Rahova sau apropiere (54)
Raspunsuri - Pagina 16
monica-elizabet spune:
Buna fetelor,
la noi eru 13 gr azi dim...la pranz se fac 30...azi noapte era un frig in casa
de azi am scos aeroterma ca nu se mai poate...
bineinteles ca au behait azi noapte ama ndoi...stereo ![]()

multumim de urari
speram sa ne treaca repejor
La multi ani! lui Costin si Elenei(adica Mihnea si vio)
sa fiti sanatosi
Alinutza, o pui de incuscreala? ![]()

vicky, servici usor
pe toate, deja ma pregatesc sa merg dupa pitici sa-i aduc aacasa
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Alinutzaa spune:
Aoleo Monica, pai cu asa variatii de temperatura...nu-i de mirare ca puiutii tai crescuti in alta clima, au asa problema. Sper sa nu se agraveze si sa treaca repede.
Cu incuscreala....m-as incuscri eu, dar tare mi-e ca se face piciul mare si imi da cu flit. Si mai tin si fata incurcata ![]()
O seara frumoasa sa aveti
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
monica-elizabet spune:
ne jucam si noi de-a incuscreala
eu cu vio tot zicem de incuscreala si Mihnea fugea de mama focului prin casa ca vroia sa-l pupe ruxi
mai tarziu o sa alerge el dupa ea ![]()
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
karligutza spune:
buna noaptea fete dragi,
va citesc dar stiu ca ma credeti cand spun ca nu prea am timp de nimic altceva decat CASA, MASA, COPIL, SOT... si iar si iar si iar! abia astept seara sa cad lata de somn; si cel mai rau e cand ma pun in pat odata cu Adeluta, ca sa adoarma ea intai, apoi cand ma fura si pe mine somnul, Adeluta deja e adormita, eu MA RIDIC frumusel sus sa mai "rezolv" eventual niste vase, putina ordine, sa mai intind rufele "la soare" etc.etc....
mereu am cate ceva de facut...
bineinteles nu ezit ca dupa ce termin treburili, ca acum, sa va citesc un pic pe voi, eventual si vreo alta pagina de pe forumul asta, si gata, ma duc la nani... ca daca ma apuc sa scriu, "si da-i si scrie, si nu ma mai opresc!" fix ca acum!
sper ca ori sa invat adeluta sa adoarma singurica (dar cu noi misunand prin casa NICIO SANSA!) ori sa nu mai am treaba de facut!
(vise maica, vise!)
in schimb pregatesc 2 iesiri "la aer"... in weekendul acesta mergem la MAMAIA cu niste prieteni; ne-au facut ei o oferta si nu i-am putut refuza; plus ca ne dorim de mult sa mai ajungem la mare sa se balaceasca si Adeluta ca lumea! (cada e prea mica!
) si o sa ne prinda ZIUA SOTULUI acolo.. pe 23 e nascut si vedem noi cu ce ne imbatam, cu vreo sampanie, cu apa de mare sau cu apa chioara!
apoi cand ne intoarcem de la mare eu vreau sa plec cu Adeluta la mama la Moldova vreo 10 zile; acolo e iarasi tare bine; iarba verde, papa buna, racorica, trai si viata, ce sa mai vorbim!
oricum ne mai imbatam odata si-acolo ca azi (deja!) 22 mai, si maine 23 mai e si ziua tatalui meu si a mamei mele... o gramada de sarbatoriti! 
cu ocazia asta spun si eu LA MULTI ANI tuturor celor care si-au sarbatorit ziua numelui astazi; noi nu prea avem in familie apropiati cu numele Elena sau Constantin cu exceptia unei prietene si a unui fin.
MULTA SANATATE RUXITEI si lui Alex! imi pare rau sa aud ca iar i-au luat raceala.... lasa ca se termina cu clima asta la anul nasica! asa-i?
(inca nu-s gravida, CRED!
)
Vicky te-am intrebat mai demult daca ai fost la New York... n-am fost atenta, sau n-ai fost atenta sa gasesti intrebarea? te pup! si pe Dani care nu mai are afterschool-ul... am citit si-mi pare rau, dar asta e, sigur o sa fie bine si fara afterschool-ul asta.
Violeta succes cu plomba aceea.. vrei sa-ti recomand o doctorita de nota 10? e o super delicata! Are cabinetul tot in RAHOVA. Sa-mi spui daca vrei o doctorita de suflet! 
Alinutza v-am vazut pozele de la Mogosoaia... foarte frumos Tudor, si foarte vioi! se vede ca nu stai nici tu o clipa linistita... dar asa e bine; cum merge cura de slabire? eu sunt cam "depresata" ca nu imi iese atat de repede pe cat as vrea cu scazutul asta in greutate... ma asteptam sa gasesc "acul" de la cantar cu minus 20 kile direct! ![]()
pup si restul fetelor; Lexi, Dory, Mirclau, Sirimie sanatate la toate mamicile, bebeii/copiii si sotilor de asemenea!
o sa mai intru sa va citesc cu siguranta, dar cu scrisul ce sunt mai lenesa acum!

