Despre DC-ul din viata mea

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elle_seb

5. guestus

Ce haios spus. Eu cred ca Guestus este un fel de animatoare a DC-ului, cu un rol sanatos. Cand un subiect de mare audienta lancezeste, intra Guestus si arunca putin piper. Gustos, dar elegant.

Oanamada, da, ai dreptatate. Chiar ma gandeam azi sa adaug la raspunsul meu, ca si cei "vechi" reactioneaza uneori disproportionat la nou, la idei noi, la moduri noi de a face lucrurile, sau pur si simplu la "altfel". Si uneori e pacat. Si deseori si de aici ies scantei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

Bravo,oanamada .
Trebuia deschis si un astfel de subiect fiindca s-au cam incins spiritele pe DC mai ales aici la generale .Cum se deschide un subiect de cele mai multe ori se ajunge la contraziceri , exagerari ...un fel de care pe care de prost gust.
Poate cu ocazia asta se mai linistesc apele ..eu sper

http://alina-vachim.magix.net

AVoogt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanamada

2.Tot in ultimele luni au aparut o multime de useri noi - ceea ce, in mod evident, ar fi ok si minunat pentru ca ne inmultim si ne marim cercul, DAR fooooarte multi dintre acesti useri vin si arunca subiecte la misto, instigatoare, isi bat joc de cei care posteaza, se dau destepti si culti si ii fac pe altii tampiti si in toate felurile, fac statistici, acuza si dau lectii de moralitate, de cultura, de informare etc, etc....nu vreau sa fac o lista de subiecte sau useri pentru ca deja cred ca stiti cu totii ...Dincolo de acest lucru, multi dintre userii vechi ajungi sa fie facuti in toate felurile "ca la usa cortului", de "bisericute" mai vechi, dar mai ales de cei pe care multi dintre noi ii consideram troli.
3. Tot mai multi useri vechi, activi se retrag, isi inchid conturile, dar tin legatura in continuare cu userii de care s-au apropiat si sunt chiar prieteni....de ce oare?

Io cred ca un nou user e mai plin de avant asa, e cumva febra inceputului, ca intr-o relatie noua ... dupa aia se mai tempereaza, ia distanta, castiga "experienta" si nu mai simte nevoia sa se arunce cu capul inainte. Spun asta gandidu-ma la mine de ex, la vremea cand am inceput sa citesc si sa comentez pe alaturi. Si de asemenea gandidu-ma la toti userii care posteaza si la alte subiecte decat odisee sau alte teme specializate, asta pt ca, concret, nu sant sigura de dimensiunea pe care vrei tu sa o acorzi "noului venit" pe DC. Caci dupa statisticile personale din propria odisee si nu numai, o majoritate covarsitoare a userilor nu posteaza niciodata la generale sau colaterale. Je par exemple luni si luni de zile, nenumarate, nu am CITIT daramite postat la altceva decat "odiseea" mea. Sant categorii de subiecte pe care nici in ziua de azi nu le-am deschis macar o data.
Deci, eram veche in acte si totusi prospatura in uochii tai ...
Parerea mea e ca indulgenta fata de noii veniti sau ma rog noii postanti la orice altceva decat barlogul lor ar fi o atitudine mai potrivita decat superioritatea pe care presupui tu ca ar trebui s-o confere vechimea.

Io te-am vazut cum evoluezi de ex la parintii intreaba, la diversificare, alimentatie in special. Sa nu te superi pe mine, dar metaforic vorbind, te comporti parca esti stapana casei si-i certi pe toti care nu-s de acord cu tine ca nu s-au sters pe pres inainte sa intre. Si daca totusi ii accepti la masa, tu cam imparti locurile ... Daca pastrezi atitudinea asta, nu-i de mirare ca te vei lovi mereu de cate unul care sa-ti spuna da stai putin, tu de fapt cine esti? Nu esti si tu un simplu invitat la ospat la fel ca mine?
Si din cate tin minte, tu parca ai mai deschis macar un subiect de genul asta aici la generale. Ma abtin sa fac pe psihologul, atat'ar mai lipsi .... ba nu, ar mai lipsi si pagina 5, da nu mai e mult, treaca de la mine

edit sa schimb citatul : nu mai ingrosez nimic, ce rost are?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

hai ca vin eu !!! dau palme, zic lucruri urate, scandal nene, scandal sa fie !!! (am reusit sa fiu la pagina 5???)

