Buna tuturor!
Vreau sa stiu cu ce fel de aparat pot inregistra anumite emisiuni TV pe care nu le pot vedea data fiind ora nepotrivita pentru mine.
Pot face asta cu un dvd player? Cine ma ajuta cu informatii?
Vreau, de ex, sa setez aparatul sa inregistreze un anumit film sau emisiune pe care sa le pot vedea in alta zi, la ore potrivite9pt mine si copii).
Stiu ca exista ceva la DIGI TV, cred ca la cei de la Romtelecom, dar nu-mi amintesc exact.
Pot face asta doar cumparand aparatul? la orice tip de TV sau de firma de cablu tv?
Va multumesc si astept cu nerabdare raspunsurile.
Cu un dvd player se pot doar viziona dvd-uri deja inscriptionate. Pentru a inregistra iti trebuie un dvd recorder.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
multumesc pentru raspunsuri.
Am gasit pe google asa ceva: http://www.pcfun.ro/DVD-Recorder/DVD-recorder-Philips-DVDR3480
Care dintre voi are dvd recorder sa-mi spuna de care-ar trebui sa cumpar? care model ar fi mai potrivit , atat ca aspecte tehnice, cat si ca pret?
Cumpara pe cel pe care ti-l permiti. Pentru inregistrare de la TV e bun si unul de 200 lei.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008