40 lei - eu la loja am stat putin stresata caci aveam senzatia ca vin peste mine animalele, ca ma pocneste dresorul cu biciul...etc (copilul nu a avut acelasi stres cu mine)
Poza: nu e obligatoriu sa o faci dar daca o faci costa 40 de lei (e cam mult tinand cont ca e o poza simpla si atat - nu scrie nimic pe ea gen : circul Medrano) - si cred ca pozarii sunt romani
Vizita la menajerie - 10 lei de persoana
Nu stiu preturile la mancare dar am vazut ca au snack-uri, floricele, vata de zahar si sucuri in "hol".
WC - ecologice in curte - fara plata