Condica Salajencelor [91]
CONDICA SALAJENCELORMAMICI CU
1 BB Elutaf
- mami de
for2nity
- mami de
diplodocus

- mami de
giulia_71
- mami de
Maria
- mami de 
mihaela_specht
- mami de
olim
- mami de
felicity05
- mami de
dianalaura
-mami de
nazdravanDarkBendis
- mami de
livya
- mami de
MAMICI
cu 2 BB-ici
silvana_salajan

- mami de
si
mic si scumpic
mihaela_s
- mami de
si
babymom75
- mami de
si
anacezara
- mami de 
carmenardelean
- mami de
si
bimilit
- mami de
si
claudiasabou
- mami de
si
In asteptarea lui
BlueEyes
piticutz
mikiriki
Prietene
aileene
Raspunsuri
silvana_salajan spune:
Noa Cami, nu aveai cum sa vezi magnolii de astea la Simleu, pt simplul motiv ca nu sunt
In Oradea la Muzeul Tarii Crisurilor e plin de ele, eu acolo m-am indragostit de aceste flori. Sunt superbe. In 2 variante: albe si roz. Roz au inceput sa apara la Simleu, am vazut in Gh Lazar in fata unui bloc, are si dr. Garlati unul in curte, daca ai dus apa de la ea, nu cred ca nu l-ai remarcat, e deosebit. Mai nou are si matusa mea si mami
insa a lor sunt mici inca.Magnolii albe sunt, insa alt soi la Simleu. In fata postei sunt 2 sau 3 copaci si in fata blocurilor mai jos de primarie. Insa au petalele rasfirate si rasucite, un singur rand de petale doar.Noa, bine ca ne-am lamurit. Amu oi vedea ce oki a face mami, martea viitoare
Fetelooor, va intalniti??? Abia astept sa vad care mergeti si ce barfiti.
Dulciuri
livya spune:
sunt noua pe aici ,si acum ma uit cum sa procedez
si eu am un baietel de 10 luni jumate,mihai,

silvana_salajan spune:
Livia, bine ai venit. Pai pentru inceput e bine
poti sa ne spui mai multe despre tine. Ai un singur baietel?Eu sunt Otilia si am 2 feciori: Andrei de 7 ani jumate si Alex de 6 luni.Dulciuri
silvana_salajan spune:
Deci ia veniti iute la raport. Care ce ati servit la intalneala???
Unde ati fost? Livia, musai sa postezi mai des, sa scapi de moderarea subiectelor.
Dulciuri
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui livya buna mamicilor!eu sunt din zalau |
bine ai venit in gasca noastra.
uite aci un
sau
,un loc caldut in fata tastelor si baga sa-ti traisca fecioru si sa fie sanatos.
io-s Bia ,viitoare soacra de doua nurori
, blonda rausper sa-ti placa la noi si la urmatoarea intalnire sa te avem participanta.
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Fetelooor, va intalniti??? Abia astept sa vad care mergeti si ce barfiti. Dulciuri |
ne intalniram fataaaaaaaaaaaaa.
fu bestiala intalneala
.beuram cafele si capucinouri si bagaram cocacoale ptr fiecare din gasca
.mancarama de ne umflaram si acum ne facem siesta la butoanemno si barfiram cum sa nu,.cap de afis fu gresia mea si of course scara
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Deci ia veniti iute la raport. Care ce ati servit la intalneala??? Unde ati fost? |
moama da ce ii aici?interogatoriu
Bimilit spune:
oti, am fost asa:Adriana,elvira,diana cu stefan
,giulia si eu.
primul popas fu la UNICUM.se consuma asa:ciorba de burta,papanasi ,suc,capuccino si cafele si ape plate cu lamaie
si tigariiiiiiiiiiiii
.apoi eu,elvira si giulia am poposit la o placinta cu cascaval pi bulevard
.