Gasca de Constanta *106*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

salutare!
cristina macar cand "vine" umbra te bucuri de terasa?... si seara e la liber .
vladis cum se mai simte Vladut?
tania vrem poze, poze!!! Ne vedem maine la serbare.

Ati inceput sa mergeti la plaja... La tv spun ca apa este rece, care este impresia voastra?

Alex are maine serbarea de sfarsit de an. Gimnastica se reia de la 1 octombrie , speram sa se faca si in vacanta, pentru diversificarea programului .
O seara buna si linistita!

---------------------------------------------
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM

**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********

--------------------------------------------
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Buna seara!
Si Alexia a avut azi serbarea, iar de maine nu o mai duc! La serbare am improvizat ceva, dar serbarea nu prea m-a impresionat! Ori ca nu ma simteam eu bine, ori ca sunt obisnuita...ei aveau emotii micutii, mai ales ca 6 dintre ei vor pleca la scoala, iar fii-mea regreta.

Chiar, cum o fi apa?! M-as duce cu fata la plaja, dar imi e c-o scap in apa si nu pot intra dupa ea.... mai videm!

Cri mami de Ale ( 2003) & +28 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

dragele mele,mihaita cu andreea,fac in fiecare seara baie in mare,de luni parca dupa ora 19.30..mihaita termina terapia la 19,deci mai devreme nu avem cum ajunge....apa este ok!asa ca spor la balacit,banuiesc ca voi nu veti merge asa tarziu ca noi...

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

buna!
cami, vlad e bine acum, merge iar la gradi si e f incantat de noul sediu am ajuns si la pneumolog, i-a facut si spirometria, care a iesit bine, a zis ca nu pare sa fie astm, mai degraba un teren alergic, i-a dat singulaire pt 3 luni, sa vedem ce o mai fi...sincer mi-e si frica sa il duc la plaja, sa se balaceasca si sa se imbolnaveasca iar, cu toate ca sunt constienta ca ii trebuie plaja, mai ales ca a slabit, acum ca am trecut la garderoba de vara ma bufneste rasu-plansu' cand il vad in pantaloni scurti, parca e un paianjen

crixia, mai mergi la serviciu sau stai acasa cu alex la racoare?

mihaela, spor la balaceala!

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

Si Mihaita are nevoie de voi!

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Mihaela, multumim de indemn!
Vladis, da stau acasa, in prenatal1 Cat pot o animez pe zuza mica (viitoare mare)

Azi ne-am ambtionat si am mers la plaja. Eu cu o bluza alba peste burtik, zic eu s-o protejez de arsita. Am stat de la 9-11. S-a balacit copila muult, acum doarme de rupe patul. Eu, m-am cam ofticat, ca am intrat in apa doar cu picioarele, dar cu greu ma abtin sa nu scufund si balonul. Oare o sa plutesc sau ma duc la fund? Cred ca e mai bine cu burta in apa decat la soare, nu-i asa?!
Rusine nu imi e, dorinta de balaceala e mai mare decat bunul simt, ce ar fi daca ma scufund un pic?
Cred ca mergem si maine, iar de sapt viitoare predau stafeta lui Buni, ca e destul de obositor pt mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyk spune:

BUNA LA TOATA LUMEA.CE MAI FACETI FETELOR?
noi iar cu raceala.cu branula la manuta. colac peste pupaza am avut ieri serbarea de sfarsit de an,care ar fi trebuit sa fie sambata dar.....
s-a facut in curtea gradinitei, cu toate grupele si adurat 4 ore. am innebunit.
copii s-au distrat,noi parintii si mai si.
atata stat in picioare..........
din toamna incepem un nou capitol:).Scoala. sa vedem atunci.
mai are cineva copilasul la scoala 7? eram curioasa.poate ne vom cunoaste acolo.

Mergi la inceput

sa ne spui si noua cum e sa te pregatesti de clasa I. Eu culeg info pentru la anul,... trece asa repede timpul!

Mergi la inceput

Salut!
bettyk multa sanatate micutei!
Angi ma bucur ca Vladut este bine si ca i-a placut la locatia cea noua a gradinitei.
crix pai tu de ce nu dormei cu Alexia? Numai soarele nu a fost de ajuns sa te oboseasca? De maine incearca si apa , vezi tu care pe care. Lasand gluma la o parte, din cate stiu baia in mare la gravi nu prea este indicata, organismul este "deschis" catre toate cele: boli, raceli etc. Este alegerea ta , eu la Teo nu am riscat.

Eu acum incerc sa incarc poze si filmulete de la serbare. A fost frumos si mai ales haios . Cel mai mult mi-a placut de "Pacala" o fetita care si-a spus rolul cu atata haz si dezinvoltura de numa, numa. Imi pare rau ca nu am filmat-o in timp ce recita a fost mortala.

O seara buna si linistita!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Poftiti la capitol nou!

1 , 2, 3

Mergi la inceput