Cu ce ne hranim copiii?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Daca au reusit astia sa tina ciinii si pisicile in viata cu toate mincarurile artificiale care s-au inventat......de ce sa nu se poata adapta si omul la pestele pagasius si la toate e-urile pamintului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Daca au reusit astia sa tina ciinii si pisicile in viata cu toate mincarurile artificiale care s-au inventat......de ce sa nu se poata adapta si omul la pestele pagasius si la toate e-urile pamintului?

Pai, ne-am adaptat, Guestus...noi, barbatii, avem speranta de viata sub 70 de ani, cand vor stapanii sa iesim la pensie...nu avem nevoie de mila lor, ne curatam singuri...

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Eu evit conservele de orice fel. Chipsurile si alte asemenea lor.

Din pacate, piata este departe de mine, mai aproape este hipermarketul.

Mezelurile pe care le mai mananc, sunt sunca presata de pui sau sunca de praga. Cremwursti nu am mai cumparat de mult. De la tarani, nu tin neaparat sa cumpar, fiindca stiu sigur ca pun otravuri la radacina plantelor pt a creste mari si frumoase.

Deocamdata, doar cartofi cumpar de la tara, de unde stiu sigur ca nu pune nimic pe sol. Si gustul lor difera muuult de cei din piata sau magazin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns StMihaela spune:

Ati vazut reportajul despre cum se cresc rosiile in Turcia? Nu mi-a venit sa cred: fara pic de pamant, cu perfuzii ca la spital

Mergi la inceput