MARAMURES,AMU ZINIM!

MARAMURES,AMU ZINIM! | Autor: adarius

Link direct la acest mesaj

Mamici din maramures noi dc nu ne-am intalni sa povestim si noi,caci am tot vazut pe site din toata tara,hai sa pov si noi caci poate ne si cunoastem intre noi.Care aveti poze cu voi si coconi vostri,cu peisaje de la noi hai sa le punem sa ne bcuram de ele.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Felicitari ptr subiect orsencelor, bine ati venit pe forum la cat mai multe capitole va doresc.

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Buna si bine ati venit.
Era un subiect despre Maramures , dar cum nu a mai scris nimeni, a intrat la arhiva, cred.
Acum exista un subiect despre mamici si burtici de Baia Mare, ai putea incerca sa citesti.......http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=136315

Si apropo de poze, daca tot vrei sa vezi pozele altora, tu pe ale tale de ce nu le-ai pus aici sa le vedem ?

MARINELA

www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarius spune:

irlandeza eu nu am pus pt ca nu prea ma am eu cu calc si nu stiu sa pun inca poze,mia zis sotul ca-mi arata dar barbatii astia numai cand vor ei,dar voi pune si eu.Probabil nu e complicat dar asta e inca nu stiu

Mergi la inceput

Las' ca inveti, nici io nu stiam prea multe, ....nici acum nu stiu f. multe, dar ma descurc.........Nu vrei totusi sa ne vizitezi si la celalat subiect?

PATRICIA ALEXIA

Mergi la inceput

dupa acest mesaj va vizitez,cand am zis de maramures,ma gandeam din tot judetul,nu numai baia mare,dar acum merg sa va vizitez si dincolo

Mergi la inceput

dupa acest mesaj va vizitez,cand am zis de maramures,ma gandeam din tot judetul,nu numai baia mare,dar acum merg sa va vizitez si dincolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare si la cat mai multe capitole
din ulmeni primiti?

Mergi la inceput

Olim, ce mai faci? Tot in Spania ?

PATRICIA ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

Buna!acum, scuze, dar, nu inteleg, sincer, de ce treceti numai mamici, in subiectele voastre??, si cand intrii sa intrebi ceva, ..... no comment....
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput