Alina (o mamica DC - Alunelsialbinuta) nu mai e
Raspunsuri - Pagina 13
Ica 1975 spune:
Dumnezeu s-o odihneasca.
Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!
Marcelle spune:
Dumnezeu Sa te odihneasca in pace Alina! Stim ca o sa ai grija sa il veghezi de ''acolo" pe Bradut. Doamne, ce nedreapta e viata asta! Doamne da-i putere lui Bradut si sotului tau sa treaca peste aceasta cumplita tragedie.
Am fost colege la odiseea sarcinii mamici iulie- august 2004, ai fost o mamica exceptionala si un suflet cald si minunat.Nu imi vine sa cred, refuz sa cred ca s-a intamplat! Doamne!
Dumnezeu sa te odihneasca in pace!
Condoleante familiei!
yoannamarie spune:
Mama mea, Dumnezeu sa o odihneasca in pace!, s-a stins cu doua zile inainte ca, eu, sa implinesc 15 ani! A fost CUMPLIT ...o durere ce mi-a secat sufletul...de copil...Caci...inca mai priveam viata prin ochii unui copil! Dar...acea zi MONSTRUOASA...mi-a ucis totul...copilaria, adolescenta, intrebarile si raspunsurile, bucuria, iubirea...MAMA!
O singura intrebare a mai ramas si chinuie si azi : DE CE? Nu am gasit, inca, raspunsul...A fost ucis sau...nu exista...
Au trecut multi ani, aproape cati aveam cand s-a stins sufletul pur al mamei..., si nu exista zi sa nu ma gandesc la ea, sa nu-mi curga o lacrima de dorul ei...sa nu ii privesc poza!
Mi se rupe sufletul pentru micutul Bradut....!!! Ma rog pentru el, pentru linistea lui, pentru copilaria lui, pentru viitorul lui...fara mama. Poate ca el va fi norocos si va gasi un raspuns pentru a intelege nedreptatile vietii!
Sotului indurerat, familiei indoliate, SINCERE CONDOLEANTE! Dumnezeu sa va dea putere si intelegere! Alte cuvinte sunt de prisos...in acesasta perioada crunta!
DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA IN PACE, ALINA!
VESNIC INTRE INGERI!
dr_anca spune:
Condoleante familiei
Putere familiei dar mai ales sotului si lui Bradut sa treaca peste aceasta tragedie cumplita
Mamica de cuminte
iulie 2008
alinkav spune:
Sincere condoleante!
Cat de nedrept....
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
polux spune:
Of,of,of....Alina. Dumnezeu sa te aiba in grija lui. Of Doamne de ce, de ce, de ce?
Abia acum am citit. Nu am cuvinte, plang...de fapt urlu, ca si cand pierzi pe cineva foarte apropiat. Abia acum realizez ca noi mamicile de copilasi de iulie august 2004 suntem o familie.
Si sotului Alin multa putere sa treaca peste greaua incercare.
Si lui Bradut puiul mic o imbratisare.
Alina, Dumnezeu sa te odihneasca in pace, si de acolo de sus sa veghezi asupra puiului si familiei tale.
Liliana
Poze- martie 2008
Poze 1
Poze 2
Poze 3
Poze 4
happymum spune:
a trecut aproape o luna...
alina odihneste-te in pace.
bradut copil frumos si greu incercat...
Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
mychydutza spune:
da, a trecut aproape o luna. dumnezeu sa o odihneasca in pace!!!!ooffffffff........
* "Romania, the land of choice".......of going anywhere else in the world*