Alina (o mamica DC - Alunelsialbinuta) nu mai e
Raspunsuri - Pagina 8
RWheelwright spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camy_pus nu stiu decat ca va fi inmormantatamarti la Ploiesti, la parintii ei. Atat stiu...nici nu stiu unde stau parintii ei. Si eu m-am gandit sa trimitem o coroana macar, dar nu stiu unde... Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei 12+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe! bebe pe care mami l-a visat ca e POZE |
Daca i s-ar sti macar numele de familie.... ar fi un pic mai usor - oarecum - de gasit o adresa, o locatie, o referire in presa, ceva.... Nu stiu, ma gandesc......Se cunoaste cumva zona in care a avut loc accidentul?
leeloo2004 spune:
Abia acum am citit mesajul sotului ei si, pentru o clipa, neverosimil, mi s-a parut o gluma de prost gust...dar adevarul este ca e o gluma de prost gust a destinului...Bradut e nascut in aceeasi ca Stefanut al meu, la acelasi spital, am cunoscut-o pe Alina si poate tocmai de aceea mesajul mi s-a parut ireal...Nu e drept ca o viata tinara, a unei mame sa se fringa atit de stupid...nu e drept!
Sa te odihnesti in pace Alina, stiu ca de acolo de sus vei veghea ca Bradut sa creasca mare si ferit de rele...sa te odihnesti in pace...
RWheelwright - numele ei de familie este Iordache...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
vias spune:
eu ii stiu numele de familie, dar cu toate astea nu am gasit nicaieri nimic...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
12+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e
POZE
szivarvany spune:
Alina, vegheaza asupra lui Bradut de acolo de sus, de langa ingerasul tau
Ce poate fi in sufletul unui copil de nici 5 ani
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
Claudelu spune:
Dumnezeu sa te odihneasca in pace, mamica draga!
Condoleante familiei
Claudia si Raul-Andrei
RWheelwright spune:
Am tot cautat pe net si nu am gasit nimic care sa contina numele Alinei; relatari de accidente produse pe 1 mai am gasit multe dar nestiind nici unde s-a intamplat...
Uffffffffffff, condoleante familiei si sa ii dea Dumnezeu putere....
M-am gandit azi, cand am si citit aici, aproape toata ziua la tragedia asta, desi nu am cunoscut-o pe Alina niciodata personal. Consider ca noi, cele de aici de pe DC suntem o comunitate cu-adevarat si suferim sau ne bucuram pentru fiecare in parte...
Dumnezeu s-o odihneasca si s-o primeasca in ceata Sa de ingeri .
Laura Takacs spune:
Nimic nu cred ca poate aduce alinare celor care au pierdut-o pe Alina. Viata e nedreapta. Condoleante familiei si o imbratisare pentru Bradut.
nelia spune:
Condoleante familiei! Doresc din tot sufletul ca cei ramasi sa reuseasca sa fie linga puiutul ramas fara mama! Imi plinge sufletul pentru copil, pentru sot si pentru parintii ei!