Aveti timp de sex?
Raspunsuri - Pagina 5
Mirona spune:
ironia sortii ... pana sa avem copiii il alergam eu pe el prin casa - si se dadea el obosit.
acum i-a venit lui randul sa ma alerge prin casa - ca tot adormita prin dormitor ma gaseste.
no - las sa ma alerge - din cand in cand ma mai impiedic si eu ... ca na ... si io tot om mi-s.
anca_a spune:
Incercam sa te ajut sa incepi de undeva cu...rezolvarea problemelor.
Am retinut ca sfaturile de pe canapea nu fac nici cat o ceapa degerata asa ca, daca tot te-ai oferit sa fii de folos ma gandeam ca ai in minte ceva concret, doar ca nu stii de unde s-o apuci...de fapt am vazut ca am un mesaj privat si ma gandeam ca e de la tine ca ne-ai trimis PM cu numerele de telefon ale nevestei si sefului (probabil una si aceeasi persoana), sa sunam sa te invoiasca cateva zile pentru misiune.
Si nu, nu era de la tine...era de la o aristocrata inchipuita ce sufera pesemne de mania persecutiei astfel ca ma vede c-o urmaresc si-o pomenesc subtil peste tot.
Somnul ratiunii naste monstri.
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_a Incercam sa te ajut sa incepi de undeva cu...rezolvarea problemelor. Am retinut ca sfaturile de pe canapea nu fac nici cat o ceapa degerata asa ca, daca tot te-ai oferit sa fii de folos ma gandeam ca ai in minte ceva concret, doar ca nu stii de unde s-o apuci...de fapt am vazut ca am un mesaj privat si ma gandeam ca e de la tine ca ne-ai trimis PM cu numerele de telefon ale nevestei si sefului (probabil una si aceeasi persoana), sa sunam sa te invoiasca cateva zile pentru misiune. Si nu, nu era de la tine...era de la o aristocrata inchipuita ce sufera pesemne de mania persecutiei astfel ca ma vede c-o urmaresc si-o pomenesc subtil peste tot. Somnul ratiunii naste monstri. |
pai daca fiecare isi povesteste fanteziile aici cu ce crede ca este dupa usa si in chiloti si colo si colo....pai unde ajungem atunci nene? e subiect serios sau?
aristocrata cine e si ce probleme are?
Rufus spune:
Am cunoscut odata o familie, tineri, cu doi copii...ea nu mai voia, el da. Si seara, cand ea vedea ca el intarzie mai mult in baie, se aranjeaza, se parfumeaza...stingea lumina si deschidea usa de la dulap, exact in drumul lui spre partea patului pe care dormea. Urma lovitura in usa, cu capul, piciorul...injuraturi, nervi, cine mai avea chef de joaca? Si scapa doamna...
Macar ea recunostea cinstit: nu mai voia sex cu dansul. Nu a precizat daca voia cu altcineva...
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
lisaelisa spune:
citat din mesajul lui Rufus Am cunoscut odata o familie, tineri, cu doi copii...ea nu mai voia, el da. Si seara, cand ea vedea ca el intarzie mai mult in baie, se aranjeaza, se parfumeaza...stingea lumina si deschidea usa de la dulap, exact in drumul lui spre partea patului pe care dormea. Urma lovitura in usa, cu capul, piciorul...injuraturi, nervi, cine mai avea chef de joaca? Si scapa doamna... Macar ea recunostea cinstit: nu mai voia sex cu dansul. Nu a precizat daca voia cu altcineva... "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Geniala femeia !
anca_a spune:
Stai asa...sa nu sarim de la una la alta...parca te plangeai ca nu poti cu mai multe odata ...asa ca rezolv-o tu pe prima sa demonstrezi ca ai pontential si apoi te pun eu in tema si cu urmatoarea
A, sa nu uit,
citat din mesajul lui Guestus iti inchipui ca yo sint ala aici...si dai raspunsurile ca la clasa II cind te scoate doamna la tabla...sau continui cu mistoul si atunci iei nota 2 si vii cu parintii |
Daca ar fi sa fii platit in functie de numarul salvatilor mi-e ca ai cam suferi de foame...
Apropo, ca tot veni vorba...ce meserie ai? Contabil la APACA?
hannen spune:
citat din mesajul lui Rufus Am cunoscut odata o familie, tineri, cu doi copii...ea nu mai voia, el da. Si seara, cand ea vedea ca el intarzie mai mult in baie, se aranjeaza, se parfumeaza...stingea lumina si deschidea usa de la dulap, exact in drumul lui spre partea patului pe care dormea. Urma lovitura in usa, cu capul, piciorul...injuraturi, nervi, cine mai avea chef de joaca? Si scapa doamna... Macar ea recunostea cinstit: nu mai voia sex cu dansul. Nu a precizat daca voia cu altcineva... RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
asta chiar a fost tare!
Pe cuvint ca acum trei zile vroiam sa deschid un subiect pe tema...da` a aparut Guestus si nu mai pot fi serioasa,deja rid si eu de "problemele" mele.
NanaMotoc,in ziua cind a fost ultimul episod din Desperate Housewives eram sucariti (io cu al meu) si seara cind i-am vazut pe`alde Scavo ce negociau ne-a pufnit risul .Da,si eu am observat ca el face menajul dar n-ai vazut ce`a zis ca e "easy,very easy" acum ce zice jupinu meu ,ca e floare la ureche nu?Si mai e ceva ce nu se potriveste la noi,hai ca pe Tom il inteleg,e casnic,e hodinit se plictiseste omu` dar al meu ce are lume de nu-l mai "oboseste" nica?Pt. mine e fresh 24 din 24 ...acu nu stiu de`o fi de ris sau de plins dar cind mi-e somn (si mi-e mai mereu) chiar as plinge.
Ma duc sa mai bag o e "devreme" inca ,numai 21:18 la noi
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
Guestus spune:
Yo cred ca tu din supozitie in supozitie in supozitie traiesti. scrii 2 rinduri...hopa apari cu 1 inchipuire...mai scrii inca 1 rind..."esti de la apaca cumva"...pai de misto de 2 bani e nevoie in ziua de azi?
si yo prost ca bag in seama orice
alina023 spune:
Guestus, vezi ce mai scrii pe-aici, ca diseara ii dau sotului sa citeasca subiectul! Las-o si tu mai moale, da? (nu va ganditi la prostii, mah!)
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!
anca_a spune:
Pai concluzia a venit drept logica in urma acestui rationament:
intocmeste liste, multe liste...da sfaturi doar de pe scaun...are inclinatii spre psihologie care tind binisor catre zero...misogin cat cuprinde...traieste si scrie printre, cu si despre femei......viseaza la "some action in Guantanamo" dar se sperie si de-o musca...deeeeci e probabil sa fie contabil si si mai probabil, sa lucreze printre femei...multe femei...hmmmmm, multe femei, multe femei...multe femei...APACA!!