Vitamine romanesti in Germania (22)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

noi de aicea nu plecam acasa,pana nu ne imbatam si picam sub masa , ai inteles Codruta,nu mergem niciunde,am asteptat un antwort de la Yasmine sa vad daca ne intalnim dar nu l-am primit , asa ca stam acasa.
Miki am facut o praji super buna cu umplutura de piersici (din compot) o pun pe bloq azi scoverzi nu am mai facut ca nu aveam chef sa ma afum si-asa abia respir .

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Codruta, ai dreptate...dar...nu pot sa nu ma enervez. Pleaca omul 2 saptamani in concediu si sar leii, tigrii, tzatzele pe fetele mele. E o poveste lunga, care vad ca nu se mai termina. Imi place ceea ce fac dar nu in atmosfera de acolo. Sa aveti o zi faina azi. La noi e noros si se anunta ploaie mai tarziu.

Miki

Mergi la inceput

fetele vesele cine a vrut sa posteze 'Experienta mea' pe bloq ca nu o gasesc niciunde, o vad doar la mine pe bloq dar la noi nu-i a cui opera e si daca o aveti salvata undeva ca pe bloq nu e.

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kaiuda spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia74

fetele vesele cine a vrut sa posteze 'Experienta mea' pe bloq ca nu o gasesc niciunde, o vad doar la mine pe bloq dar la noi nu-i a cui opera e si daca o aveti salvata undeva ca pe bloq nu e.

http://2.bp.blogspot.com/_3TiPDBrcb7E/SXTN8LxzmsI/AAAAAAAABoU/dD_BnBqJ7pY/s1600-h/dc6.jpgINGERASUL EMMA AIDA[/u

Timisoara Impreuna

eu am fost
incepusem sa scriu aseara apoi m-am gandit ca nu e o ideea prea buna si am sters tot dar se pare ca am lasat amprente lol nu sunt prea buna
sterge tu titlul te rog ca sa nu ramana acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m0oniik spune:

Buna si de la noi

Miki - lasa supararea , ui sa-ti treaca multe .
Ieri am stat toata dupamasa pe terasa , mi-am facut unghiile , am invatat un pic - a fost total relax si seara m-am uitat la DSDS .
Claudia - ati grillarit ieri ?
Aici e vreme super faina , dupa ce papam iar merg pe terasa , iar dupamasa iesim si noi un pic .

Ahh si inca ceva , cine are o idee ce as mai putea folosi contra matretii la par ca deja disper. Am incercat o gramda de sampoane , solutii si degeaba , si pe langa asta acum-s o luna m-am tuns si iar trebuie sa ma tund ca mi se distrug varfurile . Coafeza a zis sa merg la medic ca poate fi pe baza de hormonala sau poate fi altceva

Monik 30+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik

Mergi la inceput

Miki

Mergi la inceput

Monik, multumesc. In legatura cu matreata, nu stiu ce sfat sa-ti dau. Du-te la un medic. Mie imi apare matreata doar atunci cand trebuie sa-mi vopsesc parul.Relaxare placuta

Miki

Mergi la inceput

io io io stiu cu matreata, ia de la apotheke KET de la hexal e cel mai ieftin mai sunt si mai scumpe, deci sampon cu ketokonal e 7 euro cam, te speli de 2 ori si trece, e pe baza de ketokonazol,numai cu asta trece matreata si pe mien m-au prostit destule coafeze si medici cu diferite produse scumpe si am cheltuit o droaie de bani pe ele,in ro e nizoral sampon aici asta l-am gasit si e foarte bun,trece garantat matreata.

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

liniste si pace si eu is cu Andi in spielplatz ist endlich was loss dort, ca e fussbalspiel ,am venit sa manc un darab de placinta.

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Va multumesc mult la toate care s-au oferit sa ma ajute.
I-am raspuns personal la Yasmine pentru ca pentru ea mi se pare ca e cel mai simplu sa ma ajute.

Vad ca acest grup e foarte activ, eu am citit doar cateva pagini dupa mesajul meu, sper ca nu am omis nimic important, oricum cand am timp o sa va mai citesc pentru ca sunteti un grup tare simpatic.

Va multumesc inca o data pentru bunavointa.

Mergi la inceput