Vitamine romanesti in Germania (22)
Raspunsuri - Pagina 14
claudia74 spune:
noi de aicea nu plecam acasa,pana nu ne imbatam si picam sub masa ![]()
, ai inteles Codruta,nu mergem niciunde,am asteptat un antwort de la Yasmine sa vad daca ne intalnim dar nu l-am primit 
, asa ca stam acasa.
Miki am facut o praji super buna cu umplutura de piersici (din compot) o pun pe bloq azi 
scoverzi nu am mai facut ca nu aveam chef sa ma afum si-asa abia respir
.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
mikiriki spune:
Codruta, ai dreptate...dar...nu pot sa nu ma enervez. Pleaca omul 2 saptamani in concediu si sar leii, tigrii, tzatzele
pe fetele mele. E o poveste lunga, care vad ca nu se mai termina. Imi place ceea ce fac dar nu in atmosfera de acolo. Sa aveti o zi faina azi. La noi e noros si se anunta ploaie mai tarziu.
Miki
claudia74 spune:
fetele vesele cine a vrut sa posteze 'Experienta mea' pe bloq ca nu o gasesc niciunde, o vad doar la mine pe bloq dar la noi nu-i 

a cui opera e si daca o aveti salvata undeva ca pe bloq nu e.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
Kaiuda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudia74 fetele vesele cine a vrut sa posteze 'Experienta mea' pe bloq ca nu o gasesc niciunde, o vad doar la mine pe bloq dar la noi nu-i ![]() ![]() ![]() a cui opera e si daca o aveti salvata undeva ca pe bloq nu e.http://2.bp.blogspot.com/_3TiPDBrcb7E/SXTN8LxzmsI/AAAAAAAABoU/dD_BnBqJ7pY/s1600-h/dc6.jpgINGERASUL EMMA AIDA[/u www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia Timisoara Impreuna 'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' |
eu am fost
incepusem sa scriu aseara apoi m-am gandit ca nu e o ideea prea buna si am sters tot
sterge tu titlul te rog ca sa nu ramana acolo
m0oniik spune:
Buna si de la noi
Miki - lasa supararea , ui sa-ti treaca multe 

.
Ieri am stat toata dupamasa pe terasa , mi-am facut unghiile , am invatat un pic - a fost total relax
si seara m-am uitat la DSDS .
Claudia - ati grillarit ieri ? ![]()
Aici e vreme super faina , dupa ce papam iar merg pe terasa ![]()
, iar dupamasa iesim si noi un pic .
Ahh si inca ceva , cine are o idee ce as mai putea folosi contra matretii la par ca deja 
disper. Am incercat o gramda de sampoane , solutii si degeaba , si pe langa asta acum-s o luna m-am tuns si iar trebuie sa ma tund ca mi se distrug varfurile . Coafeza a zis sa merg la medic ca poate fi pe baza de hormonala sau poate fi altceva
Monik 30+
www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik
mikiriki spune:
Monik,
multumesc. In legatura cu matreata, nu stiu ce sfat sa-ti dau. Du-te la un medic. Mie imi apare matreata doar atunci cand trebuie sa-mi vopsesc parul.Relaxare placuta
Miki
claudia74 spune:
io io io stiu cu matreata, ia de la apotheke KET de la hexal e cel mai ieftin mai sunt si mai scumpe, deci sampon cu ketokonal e 7 euro cam, te speli de 2 ori si trece, e pe baza de ketokonazol,numai cu asta trece matreata si pe mien m-au prostit destule coafeze si medici cu diferite produse scumpe si am cheltuit o droaie de bani pe ele,in ro e nizoral sampon aici asta l-am gasit si e foarte bun,trece garantat matreata.
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
claudia74 spune:
liniste si pace si eu is cu Andi in spielplatz ist endlich was loss dort, ca e fussbalspiel
,am venit sa manc un darab de placinta.
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
delia grozav spune:
Va multumesc mult la toate care s-au oferit sa ma ajute.
I-am raspuns personal la Yasmine pentru ca pentru ea mi se pare ca e cel mai simplu sa ma ajute.
Vad ca acest grup e foarte activ, eu am citit doar cateva pagini dupa mesajul meu, sper ca nu am omis nimic important, oricum cand am timp o sa va mai citesc pentru ca sunteti un grup tare simpatic.
Va multumesc inca o data pentru bunavointa.