avmaria, total de acord cu tine nu inteleg ce e rau cu userii noi??? acu in general daca nu-ti place ceva,iti iei jucariile si pleaci. ca d-aia e democratie... nu te obliga nimeni sa stai intr-un loc sa faci/citesti ce nu-ti place. si imi parea mie ceva straniu la oanamada ai zis tu bine ca mie nu-mi mergea rotita sa imi dau seama ce... dar da, corect. am si eu cateva persoane pe care nu le agreez, daca vad ca au postat la un subiect evit sa il deschid. si nu ma omoara curiozitatea. dar nu zic nimic, ca nu fac ele nimic special, dar deh, asa e ele, nu imi plac mie. si nu citesc. si nici nu fac tam tam pe seama acestui fapt, ca doar n-o sa fie totul facut dupa placul meu... nu?

hai ca astept pagina 5 sa dea navala userii noi, buluc, sa se inghesuie la usa si sa-si dea coate care sa intre primu, sa iste scandalu

************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

sa va zic din experienta mea de forumist vechi pe DC....cand cineva ia forumul foarte in personal, a fost atacat pe un subiect doua pune un subiect de genul asta, ca de ce calitatea, de ce userii, de ce rautatea etc. De doua ori pe an pe putin apare un subiect de asta pe generale. Jumatate din forum aplauda, jumatate nu e de acord. Ideea e ca asta e un forum, cu bune si cu rele si cu multa dependenta de multi ani incoace ceea ce zic ca reprezinta ceva. Tratati-l ca un forum nu ca pe sotul de acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina

sa va zic din experienta mea de forumist vechi pe DC....cand cineva ia forumul foarte in personal, a fost atacat pe un subiect doua pune un subiect de genul asta, ca de ce calitatea, de ce userii, de ce rautatea etc. De doua ori pe an pe putin apare un subiect de asta pe generale. Jumatate din forum aplauda, jumatate nu e de acord. Ideea e ca asta e un forum, cu bune si cu rele si cu multa dependenta de multi ani incoace ceea ce zic ca reprezinta ceva. Tratati-l ca un forum nu ca pe sotul de acasa.

Marina

Subscriu Marina!

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui avmaria

Citat:
citat din mesajul lui oanamada

2.Tot in ultimele luni au aparut o multime de useri noi - ceea ce, in mod evident, ar fi ok si minunat pentru ca ne inmultim si ne marim cercul, DAR fooooarte multi dintre acesti useri vin si arunca subiecte la misto, instigatoare, isi bat joc de cei care posteaza, se dau destepti si culti si ii fac pe altii tampiti si in toate felurile, fac statistici, acuza si dau lectii de moralitate, de cultura, de informare etc, etc....nu vreau sa fac o lista de subiecte sau useri pentru ca deja cred ca stiti cu totii ...Dincolo de acest lucru, multi dintre userii vechi ajungi sa fie facuti in toate felurile "ca la usa cortului", de "bisericute" mai vechi, dar mai ales de cei pe care multi dintre noi ii consideram troli.
3. Tot mai multi useri vechi, activi se retrag, isi inchid conturile, dar tin legatura in continuare cu userii de care s-au apropiat si sunt chiar prieteni....de ce oare?

