Oradea (42)
Raspunsuri - Pagina 2
monyka314 spune:
Fetelor tare repede va miscati la scris...de abia v-am gasit
...am fost la medic si in data de 04.05.2009 se v-a naste mult asteptatul meu baietel..
DAVID
...sunt programata la cezariana...asa ca pana duminica mai intru sa va scriu...am un pic emotii dar e ok
Va

37+
+
DAVID
moni_or spune:
MONYKA, tinem pumnii si ne gandim la voi luni, nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios!!! Va fi bine, o sa vezi ca o sa-ti revii repede, de dragul lui bebe o sa uiti de orice durere. Asteptam poze!
Monica, mami de
Luca
"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."
andy.p spune:
Monyca
si tinem pumnii sa fie totul k,cred ca ai emotii...dar ce bucuroasa vei fi cand iti vei tine minunea in brate
Distractie placuta tuturor in minivacanta
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
adi2003 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monyka314 Fetelor tare repede va miscati la scris...de abia v-am gasit DAVID ...sunt programata la cezariana...asa ca pana duminica mai intru sa va scriu...am un pic emotii dar e okVa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 37+ + DAVIDmonica |
Monica, o sa ne gandim si la tine luni, cand va fi intalnirea. Pe atunci vei fi o proaspata mamica fericita!
Iti dorim un bebe sanatos, voios, iar tie refacere rapida dupa operatie.
Sa stii ca si nepotica mea s-a nascut tot la Debrecen si tot cu cezariana, desi nu a fost programata operatia, dar pana la urma nu s-a putut altfel. Acuma are 1 an si 2 luni si e "bibeloul" nostru.
Album 1 + Album 2
szivarvany spune:
Buna dimineata .

pentru Monyka si bbDavid, asteptam vestile bune cand ajungeti home, sa ai o nastere ca la carte, refacere rapida, mult laptic, iar bbDavid sa fie sanatos, mancacios, necolicios si somnoros 
Siminel, fain asa, romantic fara curent
Stim si noi, mancam la lumina lumanarilor si desi io am asa un fras in mine, Giulia e in extazy si ma tot pune sa aprind lumanari sa le poata sufla ![]()
WE frumos si de la noi, azi sunt p`acasa cu smotru asa ca mai scriu cand apuc.
IntalnealaMareMare: luni, 4 mai, orele 19,30, ParculMagnoliei.
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
cristina22 spune:
Deci, facem galerie pt Monika!!!
Spor la smotruit, Daria! Asta-i si indeletnicirea mea![]()
cristina si Andrei
moni_or spune:
Ia uitati aici in caz ca nu stiati care e cel mai distractiv cuvant din limba romana :))) :
In alta ordine de idei, deci parcul magnoliei e parcul de la patria, da?
Distractie placuta in weekendul prelungit!
Monica, mami de
Luca "Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."
monyka314 spune:
Multumes mult pentru galerie ...sunte-ti tare dragute..sa stiti ca am emotii desi si fericita ca sa scap at de repede ...
ma rog sa fie scapam cu bine si eu si bebe ....va imbratisez si va

38+
+DAVID
szivarvany spune:
Monyka, sigur va fi totul bine si noi va asteptam home
Da` sa nu vii fara poze
Moni, e superb Luca 

Da, ala e parcul de langa Patria ![]()
Cris, daaa, sarbatorim prin munca ![]()
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
andy.p spune:
Pe unde va distrati ?Ce liniste pe aici...
Noi mai mult pe-acasa,n-am avut voie sa iesim cu Alexia ff mult,dar azi mergem un pic in curte.
Sper ca ati avut o minivacanta minunata 
Monyca
iti tinem pumnii pe maine.
Moni cat am ras
..e demential..pa-puc
Daria,Cris,Simi si tuturor 
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei