Aveti timp de sex?
Raspunsuri - Pagina 13
anca_a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lara_c Subscriu... Din pacate pe tema asta s-au iscat nenumarate 'razboaie' in care mamele care isi lasa copiii sa doarma singuri au fost facute cu ou si otet si s-au sris 'rauri' pe seama bietilor copii traumatizati ireparabil....Probabil ca aceleasi mame care acuza cred ca scriu si pe aici cerand sfaturi privitoare la cuplu si ....sex. [ url=" http://picasaweb.google.com/LovelyLaraUK " ]Wedding [ /url ] |
Depinde...
In unele cazuri (de exemplu cel in care mama vorbeste atat de depreciativ la adresa copilului) se aplica varianta inversa. Adica cu cat creste distanta dintre ei, cu atat scade riscul de a traumatiza copilul.
Situatia ideala (pe care ti-o si recomand de altfel) ar fi cu mama intr-un stat si copilul in altul. La colegiu, binenteles.
Somnul ratiunii naste monstri.
ayleen spune:
Daca n-as avea o colega de birou care mi se vaita toata ziua de libidoul mare al barbatului, as crede ca e topic de gluma. Pentru mine e de neconceput sa nu ai pofta de sex des. O data pe zi, o data la doua zile, e un ritm rezonabil. Sigur, doua partide de sex nu strica, doua mancari da.
Barbatul meu e din categoria o data, maxim de doua ori, obligatoriu in week-end.M-am obisnuit cum am putut, dar numai eu stiu spre ce zari albastre am tanjit, pana m-am resemnat.
Eu va zic cu mana pe inima: aveti dreptatea voastra, dar si barbatii vostri sunt foarte normali! Daca as fi rautacioasa, as zice ca, daca nu va plac, lasati-i la altele Dar nu sunt rautacioasa, noroc ca sunt si alte crieterii de electie a unui partener de viata.
Eu cinstit va spun: daca as avea un barbat care sa ma tina in pat pana ma ridic tinandu-ma de pereti, eu nu i-as trece pe dinainte! L-as hrani numai cu miere si lapte, ca pe regi.
Imi amintesc cu foarte multa consideratie de cativa barbati din viata mea, extrem de ...apreciabili ca iubiti Nu am ramas cu ei din diverse alte motive, dar recunosc, m-am despartit cu regrete eterne
Fetelor, dragelor, incompatibilitatea de sex drive e un dat, prea putin negociabil. Tare ma tem ca solutie nu exista. Aveti dreptate si voi, au si ei. Sfatul meu este: mult tact si multa intelepciune sa aveti
lisaelisa spune:
citat din mesajul lui ayleen Eu cinstit va spun: daca as avea un barbat care sa ma tina in pat pana ma ridic tinandu-ma de pereti, eu nu i-as trece pe dinainte! L-as hrani numai cu miere si lapte, ca pe regi. Imi amintesc cu foarte multa consideratie de cativa barbati din viata mea, extrem de ...apreciabili ca iubiti Nu am ramas cu ei din diverse alte motive, dar recunosc, m-am despartit cu regrete eterne |
Moama, ce chestie... Nu i-ai trece pe dinainte unuia care te face sa te tii de pereti. Si, iote asa, si-o ia musiu in cap, si iti trage una peste boticul tuguiat a pupic, ca de, el e cel mai tare din parcare si nu ai voie sa ridici capsorul in fata lui...
E bine ca-ti amintesti cu multa consideratie de acei iubiti, care au plecat pe drumul lor, fara sa se mai uite in urma...
crisbar spune:
iaca, ma dau si eu cu parerea: am zile bune si zile proaste. Cand avem copilul la mama sunt mai odihnita, mai surazatoare si cu mai mult chef. Cand este copilul acasa (si asta se intampla mai tot timpul) bag cafea la greu la serviciu cu speranta in suflet sa nu ma adoarma iar copilul pe mine.
sotul meu e din categoria celor care pot si vor zilnic, norocul meu ca este intelegator si tine pasul cu mine (3 sau 4 ori pe saptamana).
daaaarrr, daca ar fi sa aleg....as vrea sa fiu ca ayleen, cu invidie am citit postul ei. am fost si eu asa odata, si cred ca toate am fost, mor de ciuda ca nu mai am acel apetit.
n-am inteles, in schimb, prezentei batei peste boticul tuguiat.... ....
Zina spune:
Uau 3-4 ori pe saptamana Crisbar??? Pai voi sunteti extrem de "bine", daca nu exceptional...
Eu nu mai stiu ce e aia sex, nu mai am chef, nu mai vreau nimic. La noi se intampla o data la vreo luna doua, si sunt nefericita total.
Zina
lisaelisa spune:
citat din mesajul lui crisbar n-am inteles, in schimb, prezentei batei peste boticul tuguiat.... .... |
Pai, gandeste-te nitel : esti atat de recunoscatoare pt prestatiile partenerului, incat "nici nu i-ai trece pe dinainte"; adica orice spune si ce face el este perfect, numai sa nu te paraseasca... Acum o sa pun si io emoticonul cu lovitul capului de un gard :
ayleen spune:
Lisaelisa, probabil ca eu sunt de vina, cu hiperbola mea mirobolanta, de-ai creat asa un scenariu. Ce-am vrut eu sa spun este ca gasesc foarte dezirabili acesti barbati cu libido dezvoltat. Asta cu luatul peste botic... e de porc... Cat despre iubitii de care m-am despartit, esti sigura ca "au plecat pe drumul lor, fara sa se mai uite in urma..."? Eu nu am spus decat "nu am ramas cu ei din diverse alte motive." Este o diferenta, si inca una mare, daca iei in considerare faptul ca acesti barbati se bucura tare sa aiba o femeie la fel de iubareata ca ei.
Pana la urma, draga, motivele de incompatibilitate intr-un cuplu pot fi multe si poate mai grave decat Suntem mai complexe de-atat, ce Dumnezeu...
Eleni spune:
Ayleen, am inteles aproape toti ce ai vrut sa spui. Relax. O sa inveti in timp de ce exceptiile sunt exceptii (oi fi fost prea subtila in ironie? Degeaba probabil, nici cand ma exprim explicit, exceptiile nu inteleg).
Am fost si eu asa in tinerete... acum mi s-a mai dus din entuziasm. Stii cum suntem noi: ce am eu nu e ok, as prefera ce are celalalt. Crede-ma ca dupa 8-10 ani de activitati zilnice sau aproape zilnice, ai prefera mai rar. Nu neg ca poate e obisnuinta, ca probabil daca ar fi altul as fi mai alerta. Nu stiu, nu-mi dau voie sa fantasmez ca mi se pare un joc periculos, eu sunt o persoana vicioasa si prefer sa-mi interzic, caci moderatie nu exista la mine.
lisaelisa spune:
citat din mesajul lui ayleen Lisaelisa, probabil ca eu sunt de vina, cu hiperbola mea mirobolanta, de-ai creat asa un scenariu. Ce-am vrut eu sa spun este ca gasesc foarte dezirabili acesti barbati cu libido dezvoltat. Asta cu luatul peste botic... e de porc... Cat despre iubitii de care m-am despartit, esti sigura ca "au plecat pe drumul lor, fara sa se mai uite in urma..."? Eu nu am spus decat "nu am ramas cu ei din diverse alte motive." Este o diferenta, si inca una mare, daca iei in considerare faptul ca acesti barbati se bucura tare sa aiba o femeie la fel de iubareata ca ei. Pana la urma, draga, motivele de incompatibilitate intr-un cuplu pot fi multe si poate mai grave decat Suntem mai complexe de-atat, ce Dumnezeu... ayleen |
Iegzact !
Mai sunt si altele de luat in considerare nu numai , dupa cum plastic ne-ai aratat tu...
Daca este un tip feroce, dar un bun partener de sex, tot asa ii acorzi; maxima consideratie ?!
ligia13 spune:
topicul asta imi aminteste de un banc:
Într-o zi se duce un tip la farmacie si zice:
- Doamna, am o problema mai delicata;, nu stiu cum saa va spun… sexul meu e tot timpul sus… fac sex 12 ore pe zi si tot asa sta… ce îmi dati?
Farmacista sta un pic… se gândeste… se duce în spate sa se consulte cu colegele. Dupa câteva minute se întoarce si zice:
- Casa, masa si 1000 de euro lunar e bine?
Eu si Raducu (22.04.2005)