Io cred ca un nou user e mai plin de avant asa, e cumva febra inceputului, ca intr-o relatie noua ... dupa aia se mai tempereaza, ia distanta, castiga "experienta" si nu mai simte nevoia sa se arunce cu capul inainte. Spun asta gandidu-ma la mine de ex, la vremea cand am inceput sa citesc si sa comentez pe alaturi. Si de asemenea gandidu-ma la toti userii care posteaza si la alte subiecte decat odisee sau alte teme specializate, asta pt ca, concret, nu sant sigura de dimensiunea pe care vrei tu sa o acorzi "noului venit" pe DC. Caci dupa statisticile personale din propria odisee si nu numai, o majoritate covarsitoare a userilor nu posteaza niciodata la generale sau colaterale. Je par exemple luni si luni de zile, nenumarate, nu am CITIT daramite postat la altceva decat "odiseea" mea. Sant categorii de subiecte pe care nici in ziua de azi nu le-am deschis macar o data.
Deci, eram veche in acte si totusi prospatura in uochii tai ...
Parerea mea e ca indulgenta fata de noii veniti sau ma rog noii postanti la orice altceva decat barlogul lor ar fi o atitudine mai potrivita decat superioritatea pe care presupui tu ca ar trebui s-o confere vechimea.

Io te-am vazut cum evoluezi de ex la parintii intreaba, la diversificare, alimentatie in special. Sa nu te superi pe mine, dar metaforic vorbind, te comporti parca esti stapana casei si-i certi pe toti care nu-s de acord cu tine ca nu s-au sters pe pres inainte sa intre. Si daca totusi ii accepti la masa, tu cam imparti locurile ... Daca pastrezi atitudinea asta, nu-i de mirare ca te vei lovi mereu de cate unul care sa-ti spuna da stai putin, tu de fapt cine esti? Nu esti si tu un simplu invitat la ospat la fel ca mine?
Si din cate tin minte, tu parca ai mai deschis macar un subiect de genul asta aici la generale. Ma abtin sa fac pe psihologul, atat'ar mai lipsi .... ba nu, ar mai lipsi si pagina 5, da nu mai e mult, treaca de la mine

edit sa schimb citatul : nu mai ingrosez nimic, ce rost are?

Este parerea ta si ti-o respect...sincer insa, daca ar fi asa cum spui tu...ar insemna ca eu am puterea "sa accept" sau "sa resping" pe cineva "la masa mea" adica la subiectul respectiv...ceea ce mi se pare absolut imposibil intrucat nu este forumul meu sau al familiei mele si in general, la un subiect, posteaza mai multe persoane nu numai eu....cam ciudata judecata ta, cu atat mai mult cu cat aici are fiecare dreptul la o opinie sau contraopinie. Eu una, apropo de ceea ce spuneai cu alimentatia, mi-am argumentat intotdeauna afirmatiile si da, am reactionat atunci cand cineva venea si recomanda copilului de 2-6-8 luni lapte de vaca...am mai spus-o si o mai spun, mi se pare periculos sa faci recomandari care pot afecta grav sanatatea copilului altei persoane care poate, din nestiinta se ia dupa tine....pana la urma nu asta este scopul, sa ne ajutam impartasindu-ne informatii (sau e mai bine sa ne balacarim)?

Kay, pe tine m-am suparat!!!!!

Marina, nu am stiut ca s-a mai postat un astfel de subiect pana in prezent si sincer, nu am facut-o ca sa adun "galerii" pro sau contra, nici ca sa ma intrebe lumea cat sunt rosiile la piata si care sunt cotatiile la bursa(pentru asta exista ziare...in general se gasesc peste tot chioscuri), nici ca sa ma mangaie lumea pe crestet si sa-mi zica vai saraca (sunt ditamai femeia nu am nevoie de compasiuni!). In alta ordine de idei...daca aceste subiecte se tot repeta...inseamna ca macar un dram de adevar exista si ca niste masuri ar trebui luate!
Da, am fost atacata, de foarte multe ori...in ultima vreme, mai putin si oricum de catre useri la care nu am considerat ca este important sa ma inflamez pentru ca nu merita nici macar un astfel de efort ...as putea spune ca am fost atacata mai rau acum cateva luni cand am inceput sa devin foarte activa pe acest forum...ca atare nici asta nu este motivul.
Mi s-a parut si zic "mi s-a parut" pentru ca postarile civilizate (in mare parte), pe care le-am primit la acest subiect,m-au convins ca este posibil doar sa fi ales eu subiectele in mod gresit, ca in ultima vreme la absolut orice subiect intri sunt certuri, ironii sau daca nu sunt se ajunge in foarte scurt timp la ele. Aici nu vorbesc de mine ci de altii...acesti altii (si sunt destul de multi) au ajuns sa-si inchida conturile din cauza unor hartuiri si jigniri online si pe PM (pe care le-au raportat la moderatori!). Nu sunt avocatul lor, dar sincer si mie mi se pare ca de extrem de multe ori se reactioneaza disproportionat si total neadecvat.

