Aveti timp de sex?
Raspunsuri - Pagina 18
lalilu spune:
COMPLET OFF TOPIC
Cu scuze pentru toti ceilalti si cu riscul sa-mi iau avertisment:
Guestus...tu esti real? asa esti tu de felul tau? Sau e doar dorinta prea mare de a fi "original", de a soca? Eu cred ca si daca esti intr-un asemenea fel..si daca gandesti cu adevarat ce spui, cred ca pur si simplu, anumite lucruri nu se spun/nu se fac, din decenta sau bun simt.
Eu evit cat pot conflictele si nu cred ca am lezat pe cineva vreodata, dar citind postarile tale de la acest subiect, mi s-a ridicat sangele la cap.
Are dreptate CONCHITA...femeile romance merita mai mult decat tipul tau de barbat roman...care---ca sa fiu si usor on topic---iti taie tot elanul de sex....
Lalilu-mama Mariei si a lui Luca
Guestus spune:
pai cu ce sint lalilu original ...ca iti spun ca poti sa faci mincare in 20 minute..si in plus faci si pt tine..nu?...ca poti sa eviti sa stai la coada la plata telefonului si sa platesti cu internetul...ca nu trebuie sa-ti strici pingelele mergind la piata zi de zi de zi......spune unde este originalitatea?
ingridnen spune:
Cum e vorba aia ca dragostea trece prin stomac ?
Asa ca tot la cratita ajungem ca bani de restaurant nu avem
Iar chestia cu sosetele si nu numai... daca nu le strang eu, le strange cainele
Ingrid si Cristi 6 ani
buli spune:
Citat: |
sintem adinci acum si cautam radacina lipsei sexului...si se pare ca este de la prea mult stat in fata aragazului si a celor 2 sosete ce stau pe covor. |
ah, pai e simplu daca e numai asta.
ii spui, draga n-am timp de sex pt ca tre sa-ti string sosetele
ia sa vezi ce ordonat devine.
acu sa va spun un secret: mie DC-ul imi maininca de zece ori mai mult timp decit bucataria, fierul de calcat si aspiratorul la un loc
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Guestus spune:
Pai vreti sa va dea guestus retete si cu timpul de executie....dar imi bat yo capul aiurea cu voi...stati si mestecati in oala aia 3 h zilnic sa faceti fierturile lui decebal...sa fie ciorba proaspata domle ..ca daca faci 20 l o data si o scoti din congelator ce are?
ancadragoman spune:
Ciorba pusa in punga la congelator sau cum?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
buli spune:
citat din mesajul lui ingridnen Cum e vorba aia ca dragostea trece prin stomac ? Ingrid si Cristi 6 ani |
eu cred ca asta-i inventata de un mascul flamind fara chef de sex
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Guestus spune:
citat din mesajul lui ancadragoman Ciorba pusa in punga la congelator sau cum? |
e 2009 dragoman...au inventat astia mai destepti ca noi cutiile de plastic.
stii cum arata o cutie sau nu?
http://www.alibaba.com/product-gs/224109742/Plastic_food_box/showimage.html
Alinutza1979 spune:
Guestus -- hai sa-ti zic cum e la mine (piure + pulpe la cuptor si salata)
1 oala se murdareste de la piure (in cazul in care vrei sa faci rpd, rpd dai focul tare, se umfla si da si pe aragaz )
pulpele se fac relativ simplu ...se baga la cuptor mazgalite cu ceva pe deasuptra, insa ramane tava pe care tre sa-o speli, + 2 farfurii castronul de la salata, 2 tacamuri...mai bem si un vin, alte 2 pahare! "de unde doamne iarta-ma atatea vase ca suntem doar noi2!"
Mie imi place mult sa gatesc, nu ma plang de asta insa ma omoara vasaraia si oalele murdare care raman dupa!
Guestus spune:
alinutza....iti amintesc e anul 2009 si oamenii astia destepti au inventat masina de spalat vase. ...dai un 500 euro...dar ramine la timp pt sex de nu ai mai pomenit. acum e alegerea ta.