Inca un copil plecat dintre noi
Raspunsuri - Pagina 3
Happiness_4_us spune:
Fara cuvinte.
Sa te odihnesti in pace, suflet curat!
Doina, multa putere!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Stelele care cad, nu pier! Stelele care cad, se duc pe un alt cer!Ramas bun, steluta iubita si scumpa, Emma!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici scump!
maru spune:
Doina, nu te indeparta de noi, mai intra pe aici si straga-ti durerea!
dormi in pace, print!
Manuela77 spune:
Dormi in pace suflet curat!
Sincere condoleante familiei!
Mamica de Radu (01.04.2009)
idoina spune:
In primul rand vreau sa multumesc Natasei,care a deschis topicul aici,apoi sa va multumesc mult voua,celor ce imi sunteti alaturi.
E greu...pare nedrept,dar am gasit in mine puterea de a trece peste egoismul meu de a-l vrea langa mine.Am inteles ca Dumnezeu a ales sa-l ia nu de langa noi,ci alaturi de el.Cerul mai avea nevoie de ingeri....asa ca,pentru totdeauna,in inima mea va trai Edi ,il voi iubi mereu si ma voi ruga mereu pentru sufletelul lui mult prea chinuit in lumea asta...
Odihneste-te in pace,suflet mult iubit!
idoina
Ayla21 spune:
Doina pt puterea cu care poti trece mai departe.
Edi, dormi in pace!
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
idoina spune:
Va multumesc mult pentru sustinere!In curand se implinesc 3 luni de atunci,sambata vom face pomana...si mie inca nu-mi vine sa cred ca e adevarat.Poate fiindca era un puiut atat de bun,de cuminte...poate fiindca il simt in mine,in sufletul meu.Nu stiu,dar mult as vrea ca odata sa ma trezesc din cosmar si sa vad ca nu s-a intamplat nimic din ce s-a intamplat in ultimii 11 ani,ca Edi al meu este sanatos,si creste langa mine.Iar daca toti anii acestia de chin al lui au fost adevarati,atunci poate ca e mai bine ca Dumnezeu l-a ridicat la ingeri.
Rugati-va pentru sufletelul lui pur!
Edi,odihneste-te in pace,puiul meu iubit!
idoina