AJUTOR! bon fiscal emis din greseala!!

AJUTOR! bon fiscal emis din greseala!! | Autor: ariel_7000

Link direct la acest mesaj

va rog sa ma ajutati!!! am vrut sa scot un raport lunar pe casa de marcat (model DATECS DP-50) si am urmat o schema si ....mi-a iesit un bon in valoare de 533108.18 lei!!! nici nu stiu cum se traduce in bani vechi suma asta!!!
problema mea acum e urmatoarea: cum scot suma asta din casa??? am inteles ca trebuie facut nu stiu ce raport. stie cineva?
multumesc aniticipat!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabidaniela spune:

Casa de marcat e insotita de un carnetel. Trebuie sa faci un proces verbal in 2 ex in care spui ce s-a intamplat pe care il atasezi la carnetel impreuna cu o copie a bonului. De asemenea, bonul original impreuna cu un ex din PV il atasezi la registrul de casa. In registrul de casa pe ziua respectiva scazi bonul asta (il treci la plati scriind la explicatii cv PV nr...). Astfel iti ramane sold in casa suma care o ai tu real.

My baby...to come
www.lingua-translations.com" target="_blank">and my job
Arbeite klug, nicht hart!

Mergi la inceput

Sau poate bonul ala e chiar raportul lunar. Trebuie sa scrie pe el.

My baby...to come

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

multumesc gabi! trebuie depus la administratia finaniciara procesul ala? sau il las in contabilitate?
de unde fac rost de acest proces verbal? este unul tip? sau scriu ce tampenie am facut?

nu e raportul...e bon fiscal emis pe o suma uriasa! am inteles ca am facut o greseala la deschiderea casei, ca am deschis-o pe incasare

si acum ce fac cu bonul? ca a ramas infipt in casa. nu m-am atins de el....mai scot raportul zilnic ca sa inchid casa? nu am vanzari azi...asa ca teoretic nu am ce scoate...

"Copilul rade:
Tanarul canta :
Batranul tace :
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Logic ca trebuie sa scoti raportul Z. Il treci in registru si scazi bonul cu pricina. In PV incepu cu subsemnata, ce si unde lucrezi si descrii eroarea care ai facut-o. Mentionezi ca atasezi bonul cu pricina. Vb cu contabila, nu stiu daca originalul sau copia bonului merge la contabilitate. Ideea e ca trebuie sa iti ramana si tie in arhive la magazin, dar si la conta.

Edit: Nu te stresa, se intampla foarte des . Dar nu uita sa pui un pv si copie bon (sau original, nu prea stiu unde trebuie copie si unde original) si in carnetelul ala. Cel mai bine e sa vb cu contabila ca sa tii exact unde copia si unde originalul.

My baby...to come

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Si pt mai mult informatii poti contacta firma care se ocupa de casa de marcat si ei o sa iti spune acelasi lucru pe care ti l-a spus si Gabidaniela.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

multumesc frumos. am vb la firma de la care am luat casa si mi-au zis sa scot raportul z si sa fac procesul verbal.
maine o sa vb si cu contabila, sper sa nu am injure prea tare mai ales ca e noua .
multumesc mult de ajutor!

"Copilul rade:
Tanarul canta :
Batranul tace :
Lucian Blaga

Mergi la inceput