Prietenie la plesneala- Perle de barbati cuminti
Raspunsuri - Pagina 11
violeta69 spune:
sorana,eu deduc ca doar 1 saptama rezistati fara s.e.x![]()
de asta aveti nevoie de pauza de 2 zile ![]()
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Delphinas spune:
eu mi-s tare beyy mi-am surprins parintii. belesc eu un ochi acolo, vad la capatana cum se face si inchid ochii la loc...la foiesc ca imi era rusine sa vorbesc direct...si zic:"mi-e sete" sa vezi atunci inchilotare tata...
eu stiu pe cineva care ne poate spune povesti intirisante pe subectu asta.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
mihaela77O spune:
faceti ce faceti,si tot la sex ajungeti....destrabalatelor....
daca vreti sa va destindeti,luati de priviti :
poze
veti gasi si o persoana draga noua...!![]()
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
Delphinas spune:
mihalea sa ii spui lu aia mica a ta ca o urasc de nu vreau sa o vad in veci si-n pururi...adica-lea ea se pozneaza cu mare in spate si eu vad marea doar in vis??? sa ii spui sa imi trimita mare si mie, altfel imi iau jucarelele si plec acasa.
mie poza asta imi place nespus de mult. sincer mi-au dat lacrimile si nu de la ceapa ce tocmai am taiat-o. asta a fost visul meu de o viata...sa am un frate, sa ma joc cu el, sa il iubesc

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Delphinas mihalea sa ii spui lu aia mica a ta ca o urasc de nu vreau sa o vad in veci si-n pururi...adica-lea ea se pozneaza cu mare in spate si eu vad marea doar in vis??? sa ii spui sa imi trimita mare si mie, altfel imi iau jucarelele si plec acasa. mie poza asta imi place nespus de mult. sincer mi-au dat lacrimile si nu de la ceapa ce tocmai am taiat-o. asta a fost visul meu de o viata...sa am un frate, sa ma joc cu el, sa il iubesc ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici poze, Just Me Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita ambitioasa |
delphi,pai te asteptam la mare .....sa faci si tu poze cu marea...cat despre a avea un frate sau sora suntem in aeeasi oala..si eu sunt simgura la parinti...si paul..de asta ne-am hotarat sa mai facem un copil...
p.s. vreau sa va spun ca tot ce vedeti pe pereti,mazgaleli si scorojeli,este opera lui mihaitza!
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
mihaela77O spune:
stilatelor,pe unde umblati?va pregatiti grataruk pt 1 mai?![]()
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
andata spune:
Anca si Sorana, multam fain pentru lamuriri. Ma gandisem eu ca alea sunt testele, dar am zis sa nu fac vreo pozna, mai ales ca nu am reusit sa trec de proba eliminatorie.
S-o iau deci pe rand:
1. descriere completa a organului si ce faci cu el
Daca as sta sa ii fac descrierea completa, s-ar inchide topicul. E asa cum trebuie sa fie, pur si simplu extraordinar.
2. o poezie de Labis, si fara sa te inspiri de la precedentii
Labis nu mi-a placut niciodata, din pacate. L-am urat dupa ce am citit "Moartea caprioarei" si l-am dispretuit cand am citit "comunistul". Asa ca, la varsta la care colegii mei se indeletniceau cu lucruri intelectuale, eu citeam "Decameronul" lui Boccaccio. Si cu siguranta mi-a dat mai mult de gandit decat mi-a dat Labis. Pot in schimb sa recit si acum scrisoarea a IIIa a lui Eminescu, cap-coada, incepand cu "Un sultan dintre aceia..." sau poezii de Cosbuc, preferatul meu.
3. o intimplare comica (si/sau jenanta) din viata ta sa radem in unanimitate acilea.
Aici daca nu e cu suparare, dau un link catre o povestire de pe blog-ul meu. http://ganduri-de-mama.blogspot.com/2008/07/floricele-si-pasarele.html
diarux spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Neata plesnitelor,treceti la cafea si beutura ca mi-e somn de mor. Oano mersi de poze ,imi vine sa ma cam sinucid dar acum chiar nu am timp ![]() Acum din perle:eu gravida si nu ma puteam da jos din pat decat tractata,asa ca stateam in pat cu barbatul din dotare si ne uitam la tv...la un moment dat asta zice"as manca o ciocolata dar mi-e lene sa ma duc sa iau"...eu ca sa il iau la misto ii zic"m-as duce eu dar nu pot sa ma dau jos" si el"pai daca vrei te imping eu" ![]() buna rau asta!!! ![]() |
mami Ruxandra, in plina forma
pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
misha71 spune:
seara buna frumoasele si chiparoasele! 

Va urez intilneala placuta, ca io nu pot veni acum. Plec sa-mi aduc odorul acasa
Cred ca peste 2 saptamini voi ajunge si atunci ne vom intilni cu siguranta 
....si pot veni si pe jos, asa, ca sa moara babele de ciuda
, ca doar is mamica tinara.....la 38 de ani ![]()
Bey, da' Max mai are multe "proprietati"? Ba oo, ba miere, ba nevasta....si-a cam luat nasul la purtare
Andata ti-ai furat-o!
Avea dreptate fata. Io's mai curioasa ce explicatii ti-a dat la "cuc" ![]()
Drum bun, licurici iubit! 
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
misha71 spune:
| citat din mesajul lui mihaela77O stilatelor,pe unde umblati?va pregatiti grataruk pt 1 mai? |
cica o sa ploua

Drum bun, licurici iubit! 
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)