Ati lucrat pe croaziera?
Salut. As vrea sa stiu detalii din interior despre job-urile pe croaziera. Salariu, ore lucrate, timp liber, posibilitatea unei vieti sociale in paralel cu jobul etc.
multumesc
Raspunsuri
alessia2005 spune:
buna, eu am stat in Corsica aproximativ doi ani, si mergeam mult pe continent fie cu vaporul, fie cu avionul, insa acolo pe vapoare era f. bine, insa acestea nu faceau croaziera, decat insula si continent, viata era normala, depindea de orele la care urcai pe bord, salariul acum 4 ani de 1350 de euro, bonnuri de masa si posibilitatea de a achizitiona produse de la magaazinele de pe vapor la super preturi, insa de croaziera...nu stiu ce sa zic, banuiesc ca daca-ti plac calatoriile si sa nu stai mult pe acasa, e ok...
adrianaBuc spune:
Buna
Am un prieten care e barman pe vas de croaziera. Face treaba asta de cativa ani deja si ii place foarte mult. Salariu depinde ce vas, durata croazierei, conditii etc. Pot sa iti spun ca viata in afara muncii are, munceste cam 9 ore pe zi, iar in zilele cand se fac opriri in porturi, de obicei, e liber si el. Multe "facilitati" si le aranjeaza singur, pentru ca pe vas personalul angajat e ca o mare familie. Atat pot sa iti spun.
michelle7 spune:
merci adriana.
Imi fac griji sa nu fie sclavie timp de 9 luni cat ai contract.
daca vizitez si fac si bani cred ca o sa fie totul ok:)
acum sa mai si iau job-ul :)
mihaela-p spune:
eu am lucrat ca shopping asisstent , cand eram pe vas lucram de la 9 dimineata pana la 1.30 noaptea cu primul manager( magazinele se inchideau la 11p.m. ,apoi aranjam , etichetam marfa ) apoi pana la 11.30 -12 p.m.cand eram in port eram liberi, mai putin in portul de unde ne aprovizionam, cand caram marfa, o aranjam pe rafturi.
depinde mult de tipul de job, poate sa fie sclavie sau poate sa iti placa ce faci.eu vindeam tricouri chinezesti la preturi mari si alte minuni.am vazut locuri frumoase, dar daca esti in state mai bine iti faci vacanta , nu e asa scump pe vas daca faci early booking .
ionica spune:
Pe Corsica Feries?
Citat: |
citat din mesajul lui alessia2005 buna, eu am stat in Corsica aproximativ doi ani, si mergeam mult pe continent fie cu vaporul, fie cu avionul, insa acolo pe vapoare era f. bine, insa acestea nu faceau croaziera, decat insula si continent, viata era normala, depindea de orele la care urcai pe bord, salariul acum 4 ani de 1350 de euro, bonnuri de masa si posibilitatea de a achizitiona produse de la magaazinele de pe vapor la super preturi, insa de croaziera...nu stiu ce sa zic, banuiesc ca daca-ti plac calatoriile si sa nu stai mult pe acasa, e ok... |
Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
michelle7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela-p eu am lucrat ca shopping asisstent , cand eram pe vas lucram de la 9 dimineata pana la 1.30 noaptea cu primul manager( magazinele se inchideau la 11p.m. ,apoi aranjam , etichetam marfa ) apoi pana la 11.30 -12 p.m.cand eram in port eram liberi, mai putin in portul de unde ne aprovizionam, cand caram marfa, o aranjam pe rafturi. depinde mult de tipul de job, poate sa fie sclavie sau poate sa iti placa ce faci.eu vindeam tricouri chinezesti la preturi mari si alte minuni.am vazut locuri frumoase, dar daca esti in state mai bine iti faci vacanta , nu e asa scump pe vas daca faci early booking . |
cat ai avut salariu? deci nu lucrai 70 de ore pe saptamana cum scrie in contract ci mult mai mult ?