Aspirante optimiste >20 ani(402)
Raspunsuri - Pagina 14
Ramonika spune:
anca - imi pare rau. nu stiu ce zici ca era in neregula, insa ma gandesc ca totusi poate esti inca sau ai fost si a fost un avort spontan... vezi cum te simti si totusi poate mai bine ai merge la un medic.
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
ancaroro spune:
Ramonika, dragutza mea, ma simt chiar foarte bine. Nu stiu cum sa spun, ca nu vreau sa se interpreteze gresit. Nu ma bucur ca a venit invazia, dar am un sentiment de liniste parca. De bucurie, stiind ca am sansa sa o iau de la capat. Aveam remuscari ca nu m-am lasat de fumat, ca am gustat un paharel de vin, ca nu am facut totul asa cum ar merita copilasul meu. Si acum am sentimentul ca data viitoare pot face mai bine, si ca pot sa schimb unele obiceiuri daunatoare. 
ellenii spune:
Daca a scazut si temperatura e clar. Lasa ca nu s-a terminat anul si poate luna viitoare te vad la odisee.
Si eu ma lupt cu simptome mai mult sau mai putin inchipuite. Nici macar nu imi este clar daca am ovulat sau nu. Cert e ca am avut semne, dar temperatura am luat-o cam aiurea.
Am avut o perioada cand nu reuseam sa ma trezesc dimineata, ma foiam, cateva nopti mi-a fost si frig (au oprit astia caldura - avem centrala de scara, ca e bloc nou), am schimbat si termometrul... In concluzie aproape ca am incalcat toate regulile...![]()
Ce-o fi o fi ...
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">INIMA COPIILOR 
May be Baby
ancaroro spune:
Elena, pana la urma, cu termometru, fara termometru, cu mucus si fara mucus, atatea fete raman insarcinate fara sa fi masurat odata temperatura, fara sa numere zilele, fara sa vrea un BB. E bine sa ne cunoastem corpul si reactiile lui, dar pana la urma DD ne ajuta, sau ne incearca. Si pana la urma, toate vom fi mamici, si suntem nerabdatoare sa se intample cat mai repede.
Ramona_bm spune:
Neatza! Multumesc de cafelutza 
Anca
imi pare rau ca nu e bebe dar ma bucur sa te vad atat de optimista
![]()
Fetelor mie iar imi joaca feste ovulatia....aseara am facut un test asa de curiosa si a iesit pozitiv
.... bineinteles ca l-am inchis din nou pe sotiorul meu in dormitor
. Nici nu mai stiu dupa ce sa ma iau...dupa test sau dupa calculator.... cred ca o sa las totul in voia sortii ![]()
-ici la toate
oare cand vine
meu?
www.youtube.com/watch?v=goHYC6sfS2Q&feature=related" target="_blank"> Dust in the wind
ana2909 spune:
Neata va spun si eu.
Am si eu o nedumerire sper sa ma luminati voi. Daca nu ovulezi intr-o luna nu iti vine ciclu?
http://tt.lilypie.com/qXz6p3.png
ellenii spune:
Asa este Ancaroro. Stiu prea bine, caci mi s-a intamplat si mie.
Nerabdarea ma impinge sa fac toate lucrurile astea si sa "am grija" sa nu ratez momentul. Numai dupa ce am pierdut sarcina mi-am dat seama cat de mult imi doresc un copil. Pana sa aflu ca sunt insarcinata era asa un plan intr-un viitor destul de apropiat, dar nu la modul in care sa ma determine sa-mi canalizez toate fortele in aceasta directie. Si s-a intamplat sa raman din prima, fara grafice, termometre, mucus si altele. Cei care m-au determinat pe mine sa tin cont de astea au fost endocrinologul si ginecologul si pe urma am descoperit si forumul si uite-ma...
May be Baby
Ramona_bm spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana2909 Neata va spun si eu. Am si eu o nedumerire sper sa ma luminati voi. Daca nu ovulezi intr-o luna nu iti vine ciclu? http://tt.lilypie.com/qXz6p3.png |
Rusii vin chiar daca nu apare ovulatia. Eu nu am avulat prima luna dupa ce am intrerupt anticonceptionalele(verificat la ecograf) dar rusii au facut prezenta in Z35.

oare cand vine
meu? www.youtube.com/watch?v=goHYC6sfS2Q&feature=related" target="_blank"> Dust in the wind
ellenii spune:
Ana, ai mai repetat testul? Bineinteles ca iti vine. Sunt cicluri anovulatorii. Sunt femei care au ciclu regulat de 28 de zile si nu ovuleaza. Cum mai stai cu semnele?
May be Baby
tanamera spune:
Neata gagici
!
Ellenii multumesc pentru cafea
.
Ancaroro imi pare tare rau,macar e bine ca esti asa optimista
.
Ar trebui sa ma iau de mana cu Doula,e tare grea asteptarea
.
Va