Drum bun Alina noastra draga!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=136787&whichpage=1
Alina noastra (Alunelsialbinuta) merge pe ultimul ei drum. Ne-a fost colega la mamici de iulie-aug 2004 inca de cand eram la burtici si am petrecut 5 ani si impreuna pe forumul asta. Inmormantarea ei este acum la 12:30 nici nu mai am cuvinte.
Odihneste-te in pace draga Alina. Vei fi mereu in inimile noastre!
PS: o sa las subiectul aici timp de ora in timpul inmormantarii dupa care o sa-l lipim de celalalt de la sufletul Credintei.
Raspunsuri
vias spune:
NU-MI VINE SA CRED...DOAMNE CATA DURERE...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
12+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e
POZE
Laura25 spune:
Drum bun, suflet curat! Vegheaza de sus asupra celor dragi, care nu-si vor gasi linistea si alinarea fara tine langa ei.
Condoleante familiei si prietenilor!
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
alice2004 spune:
Sa iti fie drumul usor catre Lumina, Alina !
Condoleante familiei !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Chuny spune:
Dormi in pace, Alina!
Ma gandesc la micutzul ei care nu isi va mai vedea mamica niciodata ... ce cumplit!
alinamoro spune:
Drum bun Alina, odihneste-te in pace!
Condoleante familiei!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
szivarvany spune:
Odihneste-te in pace, Alina
Nici nu stiu ce sa scriu, ca imi pare nespus de rau ca e atat de nedrept o mamica atat de tanara si frumoasa si cu atatea vise si sperante sa plece ... sa lase in urma un copil si o intreaga familie
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
mychydutza spune:
nu ma pot gandi decat la cei care au ramas dupa ea.........copilul, sotzul, parintzii...........
Dumnezeu sa o ierte! si pe cei ramasi sa-i aline!
* "Romania, the land of choice".......of going anywhere else in the world*
roberta04 spune:
ALINA, Dumnezeu sa te odihneasca in pace!
De cand am aflat aceasta cumplita veste, desi nu te-am cunoscut, nu ma pot gandi decat ca viata este nedreapta...
Sunt cu sufletul alaturi de Bradut... am in minte de trei zile faptul ca ne-ai promis poze, sa vedem ce a crescut baiatul tau... si nu ai mai apucat...
LauraNicole spune:
Condoleante familiei!Odhneasca-se in pace!
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!