Vitamine romanesti in Germania (22)
Raspunsuri - Pagina 12
claudia74 spune:
ne place 
o ascult in masina, cum is unghiutele ?
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:
astept sa inceapa Pearl Harbor ,I love it
nu ma intrebati a cata oara il vad 
but I love it.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
tumpi spune:
Ce liniste pe aici.
Kaudia, chiar melodia asta am ascultat azi in masina.
Eu azi am fost sa-mi caut tricoul cu Tom si Jerry, numai ca la mine aici nu-l aveau
.De suparare mi-am cumparat maieu mov si costum de baie, da nu mov
.
Clau, pe ce program e filmu?
Eu nu stiu la ce sa ma uit,cred ca pap pizza si apoi ma preg de nani.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
noiembrie spune:
Astazi , asa cum am spus , program administrativ
, , o supa , mers cu copilul din dotare la joaca , cam 2 ore si ceva , culcat copil, plecat la cumparaturi , si la bucatarie a fost "colegul", de servici,si a facut Gyros , cu cartofi la cuptor cu "buruieni" deasupra si la sfirsit ne-am spalat matele cu bere!
Si maine este o zi de leneveala(pentru unii!
-nu pentru toti!)si vom vedea!
Dar pina maine
si va doresc o noapte linistita si frumoasa!
puiul11 spune:
Acum am ajuns si noi de la botez. A fost frumos am dansat de numai imi simt picioarle,copii s-au distrat si ei cum i-am bagat in masina au si adormit spre casa.
Alex febra nu mai are doar muci garla, mergem luni la analize si vedem atunci ce mai zice dr.
Vise placute

claudia74 spune:
hei nocturnele,trezirea haideti ca heut'is sooo ein shönes tag ,tra,la,la,la,la :

Ioana zu spätt cred ca pe KanalD a fost,vai dar mai bine ramanean sa visez cu dani si cu benn,stiti la ce m-am uitat dupa aia pe HBO la Parfumul, vai de steaua mea,ce tampenie de film.
Codruta bravo,zina gateste super cool, vi-ati spalat matzele cu bere 

.
Ioana ma bucur ca Alex se simte mai bine si mai ales ca v-ati distrat la botez,maine tinem pumnii
.
Miki trezirea 

.
Claudia tu te-ai hotarat cu tzitzile ce faci,mergi in Buc, eu asi contacta clinica ce mi-a dat Miha-ha linkul,sa vad ce scoruri au ![]()
Iulia mersi de retetele de la cartea de bucate,nu uitati fetelor sa mai scrieti din cand in cand retete noi la cartea de bucate de pe forum.
Merg sa-mi gat cafeaua,revin.
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
Kaiuda spune:
Neata feteleeee 

Clau mi-am terminat aseara unghiutele dar nu au iesit cum voiam 
am cumparat de pe ebay niste porcari de glitzer pe care pot sa le arunc la gunoi de proaste ce sunt... mi-am facut frenchul cu glitzer mov ca tot e la moda dar naja maine imi fac alt design ca asta nu prea imi place cum se vede..o sa fac totusi azi niste poze ![]()
eee cu tzitzele mai astept sa strang banii
apropo intreaba totusi si la tanti aia sunt curioasa si eu ce preturi are...poate ne face reducere ca suntem de la romanika 
![]()
![]()
eu azi nu am nici un program...poate ies scurt cu bebe prin parc sa ia aer daca nu...il scot oleaca pe balcon :)))))
claudia74 spune:
Claudia dar ce glitzerul nu sta pe gel,sau ce nu e bine, si mie imi place frenchul cu glitzer dar nu am facut niciodata si movul il ador,zici ca sa propunem reducere,ok hai ca scriez la tanti doctor.
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
zuzi.simona spune:
buna dimineata, azi e f. frumos, spor la leneveala sau distractie!
eu tre sa am program administrativ astazi ca o lalai de cand am venit, asa ca mancare si curat e musai, nu mai spun de maldarul de hartii ce asteapta sa fie sortat si vreau sa ma uit si la ceva filme
nu stiu pe unde suntem, am trecut ieri seara de nurnberg, deci azi ajungem la regensburg
masina a spalat bine, e silentioasa, iar cu vanishul inca nu am rezolvat-o, mai tre sa sun luni cica...
mai da dinodora nu a mai aparut? nici miri
s-a intamplat ceva ca eu tot n-am apucat sa citesc din urma?
poza cu noi
poze diverse
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)