M-am hotarat.........adoptie(61)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Uaauuuu ce veste buna pe ziua de azi.
Abia astept sa vina Misha si sa ne povesteasca prin ce a trecut.
Noi ii suntem alaturi si o sustinem in continuare, cum am facut-o si pana acum.

Pup MAMICA

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Misha , sa fiti fericiti impreuna .Sa va traiaasca bb si sa va aduca numai bucurii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Briantis

Misha , sa fiti fericiti impreuna .Sa va traiaasca bb si sa va aduca numai bucurii .

offtopic: briantis, ce mai faceti ? ce ma bucur ca mai iesi din cand in cand din barlog !!! sper ca esti bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_75 spune:

MISHA-Te felicit,va doresc sa aveti numai si numai bucurii, sa fiti sanatosi cu totii si sa aveti o viata minunata.
Prin exemplul tau si a celorlate fete care sunt si ele deja mamici ne dam seama,noi fetele care suntem la inceput de drum,ca SE POATE!!
Ca va veni ziua cand vom intra pe acest forum minunat si tremurand de emotie va vom spune ca am devenit mamici.Vom rade si vom plange impreuna de bucurie ca bunul DD nu ne-a lasat si ne-a implinit visul.
Noi am terminat cu vizitele si asteptam hartia care ne va conduce spre puiul nostru.
va pup fetelor

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea! - Nicolae Iorga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

eu de mult am o intrebare, acuma si mai mult...
pe mamicile de copii adoptati le tot vanez pe forum dupa intrebari, experiente si asa mai departe...acuma citeam pe la 'Pleznite' ca Misha are intrebari despre laptele pentru Alex...
n-ar fi ok sa facem un subiect la 'prieteni' cu si despre parinti adoptivi?! caci e clar ca nevoile mai ales in perioada de acomodare sunt mai aparte decat in celelalte cazuri?!
intreb si eu ca o novice, ziceti si voi mamicile cu experienta de pe aici ce parere aveti?!

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Buna idee Mariaa.Indiferent ca adopti sau nasti un copil dupa ce il aduci acasa treci printr-o perioada de adaptare si tu(familia) si copilul.De obicei copii trec mai repede peste asta dar la noi e mai greu.Exista ceva ce ne ajuta sa invatam sa ne adaptam si sa ne iubim copii dorinta noastra si fericirea de a fi mama.
Ehe... si sunt atata de multe de spus....

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruta007 spune:

Misha, felicitari mamico! De acum veti avea parte de zile pline cu bucurii si emotii, sa va bucurati de puiul vostru drag

Am o intrebare pentru fetele care cunosc legislatia in domeniul muncii, si anume: cum se calculeaza indemnizatia pentru cresterea celului de-al doilea copil in situatia in care se trece in concediu de crestere a copilului la expirarea celor doi ani avuti pentru cresterea primului copil?
Hmm, sper ca m-am exprimat bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikutza25 spune:

Buna.
Eu si sotul meu ne-am hotarat sa adoptam un copil. Problema este ca eu sunt epileptica si nu stiu dc imi acorda atestatul. In lege spune ca nu pot adopta persoanele speciale si cele cu probleme psihologice. Epilepsia este o boala neurologica, dar totusi imi este foarte frica. Stiti ceva legat de acest lucru? Imi este foarte frica. Ne dorim foarte mult un copil. Oricat am cautat nu gasim nimic concret. O lista cu bolile interzise, ceva, orice.
Daca stiti sau auziti ceva, va rog din suflet, anuntati-ma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

misha, felicitari.......

* "Romania, the land of choice".......of going anywhere else in the world*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cons spune:

Fetelor,eu va scriu mai rar, dar asta nu inseamna ca nu mai intru pe forum deloc. Citesc cu mare drag postarile voastre si ma bucur enorm cand vad atata iubire in cuvintele voastre.
Cred ca este cel mai frumos forum pe care il citesc. In general se vorbeste de iubire, iubirea mama-fiu/fiica. Si ma inreb: Ce poate fi mai frumos?
Vazand mesajele de sustinere pentru Misha, m-am gandit foarte mult la ea si cred ca pe langa fericirea de a fi mama, a avut si acea fericire de a vedea dragostea sincera a prietenelor ei de pe acest forum.
Misha, din partea mea, toate cele bune si multa, multa sanatate pentru a-ti creste copilul!
Pup toate fetele avansate de pe acest forum, dar si pe cele incepatoare.

Mergi la inceput