Rahova sau apropiere (54)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Salutare dragelor

Apropo de Eurovision, eu ascult intr-o veselie melodia Portugaliei. Imi place tare tare mult.

Lexi dar cu ce ocazie aveti voi doua zile libere la rand? V-ati facut planuri pentru minivacanta?
Vicky sa iti fie de bine schimbarea de look. Sa ne arati si noua.
Aaaaa, si spor la slabit!
Vio ai grija de tine, nu te juca cu tensiunea.
Eu de felul meu am tensiunea mica, daca nu bag ceva sa imi creasca tensiunea...sunt vraiste. Si mai sunt si meteo sensibila sau cum i-o zice. Cum se modifica presiunea atmosferica....cum gata si eu.

Noi am fost ieri la Palatul Mogosoaia si tare frumos a fost. Am plecat de acasa la 10 si ne-am mai intors pe la 7 fara ceva seara. Piciul meu nu a vrut sa doarma, asa ca treaz fiind de la 9 dimineata, a mai inchis ochisorii in masina, pe la 6 cand am plecat de acolo. S-a bronzat ca un tractorist. Ca si noi toti de altfel. Am pus cateva pozici, pe care le puteti vedea de aici. Dupa cum remarcati l-am si tuns pe pitic, acum vreo cateva zile si surprinzator pentru noi dar...a stat.

Va pup pe toate
Sa aveti o zi frumoasa si o saptamana usoara.

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Alina, sa va fie de bine plimbarea. Vizionat poze cu Tudor cel proaspat tuns la iarba verde, dulce foc!
Eiii, nu m-am tuns cine stie ce, doar am taiat din varfuri si am scurtat bretonul. Iar cu slabitul... nu tin nici o cura, dar am renuntat la paine, dulciuri si rontait dupa ora 18. Ar mai trebui sa beau si 2 litri de apa sau ceai pe zi, dar mi-e imposibil. Aaaa, si fac putina gimnastica, in intimitatea dormitorului meu, nu la sala, ca nu ma tin buzunarele.
Lexi, ce bine de voi, asa mai aveti timp de vizitat locuri frumoase (si cu ocazia asta ne mai clatim si noi ochii).
fetele.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor
eu azi am fost prinsa cu pregatiri pentru musafiri asa ca abia acum am intrat sa va salut si ce vad...o frumusete de blondin la arba verde pe toate si pe maine

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

fetele. Sa aveti o zi buna.
Monica, spor la pregatiri si la musafiri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Alina, super frumoase pozele dar mai ales protagonistul.
Avem joi liber pentru ca e Inaltarea si s-au gandit ei sa ne dea si vineri liber ca sa facem punte. Eu nu ma supar!
Ma retrag, mi-am inceput ziua super prost, numai asa imi vine sa fac

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

fetelor
multumesc, azi iesim sa papam in oras ca sa ma simt si eu bine
lexi ca sa te simti mai bine...da' ce-i cu tine?

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna,

Monicav-ati distrat in oras ?dar tu de ce te simteai rau?!
Lexi,si pe la tine a ajuns supararea...ia de la mine sa-ti mai treaca
Vicky cum e cu slabitul?

noi iar am ramas fara dinte...s-a dus plomba
a fost cu bona sa-l lipeasca cica,ca el voia cu superglue si i-a spus doctorita ca astea tot asa or sa-i cada pana la 18 ani cand o sa-l puna definitiv si ca ar fi mai bine sa-l prinda cu un surub ,dar nu stiu daca asta nu-i dauneaza mai tare
cum o fi mai bine nu stiu?!sa-l tot lipim sau sa-l punem cu surub?

ne ducem la nani ca suntem suparati
va

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Buna seara

multumesc de aprecieri fetelor. Va dati seama cum a crescut pipota in mine nu?

Vio nasol cu dintele. Chiar nu stiu ce sfat sa iti dau.
Lexi da' ce-ai patit de esti asa suparata? Zi repede cine te supara ca venim toate si
Vicky nici mie nu imi iese smecheria cu cei 2 litri de apa pe zi. Bravo cu gimnastica. Eu nu pea reusesc sa imi fac timp si nu am un program consistent si consecvent. Da' vreau sa imi cumpar saculeti cu greutati pentru picioare, cand ies cu copilul afara sa mi le atasez. Numai ca nu am gasit pana acum.
Monica sa va fie de bine iesirea.

Noi...nimic deosebit, nimic de raportat. Pe aici prin zona.

Restul fetelor pe unde sunteti????

pe toata lumea
Seara buna

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

vio, Alinutza, saru' mana...
eu nu ma simteam rau ci doar nu vroiam sa ma simt obosita...adica vroiam si eu domle' sa ma simt bine sa nu mai muncesc ca o roaba
of...imi pare rau de dintisorul lui Mihnea...eu stiu cum este fiindca pe la 9 ani asa am patit si eu...si tot asa imi cadea plomba(exact pe un incisiv central de sus) si pana la urma...nu s-a mai putut...a trebuit sa-mi faca "caseta" din portelan si gata...
pe toate

lexi, sper ca esti bine si da de veste

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Vio, imi pare rau de dintisor. Nici eu nu stiu ce sfat sa va dau, voi hotarati ce e mai bine. sa treaca supararea. Cu slabitul... nu stiu ce sa zic. Abia m-am apucat din wk, si inca nu m-am urcat pe cantar.
Alina, lasa ca nici eu nu-s consecventa. Aseara am renuntat la exercitii, mi-au venit rushii si nu ma simt bine, asa ca... 3-4 zile fac pauza. Si abia ma apucasem.
Lexi, si eu!
Va doresc o zi buna si va cu drag!

Mergi la inceput