Prichindei martie - aprilie 2005 (128)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Anca Micaela, Rrox, Zuzu -

Ca sa recapitulez, Rrox zici ca e bine sa umblu la punctele sensibile, Zuzu i-a zis lui Sofi de jdemii de ori pe zi - au mers amandoua, ca atare fac o combinatie

Azi mi-am luat liber sa stau cu picii, ca e ziua lui Nati, am fost in parc, le-am culcat si acum ii asteptam pe bunici cu tortul.

Aha, deci cu intrebarile astea cred ca o sa ma trezesc si eu. Am constatat ca Irina trece prin perioada "de ce?" si "ce a spus X?" si "de ce se intampla asta"? etc de m-a zapacit.
Aaa, a vazut si ea un baietel in funduletul gol acum vreo 2 sapt, cand am mers la padure, si a zis "mami, mami, uite ce i-a crescut lui Dragos acolo!!!"

Dako - ma bucur tare ca ne mai scrii!!
Sa stii ca la tine m-am mai tot gandit acu' vreo luna, pt ca am vrut sa inscriu fetele la gradinita maghiara, unde ne ziceai tu la un mom dat ca sunt pamatufii.
Numai ca mi-au spus ca au prioritate copiii care stiu deja maghiara, sau au acasa un parinte vorbitor. Ceea ce la noi nu e cazul, binenteles, tata stie maghiara dar nu se pune
As fi vrut acolo pentru ca e foarte aproape de socrii si de servici, mi-era usor sa le si duc, si sa le si aduc.
In fine, le-am pus pe lista de asteptare si mai vad in iarna.

Mai am si o gradinita vizavi de casa, care ar fi super fiind asa aproape, dar ma costa 700 lei la program redus, de fiecare strumf, ceea ce ma cap rupe intr-o luna.
Sa mai facem calcule pana la toamna.
pamatufii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna,

Hai ca "dupa lupte seculare" am reusit sa pun si eu ceva poze(inclusiv cele de la intalnire)

Le gasiti aici:

http://s214.photobucket.com/albums/cc156/ana71bara/

Ne pregatim si noi de serbare, Eva va fi floare de mac....noroc ca am gasit la un atelier de inchiriat costume (chiar la mine in cartier) o rochita de "mac". N-am imaginatie cu costumele astea si am fost tare fericita ca am gasit costumatia potrivita. In rest, sunt bucuroasa ca a terminat Victor cu testele, ca deja simteam ca o iau razna.....Acum a inceput sezonul petrecerilor in clasa lui (in week-end-ul asta va merge la 4 petreceri).

Andira, La Multi ani pentru Nati! Sa fie sanatoasa si norocoasa si sa va aduca numai bucurii!
N-am ce sfaturi sa-ti dau cu olita, si noi am intampinat greutati cu Eva pana in momentul cand s-a hotarat singura ca e cazul sa faca acolo.

Andruzza si Ligia, parca voi spuneati de niste experiente neplacute la Sf. Konstantin si Elena din Bulgaria. Noi chiar ne gandeam sa mergem acolo in iulie, la Grand Hotel Varna- am gasit o oferta super, gratis pentru ambii copii si cum e "an de criza", ma gandisem ca e o solutie. E chiar nasoala statiunea? Ma intereseaza sa fie plaja ok, intrarea in apa lina, loc de joaca si piscina atragatoare. Nu merg neaparat sa vizitez (am tot vazut diverse in Bulgaria), vreau doar aerosoli si odihna. Credeti ca e potrivita statiunea pentru asta?

Va pup si va doresc o minivacanta (ca doar luni e liber ) placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Andira, la multi ani lui Nati!
Ligia vazut si placut mult fluturasul vesel! Te-ai descurcat excelent cu costumatia!
Zuzu si Dako, ma bucur mult mult ca ati intrat & scris!
Zuzu si Ema cere insistent un fratior pe care sa il cheme Matei. Si eu am avut discutia cu venitul copiilor din burtica, datorita iubirii mamei si tatalui... nu a insistat cu detalii, spre usurarea mea, dar ma pregatesc sufleteste.
Ana, multumimi pentru poze!

Noi am avut serbarile miercuri si joi si au iesit foarte fain. Din pacate doar am filmat, nu am facut poze :( O sa iau de la alta mamica sa va arat. N-a mai avut Ema nicio emotie, a cantat, dansat si recitat de parca asta a facut toata viata :) Am avut si o galerie imensa: 3 bunici, 2 strabunici si cei 2 parinti... ca la nebuni. Si inca astia nu suntem toti; i-am impartit pe grupe, ca sa acoperim si serbarea de la dansuri
Maine avem botez. Ema abia asteapta, ca se imbraca in rochia roz cu fluturi si va dansa sigur Megaito . Va povestesc in uichend ce si cum.

