Aveti timp de sex?
Raspunsuri - Pagina 3
maru spune:
mai, timp ar fi, chef ar fi, numai ca nu suntem insync cu amandoua Adica el e matinal, eu vreau sa dorm, eu vreau actiune seara, el ar prefera 24 or fringe.
Da' venim noi la un adevar, cateodata mai des, cateodata mai rar, asta e...
Guestus spune:
3 degete mai sus la "sex fara orgasm" sint alte probleme...mai grave...deci se poate sa ai sex dar daca nu ai orgasm de pomana ai sex.....cum o dai cum o sucesti viata e grea nene.
ellej spune:
Si eu as vrea sa stiu cum sa alung senzatia permanenta de oboseala.
Cand aud ca "mamele noastre avea tzshpe copii, gateau, spalau de mana, aspirau zi lumina in timp ce gigel facea groapa-n canapea, mergeau la serviciu si se mai si machiau dimineata" ma gandesc ca sunt nesimtirea intruchipata. Dar tot ce-mi doresc in orice moment al zilei e sa DOOORM!!
Mare e gradina lui Dumnezeu si multe animale sunt in ea :)
Guestus spune:
Hai domle ca sint bazaconii ca din cauza oboselii nu mai ai chef si de sex. Speli 3 vase seara si 1 copil la fund si gata...mare oboseala. Poate ca esti bolnava...dar asta e alta afacere.
Hai sa vedem....ce este asa greu sa stai sa te uiti in tavan cele 5 minute..ca oricum altceva tot nu faci ..
Poate ca tie lene sa te speli dupa...sau inainte...asta e alta treaba
abramburika spune:
Citat: |
Hai sa vedem....ce este asa greu sa stai sa te uiti in tavan cele 5 minute..ca oricum altceva tot nu faci .. Poate ca tie lene sa te speli dupa...sau inainte...asta e alta treaba |
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
dov spune:
citat din mesajul lui Guestus Hai sa vedem....ce este asa greu sa stai sa te uiti in tavan cele 5 minute..ca oricum altceva tot nu faci .. Poate ca tie lene sa te speli dupa...sau inainte...asta e alta treaba |
aoleoooo, da' ce viata sexuala ai!
Eleni spune:
citat din mesajul lui Guestus Hai sa vedem....ce este asa greu sa stai sa te uiti in tavan cele 5 minute..ca oricum altceva tot nu faci .. Poate ca tie lene sa te speli dupa...sau inainte...asta e alta treaba |
Simpaticule (and I mean it), daca e vorba doar de-un sandwich de 5 minute ma bag mai des. Problema e ca, cel putin in cazul nostru, domnul si stapanul casei pofteste si aperitiv, friptura si desert, si sa stau si eu cu el la masa sa mananc... asta ca sa ma exprim gastronomic. Ori eu as sari peste friptura de cele mai multe ori, si chiar si peste aperitiv, sunt genul care se satura cu un desert rapid... dar nu e bine nici asa...
szivarvany spune:
Offf, , sa stii ca noi te sustinem, cred ca e tare frustrant prin ce treci
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
Guestus spune:
Voi nu intelegeti nimic...culmea este ca nici nu ma mir...
Uite ce simplu poti sa ajungi dintr-un salvator in unul care trebuie salvat...bre...yo vreau sa ajut aici...si nu de compatimire duc yo lipsa