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri, indiferent de natura raspunsului, am sa incerc sa urmez sfaturile unora dintre voi si considerand ca mi s-a raspuns, in mare, la intrebari rog Moderatorii sa inchida acest subiect.

Oana siCati mica (1 an si 8 luni)

CATI POZE NOI

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

no lasa, ca si eu sunt suparata pe tine ! nu se poate nene sa faci asa mancare buna si atat de multe tipuiri de papa !!! mi-o aduc si pe S la tine

************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel
dar forumistu-baiat bun (fata buna, adica )?
Si mai e si forumista-amanta .
Si forumistul habotnic, care baga in sperieti forumistu baiat bun :))
A, da, si forumistul ateu, atent monitorizat de anumiti forumisti, care forumisti fac parte din toate categoriile forumistice :)).
Si forumistul conspirationist .
Si forumistul medic de google .
Si forumistul Don Quijote .
Si forumistul echilibrat :).
Si forumistul enervant
Si forumistul preocupat de deschiderea subiectelor cu nenorociri a la stirile de la ora 5 si fel de fel de chestii yucks
ah, si forumistul care nu pricepe ce ii spui
si forumistul care crede ca tot ce se petrece pe DC are, mai mult sau mai putin, de-a face cu el :))

Plecand de la clasificarea pe care o opereaza Borges intr-o fictionala enciclopedie chineza si care imparte animalele in:

- cele care apartin Imparatului,
- cele imbalsamate,
- porci de lapte,
- sirene,
- animale fabuloase,
- caini vagabonzi
- cele incluse in prezenta clasificare,
- cele care tremura de parca ar fi turbate,
- nenumarate,
- cele pictate cu o pensula din par fin de camila,
- altele,
- cele care tocmai au spart vaza,
- cele care de departe seamana cu mustele.

propun o clasificare alternativa a forumistilor (evident, lista nu poate fi decat deschisa):
- forumisti care tocmai au baut cafea
- forumisti care sufera ca n-au unde sa fumeze
- forumisti care tocmai au scris la 'Zona artelor'
- forumisti care tocmai si-au rupt o unghie pe tastatura
- forumisti care de departe par aproape
- forumisti care tocmai au renuntat sa scrie la un subiect
- forumisti cu semnaturi complexe
- forumisti inclusi in prezenta clasificare (ca sa fur de la Borges autoreflexivitatea ashea, cu nerusinare).

You cannot both dance and not pay the piper.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Oanamada, stai, nu da stingerea inainte sa mai spun si eu cevasilea.

Nu-s de acord cu antagonizarea asta vechi/nou. E o dihotomie sterila, care se inscrie cu succes in lunga serie de contraste false, gen: natura vs. cultura, trup vs. spirit etc. E simplu: o idee buna sau un sfat pertinent (atunci cand il ceri) poate veni de la un forumist cu multe stele pe epoleti sau de la un nou-venit. Care nou-venit poate fi mai tzafnos de felul lui sau doar ca sa ascunda cine stie ce timiditati. Asta nu-i demonteaza argumentele si nici nu le face mai putin pertinente (in cazul in care ele chiar exista).

Acu' vad ca a zis si avmaria inaintea mea.

In ceea ce priveste cafteala, merge si-asta din cand in cand. De unde atata catharsis, altminteri? Si sa nu-mi spui ca nu ti-a placut Fightclub.

You cannot both dance and not pay the piper.

Mergi la inceput