Condica Salajencelor [91]

Condica Salajencelor [91] | Autor: silvana_salajan

Link direct la acest mesaj

CONDICA SALAJENCELORMAMICI CU 1 BB Elutaf- mami de for2nity- mami de diplodocus- mami de giulia_71 - mami de Maria - mami de mihaela_specht - mami de olim - mami de felicity05 - mami de dianalaura-mami de nazdravanDarkBendis - mami de livya - mami de MAMICIcu 2 BB-icisilvana_salajan - mami de si mic si scumpicmihaela_s - mami de si babymom75 - mami de si anacezara - mami de carmenardelean - mami de si bimilit - mami de si claudiasabou- mami de si In asteptarea lui BlueEyespiticutzmikirikiPrieteneaileene

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Noa Cami, nu aveai cum sa vezi magnolii de astea la Simleu, pt simplul motiv ca nu sunt In Oradea la Muzeul Tarii Crisurilor e plin de ele, eu acolo m-am indragostit de aceste flori. Sunt superbe. In 2 variante: albe si roz. Roz au inceput sa apara la Simleu, am vazut in Gh Lazar in fata unui bloc, are si dr. Garlati unul in curte, daca ai dus apa de la ea, nu cred ca nu l-ai remarcat, e deosebit. Mai nou are si matusa mea si mami insa a lor sunt mici inca.Magnolii albe sunt, insa alt soi la Simleu. In fata postei sunt 2 sau 3 copaci si in fata blocurilor mai jos de primarie. Insa au petalele rasfirate si rasucite, un singur rand de petale doar.Noa, bine ca ne-am lamurit. Amu oi vedea ce oki a face mami, martea viitoare Fetelooor, va intalniti??? Abia astept sa vad care mergeti si ce barfiti. Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livya spune:

buna mamicilor!eu sunt din zalau

Mergi la inceput

sunt noua pe aici ,si acum ma uit cum sa procedezsi eu am un baietel de 10 luni jumate,mihai,

Mergi la inceput

Livia, bine ai venit. Pai pentru inceput e bine poti sa ne spui mai multe despre tine. Ai un singur baietel?Eu sunt Otilia si am 2 feciori: Andrei de 7 ani jumate si Alex de 6 luni.Dulciuri

Mergi la inceput

buna otilia!da am numai unul...deocamdata

Mergi la inceput

Deci ia veniti iute la raport. Care ce ati servit la intalneala??? Unde ati fost? Livia, musai sa postezi mai des, sa scapi de moderarea subiectelor. Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui livya

buna mamicilor!eu sunt din zalau

bine ai venit in gasca noastra.
uite aci un sau,un loc caldut in fata tastelor si baga detalii despre tine.

sa-ti traisca fecioru si sa fie sanatos.

io-s Bia ,viitoare soacra de doua nurori, blonda rau.
sper sa-ti placa la noi si la urmatoarea intalnire sa te avem participanta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Fetelooor, va intalniti??? Abia astept sa vad care mergeti si ce barfiti.

Dulciuri

ne intalniram fataaaaaaaaaaaaa.
fu bestiala intalneala.
beuram cafele si capucinouri si bagaram cocacoale ptr fiecare din gasca.mancarama de ne umflaram si acum ne facem siesta la butoane.

mno si barfiram cum sa nu,.cap de afis fu gresia mea si of course scara si tot ce tine de ea.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Deci ia veniti iute la raport. Care ce ati servit la intalneala??? Unde ati fost?

moama da ce ii aici?interogatoriu?

Mergi la inceput

oti, am fost asa:Adriana,elvira,diana cu stefan,giulia si eu.
primul popas fu la UNICUM.se consuma asa:ciorba de burta,papanasi ,suc,capuccino si cafele si ape plate cu lamaiesi tigariiiiiiiiiiiii.apoi eu,elvira si giulia am poposit la o placinta cu cascaval pi bulevard.

Mergi la inceput