Condica Salajencelor [91]

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Ioi tu fete ia sa vedeti ce am gasit:

nu stiu daca merge si la voi, de nu va merge merita sa va faceti cont pentru a vedea. Cum s-a transformat un cantec de copii in ceva obscen.Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Numai romanasii nostri puteau sa se gandeasca la asa ceva....
E..stai sa va salut, ca nu am zis buna dimineata!
Eu am fost pana al ajofm dimineata, acu am stat un pic pe net, am aspirat, si tre sa ma pun sa fac blaturile pt torturi. Speram sa vina mama pe aici sa stea cu Stefan pana le fac eu, sa vedem daca apare.

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutari
fetelor nu am vreme de nimic acuma, nici nu apuc sa deschid calculatorul acasa da trece si perioada asta.
is hapy insa ca o venit colegu acasa
oti felicitari pentru locul 3
pup si mi tare dor de voi mai citesc aici cand apuc.mai am contract pana luna asta in 25 si dupa aia daca nu mai vin oi avea mai mult timp de voi

Mergi la inceput

Oti, ai facut vreodata tort barbie? as avea nevoie de niste sfaturi!

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Diana, precis tortul tau e gata. Scuze da nu am vazut intrebarea ta decat acum. Nu am facut niciodata un tort papusa insa pe culi explica fetele ce si cum destul de bine. Daca imi sta in puteri te ajut cu mare drag. peseu: merci pt puncte la concurs Bia asta ii cu capul, ea o inceput Da nici tu nu esti mai prejos. is in zona.Dulciuri

Mergi la inceput

'mneata! Cafeluta e servita duamnelor!Dulciuri

Mergi la inceput

Multam de cafea!
Pai de cocurs, ce sa zic? E pt po****ritate, si ca sa fim sincere tu mi-ai sarit in ajutor si in domeniul culinar si in afara lui de fiecare data, asa ca ...meriti toate punctele posibile.
Tortul e gata, adica blaturile...cadoar azi le pun cremele si le asamblez
Ioi tu ce nervi am!!!! Mor aci! Incerc sa il dezvat de pampersi pe Stefan, si ii pun chilotei, si de cate ori i-am explicat sa nu fca in chiloti, sa imi spuna si sa faca la olita!!! Tu, imi spune cand vrea pisu, si se tarcoteste un pic, si apoi faca kk in chiloti!!! Morrr aci! Cred ca am spalat cam 3 randuri de haine zilnic de marti incoace, de cand am inceput!

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare si de la noi
am trecut sa va doresc un wek frumos tuturor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dianalaura
Multam de cafea!Pai de cocurs, ce sa zic? E pt po****ritate, si ca sa fim sincere tu mi-ai sarit in ajutor si in domeniul culinar si in afara lui de fiecare data, asa ca ...meriti toate punctele posibile.Tortul e gata, adica blaturile...cadoar azi le pun cremele si le asamblezIoi tu ce nervi am!!!! Mor aci! Incerc sa il dezvat de pampersi pe Stefan, si ii pun chilotei, si de cate ori i-am explicat sa nu fca in chiloti, sa imi spuna si sa faca la olita!!! Tu, imi spune cand vrea pisu, si se tarcoteste un pic, si apoi faca kk in chiloti!!! Morrr aci! Cred ca am spalat cam 3 randuri de haine zilnic de marti incoace, de cand am inceput!
Oho, si inca cate o sa mai speli! Auzi, incearca sa il lasi cu caca la fund sa vezi de ii place. Asta ar tine daca ati sta afara. Noa, te-ai kkt? Stai asa. La noi cu pisi o fost probleme, ca avea scaun regulat si il puneam dimi la olita si nu mai aveam treaba. Da cu pisu cati nervi am tras......... Pana la urma tot plimbandu-ne cu Clau si Cami, ea stia face ca deh, fata o vrut si el. Da numa stand pup asa ca fetele. Asa ca pana pe la 4 ani noi numa pup am facut pisu, in picioare nu stia Dulciuri

Mergi la inceput

noa tu, da unde ati disparut cu toateeee? Dulciuri

Mergi la inceput