Fiv in Europa (19)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Cata, aia cu minunea o aud de m-am saturat . Degeaba tot explicam ca eu nu mai am trompe... Raspunsul era, invariabil, "Si ce daca?! Poate ramai natural..."
Goggy: presteaza cum vrei tu, numai cu noroc sa fie.
Pupici

Aly-in cautare de mama-purtatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Da da, asta cu minunea si imi mai ziceau sa ma relaxez, sa plec cu sotu undeva:)), sa stau cu picioarele in sus..

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Cristal daca te ajuta cu ceva: NK se fac la Victor Babes, costa 250 ron, sunt gata a doua zi. Fosfolipidicii si cardiolipinicii se pot face cam oriunde, eu ultima data i-am facut la Synevo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Raluca, mare dreptate ai. Treaba cu relaxatu' si cu plecatu' e la ordinea zilei. Sau alta misto e: doar 31 de ani?! Pai aveti tot timpul din lume....Nu te stresa, nu te mai gandi si o sa vezi ca atunci apare....pleosc, copilu'!
Mai are mama una tare cica : vai, eu am incercat 4 ani fara succes. La un moment dat m-am dus la dr. mi-a facut o inj cu progesteron in Z21 si ai aparut tu!Stai linistita, poate ar trebui sa iei si tu putin progesteron si o sa vezi ca se rezolva!
Imi vine sa ma strang de gat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

cristal -pm.

Mergi la inceput

Da ma, nu mai zic ca satula sa tot aud sfaturi d-astea am inceput sa explic, stiti, nu mai am o trompa, cealalata nu infundata de tot..nu pot decat cu fertilizare..Stateau asa un pic si apoi ziceai, da Acid Folic ai luat?

Si ma mai distram cand ii ziceau la barbatu meu: Hai ma, ca iti arat eu cum se fac copiii, in ce pozitie sa stai sa pt fata, pt baiat..

Si-n alta ordine de idei, Kitta a avut guritza aurita si-n cazul meu. La intalneala din septembrie mi-a zis ca voi avea o fetitza si apoi inca un baietel. Sa-ti dea Dumnezeu sanatata si mult noroc

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Oare mie ce mi-a zis in septembrie? Ofer recompensa pt info.

Mergi la inceput

Cata, poate la urmatoarea intalnire facem o sesiune de aducere aminte!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Fetelor, am gasit raspunsul la toate problemele noastre. Catalina, care il stia, ca o scorpie ce este, nu a vrut sa ni-l spuna... Ia spune tot, dom'soara, ca ne certam . Cum era cu fatuca aia cu ovulul cu spermicid de ramase gravida si nu stia cu cine?! Pai tu pastrezi secretele astea? Inseamna ca este un nou tratament, ar trebui sa-i informam si pe medicii de la Giuly de chestia asta. Sa inventam o noua schema de tratament: se ia una bucata femela infertila (eventual fara trompe, ca mine), se cumpara de la farmacia un ovul cu spermicid doar ca sa-l ai in geanta (renuntam la Gonale, Menopur si alte balarii ca nu tin) si se cauta una bucata brunet focos, altul decat cel de acasa... Ah, si sa nu uit, neaparat in ziua X se trece la treaba, dar nu pana la capat intravag (daca intelegeti ce vrusei sa spui) si GATA BEBE!!!!
Am luat-o razna rau. Opriti-ma!!!!!!!!!

Aly-in cautare de mama-purtatoare

Mergi la inceput

Da, da, pentru al doilea copil as urma schema asta, Cristal!

Si mai am un gand ascuns si nu pot sa dorm daca nu-l verbalizez: As vrea sa mi se regenereze trompele precum cozile de soparlitze!

23+

Mergi la inceput