Aveti timp de sex?
Raspunsuri - Pagina 15
hannen spune:
Zina,asa zic si eu,dar al meu nu!El ca Rufus!
Eu sunt sigura ca el are probleme si ginduri ,stress si griji muuult mai mari decit mine.Si obosit e frint,zilnic!Munceste fara liber 365 de zile ,cum zice el.Daca e sa adun frinturi din zilele lui libere probabil am ajunge la 360 de zile lucratoare.DAR,el zice asa "eu imi las problemele ,grijile,stressul ...la usa casei.Ele nu sunt pt. tine ,pt. familie.La ce ajuta sa te impovarez si pe tine cu ale mele?" Adevarul este ca vorbim absolut orice,dar niciodata nu-mi da motive sa ma ingrijorez eu,mereu priveste "problemele" cu incredere si speranta,cel putin in fata mea .Daca el e "jos" nu ma trage niciodata dupa el.
Cit despre sex,wow,pai asta este un energizant nemaipomenit ,ce treaba are oboseala cu sexul?!!!
Am citit si mesajul lui ingridnen si al lui Rufus si mi-am dat seama ca este adevarat ca suntem diferiti.Unele dintre noi avem tendinta sa luam totul asa in tragic si sa facem "un capat de tara" din orice,pe cind barbatii ,sau poate unii dintre ei,sunt mult mai relaxati.
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
ingeras26a spune:
M-am chinuit mult sa raman insarcinata, sarcini pierdute dupa, etc, acum FIV.
In toata aceasta perioada, in afara de cand nu se putea, am facut sex o data la 2-3 zile si sunt foarte de acord cu ... pofta vine mancand. Erau, evident, dati cand nu aveam nici un chef (nici unul dintre noi), dar deh, trebuia, ca poate mai faceam si noi un copil, ca de' ni-l dorim. Si incepeam mai fara chef, mai cu o gluma, pana ce totul devenea cu chef. Si niciodata, dar niciodata, nu mi-a parut rau, ba mai mult decat atat, parca dupa o partida buna, nici macar nu mai sunt obosita!
Important este sa fi inca atras de omul de langa tine si sa nu pleci de la ideea ca "ma'ntorc pe-o parte si trece repede".
Plus ca noutatile ... sunt intotdeauna binevenite! chair daca esti obosit !
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
lisaelisa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui TweetyGeo Nu vreau sa ma intelegeti gresit, vreau si eu sa fac sex. Dar nu pot cand pic de somn. Sotul chiar ma ajuta la treburile casnice, dar ma oboseste mult copilul. E foarte zburdalnic. Nu doarme cu mine in pat, doarme in patut, in aceeasi camera. Din cauza asta astept sa adoarma. Dar se culca tarziu. Am incercat sa-l culc mai devreme, dar nu reusesc. |
TweetyGeo,
Ce varsta are copilasul tau ?
lisaelisa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
Uite, ai putea spune asa: am o zi groaznica la servici...dar e asa de bine, am servici si eu si sotul meu...castigam bine, ca avem bona, copilul e in siguranta...si casa cu curte...a, avem un catel nou si ce sa vezi! a imprastiat troacele sotului, ce bine, poate mai arunca din ele, ca-s cam multe, il fac eu sa priceapa...din pacate, el lucreaza de dimineata pana seara, vine tarziu...dar azi, inainte de masa, intru cu el la dus, asa...sa-l spal pe spate...ca daca asteptam pana mergem in pat, suntem deja adormiti. Aaaa...poate nu o sa ploua la noapte, troacele alea din curte pot sta la aer, nu? Ce zici? |
Foarte amuzant, dar si un mod optimist de a gestiona o situatie frustanta.
Ingriden, la momentul respectiv, era la serviciu. E de inteles exasperarea ei din acel moment.
Zina spune:
In general, femeile (mamele) se streseaza mult mai mult, ele se intreaba daca au mancat copilasii astazi, cat au mancat, daca au dormit la pranz, daca sunt bine, daca au facut caca, daca nu au facut caca, daca bona are grija suficienta de ei, si lista continua...Pe cand barbatii, ei sunt muuuuuult mai detasati, lasa toate aceste probleme in carca sotiei, care pe langa servici, mai are si aceste "indeletniciri". Sa nu mai spunem ca noi facem cumparaturile, noi facem mancare, spalam, curatenie, atat cat putem, ei vin acasa "super obositi de la servici", mananca, si apoi stau in fata tv-ului sau calculatorului (mai exista si exceptii, dar sunt putini cei care isi ajuta sotia cot la cot). Si atunci e si normal ca suntem obosite si stresate, cine mai are chef de sex? Eu cred ca in toate familiile s-a ajuns la o anumita "ordine" a lucrurilor, la fel si sex-ul, care de multe ori (recunoasteti) se face ca trebuie facut, asa-i? Multe femei accepta chestia asta (care chiar daca nu au chef sau sunt obosite), o fac numai ca de ani de zile peste tot se vehiculeaza ideea ca "daca nu-i dai tu barbatului ce-i trebuie pai atunci cum sa nu se duca la alta?". Daca vrea sex (ceea ce eu nu prea vreau, eu vreau sa fac dragoste, ca de sex m-am saturat), atunci sa aibe grija de doamna de langa el, sa participe cu adevarat la sarcinile familiei, sa fie mai "sensibil", dar asta e o alta poveste...
Zina
Guestus spune:
Asta e culmea ...atita galagie faceti aici pentru cele 20 minute care sint minute rare.
Dati voi cu aspiratorul 10 h saptaminal plus cele 30 h spalatul vaselor...cocosate...aplecate...si nu va plingeti atit...
Guestus spune:
Spalatul vaselor il faceti perfect asa stresate cum sinteti...zi de zi...3 h/zi..ca doar nu lasati zoaie pe farfurie...dar sexul nu merge sa fie facut perfect ...ca e doar 20 minute din cind in cind...nu?
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Zina ...Pe cand barbatii, ei sunt muuuuuult mai detasati, lasa toate aceste probleme in carca sotiei, care pe langa servici, mai are si aceste "indeletniciri". Sa nu mai spunem ca noi facem cumparaturile, noi facem mancare, spalam, curatenie, atat cat putem, ei vin acasa "super obositi de la servici", mananca, si apoi stau in fata tv-ului sau calculatorului |
Zau, asta-i folclor...la ce-ti foloseste sa crezi asa ceva?
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
Deus spune:
Eu da am timp si sotul meu are oricand timp de sex doar ca eu o mai lalai cateodata cu diverse texte:)
Din cate se spune in lumea medicala este ideal sa faci de 3-4 ori pe saptamana ca sa ai o viata lunga si fericita! Nu ma refer la tinerii de 18 ani care o pot face si de 5 ori intr-o zi:) Ce vremuri
poze
inspiratie si putere...pentru cine crede ca nu mai poate...NEVER, NEVER, GIVE UP !
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg
ingeras26a spune:
Eu am senzatia ca acest subiect a cam deviat si a devenit o rafuiala intre sexe, lucru care nu-i normal deloc.
Eu zic asa:
1. exista femei care fac absolut tot in casa, iar barbatul sta in fata TV-ului sau calculatorului; aceste femei este de la sine inteles ca sunt obosite si nu mai au chef, dar, din punctul meu de vedere, greseala este 90% a lor; cum ii inveti, asa ii ai; si nu cu forta, ci cu impartitul sarcinilor, pt ca suntem intr-o perioada in care femeile muncesc la serv la fel de mult ca si barbatii, uneori mult mai mult si este normal ca lucrurile sa se compenseze cumva; adica sarcinile sa fie impartite; Sfat pt aceste femei: lista cu ceea ce este de facut, impartit sarcini si discutat prieteneste cu sotzul: nu mai am chef si sunt obo pt ca fac asta si asta etc, hai sa facem o incercare si o sa vezi ca o sa mearga. Pentru a nu va plictisi, mai schimbati activitatile intre voi din cand in cand.
2. femei care pur si simplu nu mai au chef de sex, desi isi iubesc partenerii; aici cred ca fiecare trebuie sa caute solutia in familie...
3. femei care isi iubesc partenerii, au si chef de sex, dar nu la fel e des ca si partenerul - aici trebuie gasita o cale de mijloc;
Acum, fie vorba intre noi, toata lumea e obosita, insa nu toata lumea se plange. Toata lumea munceste, eu nu suport sa aud barbatii care vin de la serviciu si incep: aoleo, ce obosit sunt, aoleu, nu mai fac nimic, etc. Frate, si femeile muncesc, si de multe ori muuuult mai mult. Din aceasta cauza trebuie sa existe un echilibru in toate.
Parerea mea, in calitate de femeie si mama - cu un barbat acasa care la mama lui nu facea nimic, dar care, de cand suntem impreuna si suntem o familie, ma ajuta in tot ceea ce fac. Si asta e unul dintre lucrurile pentru care il iubesc. Unul dintre multe altele.
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!