Intrebare

Intrebare | Autor: Rufus

Link direct la acest mesaj

Daca cineva are o diploma universitara, poate fi angajat pe un post fara studii, sau este ilegal?

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Nu este ilegal dar nu e ideal. Pt ca o persoana cu studii superioare tinde sa isi caute cava potrivit pregatirii profesionale si nu va sta prea mult in jobul respectiv....adica te lasa cu fundu in balta cand ti-e lumea mai draga

Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

eu cred ca nu e ilegal, nu are cum sa fie.
oricum, decat fara servici deloc, mai bine si pe un post inferior pentru pregatirea persoanei respective. mai ales in vremurile astea

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Puppa spune:

La mine la job asa e. Aproape toata lumea e angajata cu studii medii, desi au si facultate. Doar sefii au dreptul la incdrarea cu studii superioare...

http://picasaweb.google.com/cristina.catana

http://puppa.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popescudora spune:

Da, poate, si angajatorul are obligatia sa-l plateasca conform studiilor cerute de post, nu conform pregatirii reale.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Puppa

La mine la job asa e. Aproape toata lumea e angajata cu studii medii, desi au si facultate. Doar sefii au dreptul la incdrarea cu studii superioare...

http://picasaweb.google.com/cristina.catana

http://puppa.wordpress.com/

si la mine la fel...putin au trecut pragul.. cooperativa 'pila', normal...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

da...se poate sa fii angajat pe un post cu studii medii, desi ai studii superioare.
in marea majoritate a anunturilor de la mica publicitate este specificat "studii medii" pt ca deh...e criza si nu le convine sa te plateasca conform studiilor.
mai e varianta ca postul sa fie transformat, din studii medii in studii superioare, dar asta doar la stat. in sistemul privat nu cred ca vor patronii sa faca asa ceva.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Nu e ilegal.
Daca cerintele postului sunt studii medii atunci incadrarea se face asa.
Ideal ar fi ca angajatii sa nu accepte de la inceput asa ca n-o sa le transforme nimeni postul mai tarziu.

Crixia mami de Alexia ( 2003) & +22 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Nu e o lege care spune ca persoanele cu studii superioare sa nu aiba salariu mai mic de 1000 de lei? Stiu ca se discutase la un moment dat, dar nu mai stiu daca s-a si aprobat. Stiti cumva despre ce lege e vorba?

de

Bazar pentru Sonia, Andrei, Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui ina_nz

Nu este ilegal dar nu e ideal. Pt ca o persoana cu studii superioare tinde sa isi caute cava potrivit pregatirii profesionale si nu va sta prea mult in jobul respectiv....adica te lasa cu fundu in balta cand ti-e lumea mai draga

Da...pare logic...
Auzi o data, de doua ori ca esti "supracalificat", zici ca face ala misto de tine, nu stie cum sa scape de tine.
Apoi zici ca esti defect. Te uiti in oglinda: ti-a crescut nasul, dintii, ceva?
Dar asa...l-as intelege pe patron. E logic.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tic_tac spune:

nu este ilegal, depinde de pretentiile angajatului

eu sunt incadrata pe studii medii desi am pregatire superioara, dar nu vreau responsabilitati de "superioare", banii proportional corespunzatori, nu ma doare capul, la stat.

barbatul face munci superioare dar e incadrat la medii, platit la superioare, firma privata, orice variante se pot aplica aici.

p.s. si sunt incadrata intr-o functie doar cu "numele", ca nu au loc in organigrama ptr. functia adevarata, altii sunt cu patalamaua corecta dar nu stiu nimic sa faca conform cartonului, asta e viata.

Mergi la inceput