Aspirante optimiste >20 ani(402)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

la noi nu e frumos afara, dar mergem din nou la nasi la gratar! mancare, bautura si ...mai era ceva!

"Help my bunny take over the world!"
http://tt.lilypie.com/goNUp2.png

http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

buna fetelor!

sorina distractie placuta la gratar. ai dreptate, compania conteaza...

danny eu facusi poza ... (mint)...

fetelor si o duminica placuta.

Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannyM spune:

Buna fetelor!!
Happy,si eu care m-am zgaiat la poza ca poate,poate te zaresc pe-acolo....
Fetelor va doresc in continuare distractie placuta chiar daca in tara vremea nu e frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Sorina, poate vei ramane graviduta natural, fara FIV. Au mai fost cazuri asemenatoare.

Nu s-a mai testat nimeti?
Toata lumea e la ? Asadar, sa fie cu folos!

www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">INIMA COPIILOR
May be Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

La multi ani !

Prin bantuielile mele, am realizat ca sunt in lista de gravidute, mamici, care deja au nascut.
Asa este si Carmen Marieta, care la 21.01.2009 l-a nascut pe Stefan si Silvi8, care la 03 martie 2009 a nascut-o pe Crina
Sa le traiasca!

www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">INIMA COPIILOR
May be Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana2909 spune:

Neata. Stiu ca dupa un weekend prelungit aveti nevoie de o mare, asa ca am pregatit pentru toata lumea.

La mine azi era zi de testare dar nu am mai avut rabdare si ieri am facut un sure cek si din pacate a iesit negativ dar nedumerirea mea este ca nici rusii nu au venit desi ma doare burta ingrozitor.

http://tt.lilypie.com/qXz6p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

neata fetelor,
sorinake,imi pare tare rau, dar fii optimista, poate data viitoarte va fi chiar pe cale naturala si atunci surpriza mare

cos_minutza , multumesc ca ma ,,urmaresti''...sper sa vii si tu repede cu vestea cea mare...

fetelor va doresc sa fie o luna mai, plina de II
va pupacesc

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

9+

strumfulet + poza strumfulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona_bm spune:

=Neatza fetelor! Multumesc de cafeutza

Sorina ma bucur ca te vad optimista asta e starea de spirit care atrage bebicii
Cum a fost weekend-ul asta prelungit pentru voi??? Eu mi-am luat ceva de lucru acasa, sa nu-mi ies din mana , dar l-am inchis si pe sotu cate-un pic in dormitor sa nu-si piarda antrenamentul... si sambata am sadit una alta prin gradina ca doar m-am mutat la casa si e pacat sa nu pun cateva straturi.

-ici la toate

oare cand vine meu?
www.youtube.com/watch?v=goHYC6sfS2Q&feature=related" target="_blank"> Dust in the wind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannyM spune:

Buna dimineata fetelor!
Multumim mult de cafeluta,tocmai ce-am venit de la plaja si savurez cafeluta.Au fost valuri maricele la ocean si am simtit in sfarsit mirosul de mare ca in Romania...cred ca mi-e dor de tara...dar cand stau cu voi de vorba mai i-mi trece...
Ana,sa te-ajute DD sa nu vina rusii la tine luna asta si nici urmatoarele..hai,da-ne tu o veste buna la inceput de luna Mai
la toate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

buna dimineata fetelor si de la optimista de mine!

ma gandeam zilele trecute ca daca nu vine bebe in 2 ani, o sa trec la subiectul cu optimiste > 35...

multumesc de cafea...

vreau si eu la plajaaaaaaa!!!!!!! ce fain trebuie sa fie... abia astept sa se instaleze si la noi varaaaaaa....

jasmi, sa fii sanatoasa si iubita. si norocoasa mereeeeeeu.......

Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput