Aveti timp de sex?
Raspunsuri - Pagina 26
lisaelisa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
tu si coltzofenau ce ziceti ...un coafor....o sedinta combinata manechiura/pedichiura...un 4 h de shopping.....ajuta la sex sau nu? |
Daaa. Ar ajuta cu siguranta.
Mai, Guestus, acum, pe bune, intr-o casnicie sunt perioade mai bune, perioade mai rele... Nu poate fi perfect tot timpul.
Guestus spune:
Uite teorie aici de la guestus sexologul..... se rezolva problema inhibarii in fata sotului daca esti legata la ochi...poate si la miini.
Cine devine primul pacient..am nevoie de un voluntar ...
coltofeanu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Guestus Cine devine primul pacient..am nevoie de un voluntar ... |
Cine intreaba... adica tu.
Guestus spune:
citat din mesajul lui coltofeanu
Cine intreaba... adica tu. |
tu coltzofeanu ce te bagi in discutie...ai venit sa ma enervezi?
Guestus spune:
citat din mesajul lui coltofeanu Nu te enerva ca nu face bine sexologului Guestus. |
coltofeanu..nu te lasi
ai probleme cu discomfortul psihic sau nu? daca da...felicitari...de azi esti primul meu pacient. si sper nu ultimul.
trebuie sa facem un program lung...daca pica internetul 1 saptamina ramii in suspans ...nu stii cum sa continui terapia ...
coltofeanu spune:
Nu am probleme cu discomfortul dar si daca as avea nu as face terapie cu un sexolog nervos. Mai bine lipsa.
Si acestea fiind spuse...
lisaelisa spune:
citat din mesajul lui Guestus Uite teorie aici de la guestus sexologul..... se rezolva problema inhibarii in fata sotului daca esti legata la ochi...poate si la miini. Cine devine primul pacient..am nevoie de un voluntar ... |
Nuuu. In nici-un caz. E de-a dreptul oribil.
Imi place sa-mi privesc sotiorul in ochi, iar mainile sa-mi fie libere.
Ingrid S spune:
citat din mesajul lui Guestus Uite teorie aici de la guestus sexologul..... se rezolva problema inhibarii in fata sotului daca esti legata la ochi...poate si la miini. Cine devine primul pacient..am nevoie de un voluntar ... |
Io zic ca la picioare ar fi mai interesant legata.., atunci sa-l vad cum se descurca.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
lisaelisa spune:
citat din mesajul lui Ingrid S
Io zic ca la picioare ar fi mai interesant legata.., atunci sa-l vad cum se descurca. |