HSG

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

Citat:
citat din mesajul lui coca1978

eu stiu ca HSG se face intre ziua 7 si 11 asta mai depinde si de doctorul la care faci dar nu se face mai tarziu de ziua 14 .

De ce nu se face dupa ziua 14 ? Doar pt. eventualitatea de a nu fi o sarcina deja, sau mai sunt si alte motive.
Ca o paranteza mie nu mi-a spus nimic de nicio zi acum 2 ani cand am facut(deh, medicii nostri ) si acum ca am citit ma chinui sa-mi aduc aminte oare in ce perioada o fi fost

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufoasalaura spune:

buna ani.g,asa cum am scris cateva mesaje mai sus, si eu am facut hsg in ziua a 10-a, cica cel mai tarziu s-ar face in a 11-a zi.
explicatia ar fi ca de dupa a 10-a zi, teoretic o femeie cu o menstruatie regulata ar intra la ovulatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

HSG se face pana in Z12 ,inainte de ovulatie tocmai pentru a nu risca sa se faca interventia peste o eventuala sarcina

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria500 spune:

Buna fetelor.
Eu am facut ieri HSG si a fost destul de bine. In partea stanga m-a durut putin mai mult in timp ce mi-a introdus substanta de contrast.
Doctorul a spus ca rezultatul este bun, in consecinta trompele sunt permeabile.
Intrebarea care as vrea sa v-o pun este: voua v-a curs sange dupa (nu ma refer la substanta de contrast)? Pentru ca la mine curge putin inca (foarte putin) si cam cu chegulete. Am inca o usoara jena in partea stanga. Poate ca trompa stanga a fost usor inflamata . Nu stiu.
Voi ce ziceti?
Merci pentru intelegere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

coca1978,
poti te rog sa imi spui daca tu mergeai la dr. Tutunaru la cabinetul privat, te avea deja in evidenta? Sau te-ai dus la dumnealui doar pt HSG?

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Eu ma mai facut o HSG acum vreo 4 ani si am uitat daca trebuie sa vin rasa complet ca la lapro...Maine am HSG din nou asa ca va rog daca puteti sa imi spuneti urgent! Ei nu mi-au dat indicatii in acest sens...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

KITTA - nu stiu daca trebuie sau nu dar eu o fac.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

kitta, indicat e sa fii rasa complet!

http://tt.lilypie.com/IiZQp2.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apple_cc spune:

Citat:
citat din mesajul lui KITTA

Eu ma mai facut o HSG acum vreo 4 ani si am uitat daca trebuie sa vin rasa complet ca la lapro...Maine am HSG din nou asa ca va rog daca puteti sa imi spuneti urgent! Ei nu mi-au dat indicatii in acest sens...

Buna Kitta, si eu trebuie sa ma programez la HSG la Giulesti.Tu unde ai facut HSG?Si cum a fost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korina spune:

Scuzati-ma ca ma bag si eu in taina,dar cand spuneti HSG va referiti la histerosalpinogograma sau histeroscopie?
Eu am facut o histerosalpinogograma acum 2 ani jumate si mi-au spus ca trompa stanga este blocata dar dr este ok si pot ramane insarcinata natural.Nu a fost asa pt ca am asteptat si nimic,apoi am facut o inseminare si nimic,dupa care am facut o histeroscopie si n-am ramas.In ianuarie anul asta am facut o alta inseminare si....nimic,decat dezamagiri.Dr. mi-a propus sa facem FIV,ca ultima optiune,eu i-am spus ca nu am 10.000 $cat costa aici aceasta operatiune ,si sa-mi mai dea altceva sa fac,ceva care ar putea sa ma ajute.El a zis sa mai fac o histerosalpinogograma,urmata de inca ceva.Am facut hist..in martie care a fost fffff dureroasa in comparatie cu prima.Dr mi-a spus ca trompa stg este infundata iar cealalt ok,el a incercat de mai multe ori s-o desfunde dar mi-a spus ca nu poate si ca-i pare rau si sa revin sa fac o histeroscopie si o s-o desfunde.Dar in aceeasi luna am si ramas gravida,dupa 5 ani de asteptari,a fost nesperat acest rezultat,fara inseminare ,fara tratament,fara nimic,decat eu si sotul meu.
Aici histerosalp...se face intre ziua 6-10,cel mai tarziu 11,spun ca,canalele se inchid .
Bafta tuturor

Mergi la inceput