Aspirante optimiste >20 ani(402)
Raspunsuri - Pagina 9
doula spune:
Acum am vazut si eu ca s-a deschis prima odisee de 2010
. Asa m-am emotionat!!!! Vreau si eu 
.
Eu pot sa anunt OFICIAL ca sunt din nou in statutul de aspiranta optimista (foarte, foarte optimista) Sper ca sotul nu-mi v-a mai face surprize de data asta!
Deci pot sa ma (re)alatur grupului vostru? Ma primiti ?
O saptamana minunata
Andreea
"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception
www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie
www.adolescenta.org/" target="_blank">Adolescenta
grafice TB
tanamera spune:
Doula bine ai revenit
!
Sa speram ca prindem cat mai multe prima odisee a anului 2010.
http://tt.lilypie.com/Nv6lp3.png
ramayanaa spune:
Doula bine ai revenit!!!
Ramayanaa, in asteptarea implinirii unui vis...
http://tt.lilypie.com/FVwOp2.png
http://www.youtube.com/watch?v=336nqH9es90&feature=related
ramayanaa spune:
Ok, fetele!
Eu ma retrag, ma duc sa vad ce gasesc sa mananc si apoi tre sa ma duc la job. Pana diseara pe la 6-7 cred ca stau, nu stiu inca precis ca nu stiu ce programari am...va fi surprize, surprize...
v-am pupat si sa-mi dati mult de citit pe diseara, maine, cand oi mai intra 

Ramayanaa, in asteptarea implinirii unui vis...
http://tt.lilypie.com/FVwOp2.png
http://www.youtube.com/watch?v=336nqH9es90&feature=related
ellenii spune:
Doula, bine ai revenit! Asa te vrem si noi, aspiranta, viitoare mamica optimista!
Am si eu o nelamurire:
CM mai lungi de 35 de zile sunt sigur anovulatorii? Ovulatia tarzie dauneaza cumva calitatii ovocitului? Eu sunt foarte atenta la semnele corpului meu, dar parca ceva nu se leaga. Desi am simtit dureri in partea stanga, am avut ceva mucus (foarte putin, insa), nu am inregistrat si o crestere a temperaturii. Deci, nu am ovulat. E posibil ca ovarul meu sa se "chinuie" sa elibereze ovulul si sa nu poata?
Ce as putea lua pentru marirea secretiei de mucus in perioada fertila? Multumesc mult
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">INIMA COPIILOR 
May be Baby
Ramona_bm spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui doula Acum am vazut si eu ca s-a deschis prima odisee de 2010 . Asa m-am emotionat!!!! Vreau si eu ![]() . Eu pot sa anunt OFICIAL ca sunt din nou in statutul de aspiranta optimista (foarte, foarte optimista) Sper ca sotul nu-mi v-a mai face surprize de data asta! |
Bine ai revenit
Daca mai incearca sa-ti faca surprize "sechestreaza-l" cateva zile.... sigur nu o sa se supere oare cand vine
meu? www.youtube.com/watch?v=goHYC6sfS2Q&feature=related" target="_blank"> Dust in the wind
doula spune:
Fetelor sunteti niste dulci
Ellenii nu draga mea nu inseamna ca nu ovulezi daca ai cicluri mai lungi. Eu am ovulat si in ziua 40 
...
Despre calitatea ovulului la o ovulatie tarzie (peste 21 de zile) sunt cei care cred si spun una si cei care cred si spun alta....deci nu stiu ce sa zic.
Eu am vazut femei care aveau cam 3-4 cicluri pe an si au ramas insarcinate si femei cu ciclu de 28 de zile - ovulatorii care incearca de ani de zile. Deci....trage si tu concluzia.
In ce zi esti?
Andreea
"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception
grafice TB
doula spune:
Aaaaa am vazut esti ziua 20...corect da?
pt mucus in primul rand trebuie sa veszi daca nu e vorba de o dereglare hormonala. Dar inteleg ca pana acum ai avut mucus in cantitati mai mari, luna/ciclu asta a fost ceva mai putin?
Oricum pt mucus de multe ori ajuta ulei de luminita serii + capsule/tinctura de angelica chineza, de la prima zi de dupa menstruatie pana la ovulatie. Si dupa ovulatie pana la menstruatie se ia napraznic ceai/capsule sau angus cactus.
Dar toate aste doar dupa ce iti faci o analiza hormonala 
Andreea
grafice TB
dannyM spune:
Doula,bine ai revenit!
Esti o dulceata de femeie!
Dumnezeu s-0 ierte pe ALINA!Sincere condoleante familiei.As vrea sa spun in cuvinte ceea ce de fapt nu tine de cuvinte....Odihneasca-se in pace!

Off,sunt asa trista...parca nici nu mai stiu ce sa scriu...

ellenii spune:
Merci mult Andreea! Esti o scumpa!
Analize hormonale am facut, dar se pare ca le voi repeta. Am facut testosteron (limita superioara), hormoni tiroidieni (normal) si progesteron - putin. Se pare ca am un deficit de progesteron. Mie doctora mi-a explicat ca fiind mai mult testosteron, impreuna cu estrogenul, determina un dezechilibru si de aici insuficienta progesteronului si neregularitatea cm. Eu am pierdut si o sarcina si de asta am facut analizele. Dar a trecut ceva timp de atunci si acum vreau sa ma insarcinez si nu prea mai am rabdare.
In concluzie nu-mi ramane decat sa fiu cuminte si sa astept... Si sa nu pierd vremea...
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">INIMA COPIILOR 
May be Baby