Inca un copil plecat dintre noi
Raspunsuri - Pagina 7
Eseea spune:
Doina, cred ca e absolut normal ceea ce simti. Cu siguranta iti este ff greu, viata asta e asa cruda uneori.Scrie ce simti, daca simti ca asta te ajuta macar putin, putin de tot. Pur si simplu ma cutremur cand citesc vesti de la voi, mamele de ingeri.
Mami de fetita si de baietel
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui idoina Au trecut 9 luni....si parca timpul nu e in stare sa vindece nimic.Mi-e tot mai dor de Edi al meu,mi-e tot mai greu fara el.Inca il simt langa mine,dar .....stiu ca nu-l voi mai vedea niciodata ...Si in biserica nu stiu de ce intru.Incep sa ma razvratesc si sa ma intreb de ce?Cum a permis Dumnezeu atat chin pentru ca totul sa se sfarseasca mult prea devreme?De ce ni l-a lasat doar 14 ani?De ce din cei 14 ani,12 au fost chinuiti?De ce??? idoina http://ro.netlog.com/idoinai/photo |
Doina
Copiii nostri sunt imprumuturi ale cerului. Primim in dar un inger sa-l iubim si sa ne iubeasca, uneori ei stau cu noi, mai mult sau mai putin timp, apoi se intorc in cer acasa.
Acum Edi e sus cu ingerii si nu mai are nici o durere, nici o suferinta. Nu te supara pe Dumnezeu, cauta in El puterea sa mergi mai departe, si in El ai speranta ca intr-o zi veti fi din nou cu Edi intr-o lume perfecta. Pt mine sunt singurele ganduri care imi dau speranta.
Sper sa nu te supere nimic din ce am scris. O imbratisare!
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma
idoina spune:
Hristos a inviat!
Sambata,17 aprilie,se implineste un an de cand Edi e ingeras,in ceruri.Daca aveti timp,rugati-va pentru sufletelul lui,eu o fac mereu,si stiu ca mai multe rugaciuni il vor ajuta sa stie ca nu l-am uitat.
Odihneste-te in pace ,pui scump!
idoina
http://ro.netlog.com/idoinai/photo
Iasmin08 spune:
Adevarat a inviat!
Condoleante. Eu evit cat pot sa intru la astfel de subiecte, nu pentru ca nu empatizez ci pentru ca mi se pare cumplit, mi se pare groaznic si mai stiu ca indiferent ce spun mama n-o sa se simta mai bine...
Dumnezeu sa odihneasca in pace puiutul mic, desi cu siguranta acum alearga cu ingerasii printre florile raiului. Cred ca mai degraba noi avem nevoie de rugaciunile sale pentru noi cei de pe pamant. Doar se stie ca ei sunt ca ingerii, acolo la fericire.
Dumnezeu sa iti dea putere Doina sa poti trai cu durerea asta pana il vei tine iar in bratele tale si va veti revedea.
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
Eseea spune:
Doina, am intrat special sa-ti spun ca-ti sunt alaturi in aceste zile grele cand il comemorati pe Edi.....
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
idoina spune:
Multumesc,fetelor!Sa stiti ca m-am mirat si eu cat de bine m-am comportat.Ma asteptam sa fiu distrusa,mai ales ca am pus si crucea cea noua,cu poza lui Edi.A fost.....nu stiu,parca l-as fi tinut de manuta!Si m-am simtit bine! Ciudat,nu?Nici sa plang nu am putut,ma tot gandeam ca ma vede Edi si se intristeaza acolo,intre ingerasi.Sunt multumita ca toate au decurs bine,stiu ca mi-am facut datoria crestineasca asa cum trebuie si Edi e multumit si el!
Odihneste-te in pace ,Ingerasul meu!
idoina
http://ro.netlog.com/idoinai/photo
alex_andra spune:
idoina...n-am cuvinte sa exprim ce simt......te imbratisez virtual.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Poti ajuta si tu!
mychydutza spune:
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace........si tie sa-ti dea putere...
opriti planeta....vreau sa cobor!!!!
Kariris spune:
Sa te intareasca Dumnezeu Doina sa rezisti si pe mai departe, ca tare incercata mai esti! Si eu cred ca Edi te vede... sa se odihneasca in liniste si pace si, fie ca acolo Domnul sa fie mai bland cu el decat a fost aici!
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna