Condica Salajencelor [91]

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Cafelutza e servita !

La Zalau a plouat de dimineatza si e inorat.

Am fugit sa duc fetele la ai mei si apoi sa ma apuc de treaba.

Va

Mergi la inceput

Adriana, merci de cafeluta. Aici nu a plouat, e innorat insa soarele se incapataneaza sa se lase dus. Si eu astept ploaia asa de numa. Mi-am plantat ieri o gramada de rasaduri de flori in curte si tare bine le-ar fi un pic de ploaie. Insa nu prea cred ca va fi azi, nu in prima parte a zilei, ca pare a se insenina. Pana una alta tre sa ies cu galeata la udat. Va si spor la treaba.Dulciuri

Mergi la inceput

A iesit soarele si la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

'na ziua!!multam de cafei!

Citat:
citat din mesajul lui anacezara

A iesit soarele si la noi

esti happy ca ti se usca zugraveala mai repede?mai ai , mai ai?

oti iara bucataresti?

fetelor unde sunteti?sarbatoriti ai?

Mergi la inceput

N tyu Bia, dar eram tare morcovita si parca daca e insorit afara mi se schimba si mie starea ... eu pe la bucatarie , tata cu colegu dau cu trafaletu
Ma apuc de frecat faianta in baie mintenas, pana atunci strang/intind haine , mai sterg prafu , aspir in dormitor ... am ce face , nu te teme k nu ma plictisesc

Voi ce faceti ??? Nu ati iesit nicaieri ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:

N tyu Bia, dar eram tare morcovita si parca daca e insorit afara mi se schimba si mie starea ... eu pe la bucatarie , tata cu colegu dau cu trafaletu
Ma apuc de frecat faianta in baie mintenas, pana atunci strang/intind haine , mai sterg prafu , aspir in dormitor ... am ce face , nu te teme k nu ma plictisesc

Voi ce faceti ??? Nu ati iesit nicaieri ?

spor la treaba.n-as vrea sa fiu in locu tau.

baietii is cu bicicletele pe sarmas.eu pe acasa cu treburi casnice cica.imi frec neuronu ,ca nu mai stiu ce sa gatesc.

Mergi la inceput

Io gatii asa: o pita la masina, un tort de zahar ars ca se facu aproape singur si curatai cartofi pt pai. Sotziorul cu varu'su facura gratare, costite si mici. Si mai prajira si cartofii. A, si mai facui mujdei. Sa nu uit totusi ca facui o supa de pui la oala. Si ata. Ajunge, nu? Adriana, spor la treaba, nici eu nu as vrea sa fiu in locul tau. Fetelor, un we minunat sa aveti!Dulciuri

Mergi la inceput

Am terminat , in mare, de aranjat lucrurile la locul lor. A mai ramas cate una-alta , dar mai las si pe luni.
Stiu k nu ma invidiati fetelor , dar ce frumoase bai am eu acuma si ce bine miroase a proaspat si a curat la mine in casa . Pana la urma daca tot am intors casa am mai dat un strat si in bucatarie si in camera fetelor pe unde au mazgalit peretii cu carioci si cu mainiel .
Sunt franta asa ca va doresc tuturor o noapte frumoasa si usor !

Mergi la inceput

Citat:
Am terminat , in mare, de aranjat lucrurile la locul lor. A mai ramas cate una-alta , dar mai las si pe luni. Stiu k nu ma invidiati fetelor , dar ce frumoase bai am eu acuma si ce bine miroase a proaspat si a curat la mine in casa . Pana la urma daca tot am intors casa am mai dat un strat si in bucatarie si in camera fetelor pe unde au mazgalit peretii cu carioci si cu mainiel . Sunt franta asa ca va doresc tuturor o noapte frumoasa si usor !
Tulai fata da ce harnica esti! si tuturor!Dulciuri

Mergi la inceput