Condica Salajencelor [91]

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Fetelor, pe unde umblati? Va doresc un we frumos! Iar nanaselor de maine distractie placuta la nunti! Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Io pe aici, am citit azi dar n-am mai apucat sa va scriu...mi-am prins urechile intr-un articol dezbatere in suedeza la care trebuie sa scriu un referat. E greu al naibii, mi-am cautat-o cu lumanarea dar sunt aproape de sfarsit deja cu referatul si desi am gasit articole mai usoare acum, nu mai schimb. Ieri am avut test la Stiinte sociale, azi laborator...unde am aflat ca ccc colega aceea care acum cateva saptamani va anuntam ca are tumoare pe creier, a murit. Miercuri. Vinerea trecuta a fost la noi la cafea, era in scaun cu rotile si parea tare obosita si schimbata. Avea 8 tumori inoperabile si i se luase si proba din plamani, cica era deja in metastaza. A inceput luni tratament cu citostatice, a apucat 2 zile....

Noa asta e viata...

Asa ca trec la lucruri mai vesele...nu stiu daca ati urmarit Eurovision semifinalele, noi suntem innebuniti si abia am asteptat sa vedem. Maine e finala si vom sta in priza. Abia astept sa vad ce si cum, sunt multe melodii faine anul asta. Printre preferatele mele Norvegia si Grecia(deh, aici e de vina cantaretzul! ) se mai numara cateva tari care au melodii de suflet...Portugalia si Estonia. Daca nu le-ati auzit...

Mai sunt si altele...Islanda, Croatia, Germania...

Daca v-ati uitat cum vi s-a parut? Ce va place?

si va doresc un we frumos!

vorbe de copil...

Hobby
www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Am uitat sa-i urez Taniei "bine ai venit!" in " za klab" . Sa-ti traiasca Claudia.
Sa ma prezint pe scurt: eu sunt Mihaela, zalauanca la origini, apoi satmareanca si de un an si 9 luni aproape sunt in Suedia. Cu fetele ma stiu cu cateva, ne-am intalnit...sper sa te cunosc si pe tine la vara cand venim in concediu.
Eu am 2 fete si 3 bloguri . Cu fetele stau insa mai mult decat cu blogurile, cand apuc mai scriu si in ele, mai fac fotografii. Momentan sunt ocupata si cu scoala, apoi cu viitorul meu loc de munca(sper) unde fac practica. Fetele mele sunt Diana-de 12 ani jumate si Silvia de 5 ani jumate.

Ne mai cunoastem noi pe parcurs, sper sa fii activa, atat cat iti permite timpul liber care nu e tocmai mult...

la toate si . Ce bine ca e we...daca n-as avea si de invatat, ar fi minunaaaaat! Las' ca ma razbun eu peste 2 saptamani!!!! Atunci vine trenu' din Franta si urc eu in el....

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

I'm baaack salajencelor!!!

Abia azi m-am conectat iar la internet, dar de-acu' sa te tii!
Cum mai sunteti? Mi-ati lipsit mult.

In alta ordine de idei, e tare nashpa la casa. Daca vreti va explic pe larg de ce. Acum cred ca ma duc la culcare ca sunt cam obo.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Miha noi nu am avut vreme de Eurovizion, asa ca melodiile sunt binevenite. O sa le asciult maine ca azi trezesc casa de ma incumet.Livia, chiar ma gandeam ca e-ai suparat pe noi. Fetelor, va astept sa aberam aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137451Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livya spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Miha noi nu am avut vreme de Eurovizion, asa ca melodiile sunt binevenite. O sa le asciult maine ca azi trezesc casa de ma incumet.
Livia, chiar ma gandeam ca e-ai suparat pe noi.

Fetelor, va astept sa aberam aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137451

Dulciuri
buna draga ...nu m-am suparat ,nu am motiv,doar ca nu am intrat ca de copilul asta al meu,nu am prea putut.va pup

Mergi la inceput