Ligia, sa ne povestesti despre intalniri

Weekend placut!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

bunaa :)

Daca tot se apropie vacanta, sa va povestesc si de la serbarea noastra, nu?! :) Vineri dupa amiaza a avut si R serbarea, a fost superb!! Toate cele 5 grupe din gradinita au facut serbarea impreuna, afara in curte ( au o curte mare de 2500 mp, iarba, flori, copaci...minunat). Au pregatit cu profa de engleza cateva cantecele, o piesa - R in rol de soldat, cu profa de muzica alte cateva cantecele si cu profa de germana un dans german. A fost foarte frumos, R a fost la inaltime (cra, cra), si-a spus rolul frumos, intonatie, tare, a primit cele mai furtunoase aplauze :)Au avut parte si de o surpriza, un pitic rosu care i-a distrat nitel. Pentru parinti a cantat Analia. Ce mai, mi-a placut tare mult.
Frecventeaza gadinita din aprilie, dupa o experienta f urata cu o gradinita de stat. Costa, dar merita. Au tot felul de activitati optionale, vizite, excursii, tenis.. cat sa nu se plictiseasca. Au fost la gradina botanica, la muzeul satului, o ferma in afara bucurestiului, la muzeul ceasului in Ploiesti. Ies in gradina la joaca cam 3 ore pe zi, o mare bila alba :)
De R ce sa va zic, in miscare tot timpul, curios, vesel si foarte inteligent. Vine si Stefi din urma puternic :)A crescut, vorbeste, ce mai, fata mare. Am avut si cu ea necaz, a doua zi de paste eram undeva la munte, a calcat in gol pe o treapta si si-a muscat limba, atat de tare ca am stat 3 zile la G. Alexandrescu, la cirurgie plastica, i-au cusut limboaca sub anestezie generala. O luna am tinut-o doar pe lichide si mancare pasata cat mai lichid, igena bucala. Acum a trecut. Insa necazul ne urmareste, tatal meu e de mai bine de o luna in spital, diagnosticat cu leucemie :( Ne asteapta vremuri grele, dar ...asta-i viata.
La sfarsitul saptamanii plecam la campulung pe toata perioada verii...in vacanta.

Am pus poze de la serbare si drumetiile cu gradinita
va pup pe toate

mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)

http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

Mergi la inceput

Oofff, Andrruzza, imi pare rau de necazurile pe care le-ati avut cu Stefi... Bine ca a trecut! Multa sanatate si putere tatalui tau! Si voua, ca sa ii fiti aproape!
Suna tare bine ce ne-ai povestit despre gradi! Felicitari pentru micul artist!

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Ana71, da, noi am fost in Ctin si Elena in 2007 si n-as mai da p-acolo nici gratis daca m-ar trimite :) Daca vrei doar sa stai in hotel si la plaja, e ok oriunde ai merge, altfel n-ai ce face in "statiunea" aia, n-ai unde sa te plimbi, de vizitat nici gand, n-ai ce. Loc de joaca?? Doar daca are hotelul loc amenajat pentru copii. In asa zisa statiune nici unul. Ba era undeva un tobogan- casuta de lemn, atunci partial nefunctional, ii cam "curgeau" lemnele. Multi turisti in varsta la tratament la bai... Nu stiu ce sa-ti mai spun. Eu acolo n-as mai merge in veci! :) sa nu te gandesti ca-i cumva ca in Albena, nici gand!

Mergi la inceput

Anca, thx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Buna ziua pitici si mamici

Se pare ca sunt o mamica foarte puturoasa.
N-am reusit nici macar sa intru sa citesc.
Maine avem serbarea. Abia astept sa-i vad. I-am facut Dorei codita de veverita,urechi,manusi,fustita si maieu maron.

Dupa serbare o ducem la bunici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Andrruzza n-am ce sa-ti mai urez decat Mult noroc!! Brr, ce de probleme... Imi pare tare rau ca te-au napadit asa la rand
Felicitari lui Rares pentru serbare!

Mai arunc un ochi la poze si trebuie sa fug. Revin.
tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Ionela, bine ai revenit! Succes la serbare! Sa pui poze!
Noi ne-am distrat foarte bine la botez :D. Fratele micii crestinate e coleg si prietenul Emei. La botez ne-au dat reprezentatie de dansuri... Au fost tare haiosi! N-am avut insa Megaito, specialitatea Emei :(
Ieri am fost la film 3D, SA ZBURAM SPRE LUNA. A fost tare haios, ca se ferea Ema mereu de musculitele-eroi si de rachete... Doar ca nu au ochelari pe masura de copii si ii tot cadeau.
Azi, la gradi, a fost extrem de vesela dimineata... Parca in viata ei nu a plans diminetile... Acum, ca se apropie vacanta, merge si ea cu placere .
Seara frumoasa!

Poze Ema
Poze Ema2

Mergi la inceput