Vitamine romanesti in Germania (23)
Raspunsuri - Pagina 20
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui noiembrie Cred ca si rosiile pe care le-am plantat pe balcon , au intrat in greva cu vremea asta -au facut niste flori timide iar frunzele s-au rasucit ca lina la tors. Cu vremea asta , cred ca va fii foarte bine , cu ele m voi pune gogonele la toamna! |
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
33+
i_ulia spune:
din seria fiecare cu ce-l doare: tocmai m-a sunat omul ca la germana a luat eine glatte eins 

asa ca multumesc fetelor care ati tinut pumnii.![]()
am pus sampania la rece in cinstea acestui eveniment. mai are pedagogie la 2 jumate. ca pe ace stau.
sa va spun si eu despre cariera. eu am fost controller financiar la o firma mare nemteasca (din stuttgart
). imi propusesera ca in 2 ani sa preiau conducerea biroului. dar am ramas insarcinata si mi-a fost clar ca eu nu vreau sa imi cresc copilul in orasul ala. asa pentru noi pana sa apara iris a fost super, distractie maxima, baruri si restaurante, viata de noapte, dar cu un copil mi se pare foarte greu in bucuresti. de cate ori merg la mama ma felicit pentru decizia luata, chiar daca acum sunt casnica. ma gandesc ca vine ea si vremea mea, aici macar pot sa ii ofer copilului mai multe.
monik, ma bucur ca ti-a placut quiche-ul. ai grija de tine si stai linistita. de mancare eu fac maine spanac cu cartofi si oua ochiuri.
clau, ti-a explodat curca pe aragaz sau ai gasit oala intreaga?
m0oniik spune:
Acuma ma sunat medicul , deci analiza de sange nu mi-a iesit bine , luni iar trebuie sa merg si daca iar nu iese bine atunci in spital cu mine 

Monik 30+
www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik
mikiriki spune:
Monik,
stai linistita. ai grija de tine
Mari, ai si tu grija de tine 
Fetelor nu mai e mult 
claudia74 spune:
Iulia congratulation ptr soata si ptr tine sincer imi pare rau ca ai pierdut jobul ala care te satisfacea, poate reusesti sa aplici ptr ceva in Ulm cand merge Iris la gradi 
.
Am gatat plantele,kukta e intreaga dar curca nu stiu cum arata,inca nu am deschis kukta 

Monik eu am facut o friptura de ceafa si fac o mazare langa, asta pe langa renumita de supa de curca
cu taitei de casa si ta-nam am luta ricota asa ca ma afum dupa masa sa fac scoverzi si apoi la cuptor cu branza dulce.
Codruta iarasi icecream
ai stins focul ca uite s-a incalzit
.
Alexandra imi pare rau sincer ptr nereusita dar trebuie dreasa situatia de urgenta nu stati suparati ![]()
ca nu e bine.
Monik nu am inteles ce nu-i bine iar sa nu fi trecut infectia cu streptococ oder was??? luni te internezi iar? of,of
ai grija de tine, Mariana u too.
Miki ce sa inteleaga fetele ca t-i dor de Helmut 

![]()
![]()
.
Ioana ai tuns-o la einkauffen sau ne astepti cu vinoasele la rece?
Miha-ha tu cu ce te ocupi.
Osna ai reusit cu gradinita,ai bagat deja altundeva cerere?
Angi au trecut 
.
Fug sa deschid kukta sa scot curca.........to be continued......
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:
AVEM SUBIECT NOU AICI
SUBIECT INCHIS.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'