Aveti timp de sex?
Raspunsuri - Pagina 24
marius spune:
Iti spun eu ca pofta de sex, amor etc etc poate sa dispara relativ usor fata de o persoana daca nu ai confortul psihic pentru acea persoana. Cum dealtfel poti sa ai chef nebun fata de o persoana fata de care ai confort psihic. Daca fata de ceea ce crezi sau simti sau iti doresti in linii mari de la cel(cea) de langa tine ajung sa fie discrepante importante si constante nu-ti mai arde de sex garantat apare refularea, distantarea, raceala sigur dispare orice chef de sex. Poti sa ai orice libido scade dramatic fata de o anumita persoana. Chiar daca ai timp pur si simplu nu ai chef sa faci. Mai bine stai la o terasa cu o bere rece in fata si in liniste. E clar mult mai reconfortant!
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
balanta spune:
marius, te sarut, cu mul mai putine cuvinte decat as fi putut eu si mai concentar ai spus ce gandesc despre o relatie sexuala...pacat ca se ajunge chiar si cand tii la acea persoana
marius spune:
Ehhhh! Viata merge mai departe.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
Mindy spune:
Marius, voi cu o bere rece pe o terasa si noi cu o ciocolata sau o inghetata uitandu-ne la o comedie romantica.
Cheful trece, cheful vine...
marius spune:
Aaaa.... nu refuz nici o cioco sau inghetata (sunt fan) Berea imi place sa o beau de obicei seara doar vara daca este cald si sa nu urle muzica. Sa poti povesti nimicuri sa nu fii stresat si in jumatatea aceea de ora (sau o ora sau cat te simti bine) sa uiti de toate gogomaniile si sa poti sa zambesti. Nu e reconfortant?
Pagina legislativa
Ingrid S spune:
Ieri stergeam praful. Si ma intreaba sotul daca as vrea.....am procesat iute informatia si am lasat dracului praful. Ce bere rece, ce inghetata? Astea sunt dupa, maaaai...ca tot vorbeam de timp.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
Guestus spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui conchita
initial, eu am comentat ce-au spus celelalte doamne, nicidecum Guestus. el a venit ca cireasa pe tort, ca sa zic asa, adica mostra de mentalitate ca femeia nu are mare lucru de facut si ca atat cat face e dezastru, ca nu se pricepe sa-si gestioneze timpul. punctul care doare la unele ar putea fi ala cu netul, dar stii ceva? eu ma bucur din toata inima ca am descoperit si noi, romancele, minunea asta, ca ne-am mai desteptat. uite din discutii dintr-astea in contradictoriu si din povestile altora mai emancipate ne-am dat seama ca suntem intr-o societate macho si discriminatorie si am mai inceput sa ne luminam cum devine treaba cu nea gheorghe care vine de la slujba si gaseste papica pe masa, calda, si berea tot pe masa, rece, iar picioarele lui incaltate tot acolo. cu teveul la maxim, la fel ca si decibelii vocii lui de abuzator mediocru si primitiv. si e dreptul femeii sa isi petreaca timpul liber cum doreste, nu vad nici o problema cu asta. problema e ca inca se iau in ras dificultatile femeii romance si exploatarea la care este supusa din cauza mentalitatii de caverna inca existente. tu, Rufus, degeaba faci front comun cu natia masculina romaneasca, esti exceptie toata ziua, tu si Marius. de apreciat ca sunteti solidari si urmariti calea de mijloc, dar acum nu e cazul - cate compromisuri sa mai faca si femeia?? ca nu e nici robot, nici inferioara cum o vede macho Guestus. nimic |
tu ori le ajuti pe fete ori ce faci...uite aici la guestus..exact si la obiect...vorbind despre supusenie...etc ...ori o tot dai inainte in cel mai pur stil comunist..adica vorbe fara noima si substanta ...asa cum faci tu.
ideea de baza este ca sotul doamnelor care nu le ajuta in bucatarie nu este de fata...si sfaturile tale nu fac nici 2 bani.... si tu poti sa vorbesti 10+1 zile despre cit de magar este el si cit de mult muncesc doamnele si ce magar si ce porc si blabla. si multe te vor apaluda ...ca deh...e calea ce mai misto..si cita intelepciune
spune tu ..trebuie sa fii einstein sa dai vina pe unul care nu este aici ...sau cum?
a mai fost aici o doamna din spania care se plingea ca trebuie sa faca de mincare cit era sotul pe santier....si se plingea ca nu avea timp sa fumeze decit 25 tigari cind ea era obisnuita cu 40 in Ro. rabdare...apare ea acum...
Ingrid S spune:
Da Guestus, daca sotul respectivei vrea sa bea fix 3 beri reci privind la tv, la pariu ca reuseste...doamna aia nu are timp sa-si fumeze cele 40 de tigari..vezi unde-i problema?
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius Iti spun eu ca pofta de sex, amor etc etc poate sa dispara relativ usor fata de o persoana daca nu ai confortul psihic pentru acea persoana. Cum dealtfel poti sa ai chef nebun fata de o persoana fata de care ai confort psihic. Daca fata de ceea ce crezi sau simti sau iti doresti in linii mari de la cel(cea) de langa tine ajung sa fie discrepante importante si constante nu-ti mai arde de sex garantat apare refularea, distantarea, raceala sigur dispare orice chef de sex. Poti sa ai orice libido scade dramatic fata de o anumita persoana. Chiar daca ai timp pur si simplu nu ai chef sa faci. Mai bine stai la o terasa cu o bere rece in fata si in liniste. E clar mult mai reconfortant! |
pai daca tu ca femeie ai in creier insurubat de Xena luptatoarea cu spada aka concita ca o femeie care arunca 1 gaina in cratita si baga 3 ciorapi la spalat este considerata o sclava pe plantatie atunci e clar ca incepe razboiul acasa.
cind trebuie sa se care 20 saci de ciment femeia gospodina nu se mai baga...si nici la un meci de box barbat versus femeie
da nu inteleg ce mare filozofie este sa faci mincare /sa bagi la masina de spalat 3 lucruri.
arunci 1 pui in cuptor si la revedere....astepti 1h. ...e greu...sau cum? consumi 3 calorii sa deschizi cuptorul si alte 3 masina de spalat.
si sa respiri e greu...trebuie sa faci asta zilnic...dar din pacate nu au pe cine sa dai vina acolo
coltofeanu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Guestus da nu inteleg ce mare filozofie este sa faci mincare /sa bagi la masina de spalat 3 lucruri. arunci 1 pui in cuptor si la revedere....astepti 1h. ...e greu...sau cum? consumi 3 calorii sa deschizi cuptorul si alte 3 masina de spalat. si sa respiri e greu...trebuie sa faci asta zilnic...dar din pacate nu au pe cine sa dai vina acolo |
Guestus... daca nu-i mare filozofie, de ce nu faci tu toate acestea si lasa femeia sa se destinda si ea la un spectacol, la o cafea cu prietenele, de ce nu si cu un amant la munte. Nu-i mare filozofie.