Aveti timp de sex?
Raspunsuri - Pagina 29
mariamunteanu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Guestus yo am doar capacitatea de a intelege lucrurile in adincime... |
zi din adancimi ... ne lasi aici nelamurite.
deci cerebral = plictiseala => mai putina gandire, mai bine in amor.
Guestus spune:
spune munteanu...a zis sotul "vai ce destrabalare la amsterdam si ce cautam noi aici"
e...cind nu o sa mai zica asta o sa spuna " tu..ce ai imbatrinit..tocmai acum cind fac 50 ani si sint in forta"
Guestus spune:
uite aici munteanu ce imaginatie au astia de la revista. ..tu crezi ca este posibil asa ceva intr-un cuplu casatorit la biserica?
http://www.csid.ro/sex/ce-faci-cand-sexul-pasional-lasa-urme-4454406/
mariamunteanu spune:
citat din mesajul lui Guestus spune munteanu...a zis sotul "vai ce destrabalare la amsterdam si ce cautam noi aici" |
nu a zis asa, ba zice sa mai mergem pe la Amsterdam, ca uite ce oras frumos .
m-ai pus pe ganduri cu 50 de ani ... el va fi inca sarmant, iar eu -plina de creme si de masti cu castraveti . ai dreptate, mai putin cerebral acu' cat mai e vreme.
gata, eu diseara am program .
Guestus spune:
citat din mesajul lui coltofeanu Nu am probleme cu discomfortul dar si daca as avea nu as face terapie cu un sexolog nervos. Mai bine lipsa. Si acestea fiind spuse... |
te-am prins ca citesti pe ascuns!
te dai dezinhibata si cind colo nu este asa ....uite aici cum vrei sa pui foc.
pariu ca ai discomfort si nu recunosti?
mariamunteanu spune:
citat din mesajul lui Guestus uite aici munteanu ce imaginatie au astia de la revista. ..tu crezi ca este posibil asa ceva intr-un cuplu casatorit la biserica? http://www.csid.ro/sex/ce-faci-cand-sexul-pasional-lasa-urme-4454406/ |
eeei uite ca este posibil
coltofeanu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
te-am prins ca citesti pe ascuns! te dai dezinhibata si cind colo nu este asa ....uite aici cum vrei sa pui foc. pariu ca ai discomfort si nu recunosti? |
Pariu ca nu-ti raspund la provocari?
adrianaBuc spune:
Inainte, din cauza de stres/ oboseala/ plictiseala, mai subtire cu sexul. Fireste, de aici discutii tensionate. De 6 saptamani, pentru ca am suferit o interventie chirurgicala, adio sex. Mama! Si cat l-am mai face! Si chiar vorbeam zilele trecute despre asta si cat timp am pierdut facand lucruri neinsemnate, in loc sa ne bucuram unul de altu'.dar trece! si o sa ne facem mai mult timp pentru...
lisaelisa spune:
Da,da, e sublim un amor pasional. Te revigoreaza si-ti reda zambetul.
Pana si viata ti se pare mai roz decat e...
Guestus spune:
citat din mesajul lui lisaelisa Da,da, e sublim un amor pasional. Te revigoreaza si-ti reda zambetul. Pana si viata ti se pare mai roz decat e... |
dar daca bei tu 2-3-4-5 pahare de vin nu este mai bine? acelasi efect..ce rost are sa te mai complici cu auzi si tu...."e sublim amorul pasional" ...iar ai deschis carti de calatorie