Vitamine romanesti in Germania (22)
Raspunsuri - Pagina 17
tumpi spune:
Miki
ca sa treaca nervii.
Cam din acelas motiv nu scriu nici eu prea multe despe viata mea pe aici sau pe blog,de aceea nici nu vreau ca pozele mele sa fie publice si chiar as vrea sa te rog sa scoti pozele cu mine de acolo.Sunt atatea persoane curioase si daca ar fi doar curioasa ar fi ok, dar nu am chef sa ma trezesc cu pozele mele in alta parte cum am mai patit-o.
Sunt satula de "iubirea" care mi-o arata anumite persoane.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
puiul11 spune:
Multumesc mult de tot fetelor pt urarile facute, mi-au dat lacrimile 

Azi nu prea am cu cine sarbatori sunt doar cu copii, sotul la munca pana vineri, dar o facem lata sambata cand mai chefuiesc cu un prieten, deci sarbatoare dubla.
Va ofer 
si
(caci alta poza nu stiu sa bag)
Acum am ajuns de la dr, maine avem rezultatul.
zuzi.simona spune:
buna dimineata
mai am inca net! sa urez si monicai la multi ani de ziua numelui
si tuturor va urez sa gasiti in fiecare zi un motiv de sarbatoare
daca nu vreti sa vada altii povestile, iar eu vreau!, nu se poate face ceva in setari, sa vedem numai noi postarile? zic si eu...
si daca ne citesc si altii inseamna ca suntem cautate, nu?
hai pup sa va treaca supararea ![]()
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
La multi ani, puiul! Sa fii fericita si sanatoasa!

Nu am apucat sa citesc nimic din urma, am avut un weekend plin. Ne-am plimbat muuult iar ieri am vizitat cetatea din Cochem. A fost superb!!!
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
noiembrie spune:
Clau , Miki , fetelor
!
O lupta-i viata , deci te lupta , asa ca ...asta fac si eu !![]()
Poate vom face odata o sezatoare
, dar asa sa ne vedem la ochi , si sa povestim .!Sint convinsa ca fiecare ar avea ceva interesant de povestit.! Pina atunci insa, toate cele bune , sa fim sanatoase (ca-i cel mai important!)si sa avem putere sa mergem mai departe!
Mooniik , si faptul ca existi , trebuie sa fie o sarbatoare , asa ca ....sarbatoreste!De ce nu ?!Iti doresc o zi , a numelui , frumoasa , ca tine , sa fii multumita , si fericita .
Noi vom ciocni in cinstea ta si a Ioanei , fireste , chiar daca ea , se sustrage , astazi ..
si zice ca va sarbatori simbata!
Noroc si numai bine tuturor!
puiul11 spune:
noiembrie nu ma sustrag
am facut cinste vitual si in primul mesaj,dar se pare ca ai sarit partea de jos asa ca iti ofer personal

Yasmine spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui delia grozav Va multumesc mult la toate care s-au oferit sa ma ajute. I-am raspuns personal la Yasmine pentru ca pentru ea mi se pare ca e cel mai simplu sa ma ajute. Vad ca acest grup e foarte activ, eu am citit doar cateva pagini dupa mesajul meu, sper ca nu am omis nimic important, oricum cand am timp o sa va mai citesc pentru ca sunteti un grup tare simpatic. Va multumesc inca o data pentru bunavointa. ![]() ![]() ![]() ![]() Poze www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete dede, Adi 6 ani si Medeea 2 ani |
Delia unde mi-ai raspuns ca nu am vazut, te rog scrie-mi pe PM.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena
noiembrie spune:
Ioana , iarta-ma am gresit , nu am vazut tratatia
.Asa-i la o anumita virsta , vezi doar ce iti place!![]()
Am glumit , nu vreau sa te necajesc , si mai ales azi , de ziua ta !
Inca o data

.
mikiriki spune:
Am mancat bine, am baut bine Ioana-Puiul, multumesc de tratatie. Ar fi cazul sa ma pregatesc de munca.
Miki