zzzzzzzzzzzzz
karligutza
sunt mamica Adelutei 
karligutza spune:
a, am uitat.. mergeti sau ati mers la baby expo azi, maine?
karligutza
sunt mamica Adelutei 
preda_vicky spune:
Buna dimineata!
Karli, DA, am fost la NY, am o verisoara acolo. Iubesc orasul
, dar nu as putea sta permanent. Asa, o vizita de max. 1 luna, e ok, dar nu mai mult. Ziceai ceva de o dr. stomatolog? E numai pt. copii sau ma poate rezolva si pe mine? Si nu, noi nu mergem la baby expo. Drum bun si petrecere frumoasa, si nu in ultimul rand
si multa sanatate sotului si parintilor tai
!
Monica, si aici sunt 8-12 grade dimineata si la pranz ajung la 30. Aiurita vreme
! Ce mai fac puiutii?
si multa sanatate. Le las pe Alina si Vio sa faca planuri de incuscreala, Dani tot pe Bianca o viseaza (colega lui de clasa
). Asta este, gusturile nu se discuta
!
fetele, sa aveti o zi buna si un wk frumos si insorit.
http://community.webshots.com/user/viki39
monica-elizabet spune:
fetelor multumim pentru urari, tot cam asa behaie amandoi dar speram sa le treaca
sa aveti un we minunat
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Alinutzaa spune:
Buna seara
Eeeeeee, lume noua. Karli
pentru tine si Adeluta. Am vazut pozele. Ce mare s-a facut!!!! Si e dulce si delicata
Distractie placuta la mare. La multi ani pentru cei trei sarbatoriti din familie! Sa iti traiasca, sa fie sanatosi, voiosi, voinici!
Noi vrem sa mergem la Baby Expo, cred ca o sa ajungem duminica. Sotul meu si un prieten vor sa alerge in marsul ala sau ce o fi al lui Mircea Badea. Iar eu cica voi bantui pe la Baby Expo. Ma rog, asta e planul (ca pe mine ma bate gandul sa mergem maine la BE, ca sa pot sta linistita in parc duminica in timp ce ei cica alearga). Sa vedem ce-o iesi pana la urma, ca astia doi mai mult de 1 km (amandoi) nu cred ca vor fi in stare sa alerge.
Am un munte de rufe de calcat. Si le-am tot lasat de vreo doua zile da' vad ca nu vor sa se calce singura. Se pare ca n-am incotro si trebuie sa le calc tot eu. 

Asa ca mai bine fug.
pe toata lumea
Sa aveti un weekend frumos
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
monica-elizabet spune:
Alinutza, spor la calcat rufele si bafta sotului si colegului sa alerge cat mai multi km ![]()

monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
violeta69 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica-elizabet ne jucam si noi de-a incuscreala eu cu vio tot zicem de incuscreala si Mihnea fugea de mama focului prin casa ca vroia sa-l pupe ruxi monica Prajituri si papa bun Prajituri si Papa bun 1 Papa de post |
monica,asta cam asa o sa fie la cat e de frumoasa Ruxi

apropos de asta,el e inca copil ca tot vrea sa-l pupe prietena lui si el se trage si fuge de zici ca il mananca cineva...nu stiu de ce nu e pupacios
ca nici pe mine nu ma mai lasa...cred ca i se trage de cand a stat la bunici
dar la ei in clasa dragele mele e amor mare...una dintre fetite gata a pus-o de nunta
a trimis invitatii la colegi cu ceva de genul Maria si Alex va invita la nunta lor care va avea loc in data de...la biserica...
asta n-ar fi nimic,dar in pauze fatuca respectiva il pupa pe baietzel intr-o veselie ....si lui nici nu-i pasa

bey,eu ma gandeam ca mai bine cu Mihnea inca copil,ca ce ma faceam daca era mai precoce?!

asta cu maturizarea copiiilor are si avantaje (ca merg mai bine la scoala) dar si dezavantaje ca uite ce patesc
sau sunt io maica prea batrana?!

kari,saru'mana ...daca e ceva dam de vesete,ca acum stiu

Monicutza,sanatate multa puiutzilor

Alinuta
spor la treburi...si eu am de facut o gramada de treaba 
Vicky
ai grija cu Bianca noroc ca Dani e timid ca altfel o puneai de-o nunta sa aveti un weekend fain

Alaturi de SONIA

si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA

si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!